5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Werkt Spotify op de Apple Watch 5?

Spotify gebruiken op de Apple Watch

Als je een Spotify-abonnee bent en in het bezit bent van een Apple Watch, kun je een verrassende hoeveelheid controle rechtstreeks vanaf je pols krijgen. En er is goed nieuws, want het is onlangs nog veel beter geworden.

Eindelijk (eindelijk!) kun je Spotify-afspeellijsten, podcasts, albums en nummers downloaden naar je Apple Watch en er offline naar luisteren.

Apple Watch-bezitters kunnen nu meer doen dan alleen nummers pauzeren en overslaan: zowel aangepaste afspeellijsten als Spotify Connect staan tot je beschikking en je kunt het afspelen ook onafhankelijk van je iPhone regelen via Wi-Fi of LTE.

Als je aan de slag gaat met wat Spotify allemaal kan op de Apple Watch, nemen we je mee door de belangrijkste functies, waaronder hoe je Spotify-geluiden kunt downloaden en opslaan voor offline gebruik.

  • Essentiële Apple Watch-tips om onder de knie te krijgen

Apple Watch op Spotify: Ondersteunde functies

Hoe gebruik ik Spotify op de Apple Watch

Controle over het afspelen van muziek op speakers en meer

Net als bij de oude Spotify-functionaliteit kun je de afgespeelde muziek pauzeren, vooruit- en terugbladeren vanaf de Apple Watch zelf. Dit geldt of je nu luistert via je telefoon, via draadloze speakers of zelfs via de Spotify-app op spelcomputers. Dat gaat via Spotify Connect.

Om Spotify Connect te gebruiken om muziek vanaf je Apple Watch te bedienen op verschillende apparaten:

1. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Spotify-app hebt gedownload op je telefoon, laptop of tablet.

2. Vanuit de Spotify-app kun je compatibele Spotify Connect-apparaten toevoegen.

3. Zorg ervoor dat beide apparaten op dezelfde Wi-Fi-verbinding zitten om ervoor te zorgen dat je die bediening vanaf je Apple Watch kunt inschakelen.

Spotify-afspeellijsten downloaden naar Apple Watch

Spotify gebruiken op de Apple Watch: offline afspelen en meer

Het is een functie waar Spotify-gebruikers om hebben gevraagd en Spotify heeft hem eindelijk geleverd. Je kunt nu materiaal van Spotify downloaden om op je Apple Watch op te slaan, zodat je er onderweg naar kunt luisteren zonder dat je met je telefoon verbonden hoeft te zijn of gebruik hoeft te maken van LTE.

Voordat we je laten zien hoe je het moet doen, moet je ervoor zorgen dat je een Apple Watch Series 3 of hoger bezit die draait op watchOS 6 of hoger en dat je een LTE- of Wi-Fi-verbinding hebt, samen met een Spotify Premium-abonnement.

Hoe download ik Spotify-muziek naar Apple Watch:

1. Zorg er allereerst voor dat je de nieuwste versie van de Spotify-app op je telefoon of tablet draait, die er op zijn beurt voor zal zorgen dat de Watch-app ook up-to-date is tijdens het proces.

2. Zoek in de Spotify-app een afspeellijst of album dat je wilt downloaden, druk op de menuknop en kies Downloaden naar Apple Watch.

3. Veeg in de Spotify Apple Watch-app naar rechts om de map Downloads te vinden.

4. Als je hebt gevonden wat je wilt downloaden, druk je op de drie puntjes op het scherm (. ) en je krijgt de optie om te downloaden naar Apple Watch.

5. Je kunt de gedownloade afspeellijsten herkennen aan de groene pijl die aangeeft dat ze nu op je Apple Watch staan.

Bladeren door afspeellijsten en nummers

Bladeren door afspeellijsten en nummers

Het zal je misschien verbazen, maar de Spotify Apple Watch-app biedt behoorlijk uitgebreide controle over het selecteren en afspelen van muziek, rechtstreeks vanaf je pols.

Een veeg naar links toont je bibliotheek en recente afspeellijsten waar je mee hebt gewerkt via je Spotify-account. Van hieruit kun je met je vinger of de digitale kroon scrollen en de afspeellijst wijzigen.

Je kunt ook op Bibliotheek drukken en wisselen tussen afspeellijsten, podcasts, artiesten en albums en daarbinnen door de opties bladeren en elk nummer afspelen waar je zin in hebt. Je krijgt niet alle opties in je bibliotheek te zien, maar wel een uitgebreide lijst met de meest recent afgespeelde 20 of zo.

En als je naar rechts veegt, krijg je een lijst met nummers in de huidige geselecteerde afspeellijst, zodat je precies het nummer kunt selecteren dat je wilt beluisteren. Er is geen limiet.

