5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Welke 3D Printing aandelen kopen?

PRLB, DM, en DDD zijn top voor waarde, groei, en momentum, respectievelijk

De 3D-printing industrie bestaat uit bedrijven die producten en diensten leveren waarmee een reeks producten kan worden vervaardigd. 3D-printen, ook bekend als additive manufacturing, creëert fysieke objecten op basis van digitale ontwerpen. Het printproces werkt door dunne lagen materiaal neer te leggen in de vorm van vloeibare of poedervormige kunststof, metaal of cement, en deze lagen vervolgens samen te smelten. Hoewel het nog te traag is voor massaproductie, is het een revolutionaire technologie die het potentieel heeft om de productielogistiek en het voorraadbeheer te verstoren. De 3D-printing industrie bestaat uit slechts een handvol bedrijven, zoals Proto Labs Inc. (PRLB) en Faro Technologies Inc. (FARO).

De industrie is zo jong dat er geen betekenisvolle benchmarkindex bestaat. Maar de prestaties van deze aandelen kunnen worden vergeleken met de bredere markt zoals vertegenwoordigd door de Russell 1000 Index. 3D Systems Corp. (DDD), het best presterende 3D-printing aandeel, heeft het dramatisch beter gedaan dan de Russell 1000, die een totaalrendement van 30,9% heeft opgeleverd in de afgelopen 12 maanden. Maar andere 3D printing aandelen hebben het aanzienlijk minder goed gedaan. Dit marktprestatiegetal en alle statistieken in de tabellen hieronder zijn per 3 jan. 2022.

Hier zijn de top drie 3D-printaandelen met de beste waarde, de snelste omzetgroei en het meeste momentum.

Waardevolste 3D-printing aandelen

Dit zijn de 3D printing aandelen met de laagste 12-maands trailing price-to-sales (P/S) ratio. Voor bedrijven in de vroege stadia van ontwikkeling of industrieën die lijden onder grote schokken, kan deze metriek worden vervangen als een ruwe maatstaf voor de waarde van een bedrijf. Een bedrijf met een hogere omzet kan uiteindelijk meer winst maken wanneer het winstgevend is (of weer winstgevend wordt). De koers/omzetverhouding geeft aan hoeveel u voor het aandeel betaalt voor elke dollar aan omzet.

Waardevolste 3D Printing aandelen
Prijs ($) Marktkapitaal ($B) 12-maanden Trailing P/S Ratio
Proto Labs Inc. (PRLB) 54.13 1.5 3.2
3D Systems Corp. (DDD) 22.12 2.8 4.3
Materialise NV (MTLS) 24.49 1.4 5.9
  • Proto Labs Inc: Proto Labs biedt snelle productie van aangepaste onderdelen in kleine volumes. Het bedrijf biedt 3D-printing, CNC-bewerking, plaatbewerking en spuitgietdiensten aan.
  • 3D Systems Corp: 3D Systems is een holding die 3D-printoplossingen biedt, waaronder 3D-printers, printmaterialen, software, on-demand productiediensten, en digitale ontwerptools. Klanten uit de gezondheidszorg en de industrie maken gebruik van deze oplossingen. Op Nov. 15 kondigde 3D Systems verschillende innovaties aan om de prestaties voor klanten te verbeteren, waaronder nieuwe high-throughput 3D-printtechnologieën, een nieuw partnerschap om post-processing diensten aan te bieden, en verbeterde 3D-printsoftware.
  • Materialise NV: Materialise is een in België gevestigde ontwerper en fabrikant van snelle prototypes. Het levert softwareoplossingen en 3D-printdiensten aan sectoren zoals de gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en de tandheelkunde. Het bedrijf rapporteerde een nettowinst van $10,0 miljoen voor Q3 2021, eindigend op 30 sept. 2021, vergeleken met een nettoverlies voor het vorige kwartaal. De omzet steeg met 28,0% jaar-op-jaar (YOY) naar een kwartaalrecord, gedreven door solide operationele prestaties in alle drie de bedrijfssegmenten.

Snelst groeiende 3D Printing aandelen

Dit zijn de 3D printing aandelen met de hoogste YOY omzetgroei voor het meest recente kwartaal. Stijgende verkoopcijfers kunnen beleggers helpen bedrijven te identificeren die in staat zijn hun inkomsten autonoom of via andere middelen te laten groeien, en groeiende bedrijven te vinden die nog geen winstgevendheid hebben bereikt. Bovendien kunnen boekhoudkundige factoren die de algemene sterkte van het bedrijf niet weerspiegelen, de winst per aandeel aanzienlijk beïnvloeden. Omzetgroei kan echter ook potentieel misleidend zijn over de sterkte van een bedrijf, omdat omzetgroei bij geldverliezende bedrijven schadelijk kan zijn als het bedrijf geen plan heeft om winstgevendheid te bereiken.