Nummers toevoegen aan je Spotify-bibliotheek

Nummers toevoegen aan je Spotify-bibliotheek

Je kunt direct vanaf het scherm van je Apple Watch muziek aan je bibliotheek toevoegen. Je tikt op het prominent geplaatste hartje en het nummer wordt toegevoegd aan je muziekbibliotheek. Om het op te halen, ga je gewoon naar de lijst met nummers in je Spotify-bibliotheek.

Untethered muziek streamen

Spotify stelt gebruikers in staat om muziek te streamen zonder je iPhone. Dit biedt in wezen dezelfde functionaliteit als hierboven, maar muziek laten beluisteren als je gaat hardlopen zonder je iPhone.

Gebruikers zullen worden gevraagd om te beslissen of ze geselecteerde muziek willen streamen op de Apple Watch. Je hebt een mobiele of Wi-Fi-verbinding nodig om dit te laten werken.

Vraag Siri om iets af te spelen

Spotify gebruiken op de Apple Watch

Spotify geeft je nu handsfree controle via Apple’s slimme assistent, zodat je Siri kunt vragen om de controle over te nemen als je je cijfers niet op dat Watch-scherm kunt krijgen om het te doen.

Om Siri iets te laten afspelen vanaf je Apple Watch zeg je: ‘Hé, Siri’ en vervolgens kun je het vragen om het volgende te doen:

  • Uw favoriete nummers, afspeellijsten, podcasts, artiesten en albums afspelen
  • Het volume aanpassen, nummers afspelen/pauzeren en overslaan
  • mijn Discover-afspeellijst van de week op Spotify afspelen
  • “like” muziek die momenteel op Spotify wordt afgespeeld

De Spotify-app voor de Apple Watch downloaden

1. Open de Apple Watch-app op je iPhone.

2. Controleer in het tabblad ‘Mijn Watch’ en onder het kopje ‘Geïnstalleerd op Apple Watch’ of Spotify al is gedownload. Als het nog niet geïnstalleerd is op je Apple Watch, scroll je naar beneden naar de sectie ‘Beschikbare apps’ en klik je op ‘Installeer’ op Spotify.

3. Op je Apple Watch open je het app-rooster en zoek je Spotify. De app wordt ook automatisch geopend als je muziek begint af te spelen vanaf je iPhone.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kun je Spotify afspelen op Apple Watch 5 zonder telefoon?

Spotify op Apple Watch: Ondersteunde functies. Spotify heeft een heleboel functies uitgerold voor de Apple Watch. De mogelijkheid om muziek en podcasts te downloaden geeft je de mogelijkheid om naar Spotify muziek te luisteren op het horloge zonder netwerkverbinding en telefoon.

Kan ik Spotify gebruiken op mijn Apple Watch?

Spotify op Apple Watch krijgen Om Spotify op je Apple Watch te laten zien, moet je de Spotify-app op je iPhone downloaden en je aanmelden bij Spotify. Opmerking: Zorg ervoor dat je je Apple Watch met Bluetooth aan je iPhone hebt gekoppeld.

Hoe kan ik Spotify op mijn Apple watch afspelen zonder mijn iPhone?

Hoe kan ik Spotify gebruiken op Apple Watch zonder iPhone! – EINDELIJK!!! En je gaat in de spotify. App op je horloge je ziet nu een groen telefoon icoontje onder de play knop tik daarop en je ziet nu dat je apple watch bij de opties zit om te streamen. | Start tijd – 1:45

Waarom werkt Spotify niet op mijn Apple Watch?

Zorg ervoor dat je Apple Watch verbonden is met Wi-Fi. Als dat niet het geval is, dan zal je Spotify app niet werken op je Watch. Controleer of je voor beide apparaten dezelfde Wi-Fi gebruikt en probeer Spotify dan opnieuw. Zorg ervoor dat de Bluetooth van je Apple Watch is ingeschakeld, dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone en dat je hoofdtelefoon is aangesloten.

Hoe voeg ik Spotify toe aan mijn Apple Watch?

Open de Spotify-app op je Apple Watch. Zoek de muziek en podcasts die je wilt downloaden. Selecteer de afspeellijst, het album of de podcast en druk op de drie puntjes (…) en kies “Downloaden naar Apple Watch”. “

Waarom kan ik Spotify niet afspelen op de Apple Watch?

Zorg ervoor dat je Apple Watch verbonden is met Wi-Fi. Als dat niet het geval is, dan zal je Spotify app niet werken op je Watch. Controleer of je voor beide apparaten dezelfde Wi-Fi gebruikt en probeer Spotify dan opnieuw. Zorg ervoor dat de Bluetooth van je Apple Watch is ingeschakeld, dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone en dat je hoofdtelefoon is aangesloten.