Snelstgroeiende 3D Printing aandelen
Prijs ($) Marktkapitaal ($B) Omzetgroei (%)
Desktop Metal Inc. (DM) 5.26 1.6 906.6
Nano Dimension Ltd. (NNDM) 4.06 1.0 205.9
Materialise NV (MTLS) 22.49 1.4 29.0
  • Desktop Metal Inc: Desktop Metal produceert 3D-printers en aanverwante apparatuur die wordt gebruikt om complexe onderdelen van metaal te bouwen. Het bedrijf levert aan sectoren als de lucht- en ruimtevaart, de gezondheidszorg, consumentenproducten en de zware industrie. Op Nov. 15, Desktop Metal rapporteerde financiële resultaten voor Q3 2021, eindigend op 30 september. Het bedrijf meldde dramatisch toenemende nettoverliezen YOY op meer dan 900% inkomstengroei. Desktop Metal schreef de inkomstengroei toe aan de kracht van zijn kernmetalenactiviteiten en bijdragen van recente overnames.
  • Nano Dimension Ltd.: Nano Dimension is een in Israël gevestigd 3D-printbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van 3D-geprinte elektronica. Het ontwikkelt printers voor meerlagige printplaten en inkten op basis van nanotechnologie. Het bedrijf bedient markten als consumentenelektronica, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart en de auto-industrie.
  • Materialise NV: Zie hierboven voor bedrijfsbeschrijving.

3D Printing aandelen met het meeste momentum

Dit zijn de 3D printing aandelen die het hoogste totaalrendement hadden over de afgelopen 12 maanden.

3D Printing aandelen met het meeste momentum
Prijs ($) Marktkapitaal ($B) 12-maanden-Totaalrendement (%)
3D Systems Corp. (DDD) 22.12 2.8 111.1
Stratasys Ltd. (SSYS) 25.08 1.6 21.0
Materialise NV (MTLS) 24.49 1.4 -54.8
Russell 1000 N.V.T. N.V.T. 30.9
  • 3D Systems Corp: Zie hierboven voor bedrijfsbeschrijving.
  • Stratasys Ltd.: Stratasys maakt 3D-printers voor het ontwerpen en vervaardigen van producten. De producten en diensten van het bedrijf worden gebruikt in de ruimtevaart-, automobiel- en consumentenelektronica-industrie, maar ook in het onderwijs en de tandheelkunde. Op 20 december 2021 kondigde Stratasys de benoeming aan van Eitan Zamir tot chief financial officer. Zamir, die voorheen vice-president financiën was, zal Lilach Payorski opvolgen, die eind februari 2022 zal terugtreden uit de CFO-rol.
  • Materialise NV: Zie hierboven voor een beschrijving van de onderneming.

De commentaren, opinies en analyses die hierin worden gegeven, zijn louter informatief en mogen niet worden beschouwd als individueel beleggingsadvies of aanbevelingen om te beleggen in effecten of om een beleggingsstrategie te volgen. Hoewel wij van mening zijn dat de hierin verstrekte informatie betrouwbaar is, geven wij geen garantie voor de juistheid of volledigheid ervan. De standpunten en strategieën die in onze inhoud worden beschreven, zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Omdat markt- en economische omstandigheden aan snelle veranderingen onderhevig zijn, zijn alle commentaren, meningen en analyses in onze inhoud weergegeven op de datum van publicatie en kunnen deze zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het materiaal is niet bedoeld als een volledige analyse van elk materieel feit met betrekking tot een land, regio, markt, bedrijfstak, investering of strategie.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat is de beste 3D-printing voorraad?

Beste en slechtste 3D printing aandelen van 2021Xometrie 51. 25 US Dollars (-41. 3%)Markforged 5. 4 US Dollars (-50%)Nano Dimension 3. 8 US Dollars (-55. 45%)Materialise 23. 9 US Dollars (-56. 2%)Shapeways 3. 71 US Dollars (-64%)Proto Labs 51. 35 US Dollars (-65. 8%) Desktop Metaal 4. 95 US dollar (-69. 44%)

Zijn 3D printing aandelen een goede investering?

Beschouwd als een winstgevende markt onder beleggers, is de industrie op weg om grotere hoogten te bereiken. Volgens de gegevens van Statista zal de wereldwijde markt voor 3D-printproducten en -diensten tot 2023 naar verwachting groeien met een jaarlijks percentage van ongeveer 17%, waarbij de waarden tegen het jaar 2026 naar verwachting 37,2 miljard dollar zullen bedragen.

Wat is het beste 3D bedrijf om in te investeren?