Kan ik naar muziek luisteren op mijn Apple Watch zonder mijn telefoon?

Als je met je Apple Watch Series 3 of hoger bent verbonden met Wi-Fi of een mobiel netwerk, kun je Apple Music, Apple Podcasts en audioboeken streamen, zelfs als je niet in de buurt bent van je iPhone. Je hebt een Bluetooth-koptelefoon of -luidsprekers nodig om naar muziek of andere audio op je Apple Watch te luisteren.

Is Apple Music beter dan Spotify?

Na het vergelijken van deze twee streamingdiensten is Apple Music een betere optie dan Spotify Premium, simpelweg omdat het momenteel streaming in hoge resolutie biedt. Spotify heeft echter nog steeds een aantal grote voordelen zoals samenwerkende afspeellijsten, betere sociale functies, en meer.

Waarom werkt Spotify niet 2021?

Je kunt de app updaten via de app store van je toestel of via het instellingenmenu als er een systeemupdate nodig is. Een andere mogelijkheid is het wissen van cache en data via het instellingenmenu van je toestel. Als het crash probleem aanhoudt, probeer dan de Spotify app te verwijderen en opnieuw te installeren om opnieuw te beginnen.

Kan ik naar muziek luisteren op Apple Watch zonder telefoon?

Als je met je Apple Watch Series 3 of hoger verbinding hebt met Wi-Fi of een mobiele telefoon, kun je Apple Music, Apple Podcasts en audioboeken streamen, zelfs als je niet in de buurt bent van je iPhone. Je hebt een Bluetooth-koptelefoon of -luidsprekers nodig om naar muziek of andere audio op je Apple Watch te luisteren.

Waarom kan ik Spotify niet afspelen op mijn Apple Watch?

Zorg ervoor dat je Apple Watch is verbonden met Wi-Fi. Als dat niet het geval is, dan zal je Spotify app niet werken op je Watch. Controleer of je voor beide apparaten dezelfde Wi-Fi gebruikt en probeer Spotify dan opnieuw. Zorg ervoor dat de Bluetooth van je Apple Watch is ingeschakeld, dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone en dat je hoofdtelefoon is aangesloten.

Kunnen AirPods verbinding maken met Apple Watch?

Maak verbinding met je AirPods Als je AirPods instelt met je iPhone, zijn ze tegelijkertijd verbonden met zowel je Apple Watch als je iPhone, en spelen ze automatisch geluid af vanaf beide apparaten. Hier lees je hoe je AirPods instelt en hoe je muziek afspeelt op je Apple Watch.

Wat heeft Spotify dat Apple Music niet heeft?

Belangrijkste verschillen tussen Apple Music en Spotify Bij Apple Music is het niet mogelijk om gratis muziek te streamen, terwijl dat bij Spotify wel mogelijk is. Spotify helpt nieuwe artiesten groeien door ze te laten horen, terwijl Apple Music een gesloten omgeving is en niet veel laat horen.

Kan ik mijn Spotify-afspeellijst overzetten naar Apple Music?

Je kunt je afspeellijsten gratis heen en weer verplaatsen tussen een aantal populaire streaming platforms. Zodra u zich bij beide hebt aangemeld, klikt u op Bron instellen en kiest u de afspeellijst die u wilt overbrengen van Spotify. Vervolgens selecteer je Bestemming instellen en kies je Apple Music.

Waarom werkt Spotify niet op mijn Apple Watch?

Zorg ervoor dat je Apple Watch is verbonden met Wi-Fi. Als dat niet het geval is, dan zal je Spotify app niet werken op je Watch. Controleer of je voor beide apparaten dezelfde Wi-Fi gebruikt en probeer Spotify dan opnieuw. Zorg ervoor dat de Bluetooth van je Apple Watch is ingeschakeld, dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone en dat je hoofdtelefoon is aangesloten.

Vorig artikel

Kunnen tweelingen identiek zijn als ze in verschillende baarmoeders zitten?

Volgend artikel

Angst Vs Verdriet Wat Is het Verschil?

You might be interested in …

Is er een goud tester?

AuRACLE is een pionier in het testen van goud en platina door middel van hun unieke geleidbaarheidstechnologie. In tegenstelling tot zuurtesten, gebruiken AuRACLE apparaten een duurzame Pen Probe in hun testproces om een accurate en […]

Wat betekent verjongen?

Maak kennis met Grammar Coach Verbeter uw schrijven Oorsprong van verjongen ANDERE WOORDEN VAN verjongen Woorden in de buurt van verjongen Woorden gerelateerd aan verjongen Hoe verjongen in een zin gebruiken De twee partijen hebben […]