Best Waarde 3D Printing Aandelen
Prijs ($) Marktkapitaal ($B)
Proto Labs Inc. (PRLB) 54. 13 1. 5
3D Systems Corp. (DDD) 22. 12 2. 8
Materialise NV (MTLS) 24. 49 1. 4

Wie is leider in 3D printen?

3D Systems
Marktkapitalisatie: $3. 56 Miljard (Per maart, 2021) Met een marktkapitalisatie van $3. Met een omzet van 56 miljard staat 3D Systems bovenaan de lijst van ‘s werelds grootste 3D-printbedrijven. Het bedrijf biedt verschillende producten aan, waaronder 3D-printers, printmaterialen, digitale ontwerptools, en andere.

Zullen 3D printing aandelen stijgen?

Bovendien zal 3D-printen, vanwege zijn duurzame karakter, waarschijnlijk in populariteit toenemen. Volgens een publicatie van RFDTV zal de wereldwijde markt voor 3D-printen tot 2023 groeien met een CAGR van 27,3%. 3% CAGR tegen 2023. Daarom verwachten Wall Street-analisten dat de populaire 3D-printaandelen Stratasys Ltd.

Moet ik 3D Systems aandelen verkopen?

3D Systems(DDD-N) Rating De Stockchase rating voor 3D Systems wordt berekend op basis van de signalen van de aandelenexperts. Een hoge score betekent dat experts meestal aanraden om het aandeel te kopen, terwijl een lage score betekent dat experts meestal aanraden om het aandeel te verkopen.

Is Nano Dimension een goed aandeel?

Gebaseerd op de zwakke financiële resultaten van het bedrijf, denken wij dat NNDM niet strategisch gepositioneerd is om op korte termijn te profiteren van de rugwind in de sector. Bovendien handelt het aandeel momenteel onder zijn 50-daags en 200-daags voortschrijdend gemiddelde van $5,66 en $7,19, wat duidt op een bearish sentiment. Het aandeel wordt nu dus best vermeden.

Is 3D-printen de toekomst?

3D-printen evolueert van een high-end tool voor speciale oplages naar een integraal onderdeel van industriële productie. De kosten zijn gedaald, de standaarden worden beter en er zijn meer productmaterialen beschikbaar. Acumen Research and Consulting schat de wereldwijde 3D-printmarkt op 41 miljard dollar in 2026.

Kun je wapenvoorraden 3D-printen?

3D scannen Een van de honderd goedkope 3D scanners kan worden gebruikt om de bump fire kolf van een vriend te scannen of de originele, legale kolf van het wapen. De scan wordt vervolgens in een 3D-ontwerpprogramma aangepast tot een bump fire kolf, die vervolgens 3D geprint kan worden.

Zullen de Nano Dimension aandelen stijgen?

Eerlijke openingsprijs 8 februari 2022 Huidige prijs
$3. 76 $3. 73 (Ondergewaardeerd)

Zullen nano afmetingen omhoog gaan?

Nano Dimension Ltd – ADR notering is gelijk aan 3. 620 USD op 2022-02-03. Op basis van onze prognoses wordt een stijging op lange termijn verwacht, de “NNDM” aandelenkoers prognose voor 2027-01-29 is 15. 337 USD. Bij een investering van 5 jaar wordt een omzet verwacht van ongeveer +323. 67%. Uw huidige investering van $100 kan oplopen tot $423. 67 in 2027.

Zal het aandeel DDD stijgen?

Zal de koers van het 3D Systems aandeel stijgen / stijgen? Ja. De koers van het aandeel DDD kan stijgen van 16. 560 USD naar 22. 143 USD in één jaar.

Is het aandeel DDD overgewaardeerd?

DDD heeft een 12-maands forward PE to Growth (PEG) ratio van 3.91. De markten overwaarderen DDD in verhouding tot de verwachte groei, aangezien de Koers/Winst Groei Verhouding momenteel hoger is dan de reële marktwaarde van 1.
.

Moet ik een VR Gunstock kopen?

VR geweerkolven verbeteren de stabiliteit van het richten aanzienlijk en maken games zowel meeslepender, competitiever als leuker.

Wat is de richtprijs voor nano dimension?

Hoog $10. 00
Mediaan $10. 00
Laag $10. 00
Gemiddeld $10. 00
Huidige Prijs $3. 87

Volgend artikel

Hebben honden altijd een band met één persoon?

You might be interested in …

Werkt kabeltelefonie als de stroom uitvalt?

Online blijven tijdens een stroomstoring vereist enige planning. Wij kunnen u helpen! Bij Allconnect streven we ernaar om kwaliteitsinformatie te presenteren met redactionele integriteit. Hoewel dit bericht aanbiedingen van onze partners kan bevatten, zijn onze […]

Hebben alle tegels afstandhouders nodig?

Tegelen zonder afstandhouders is niet alleen uiterst moeilijk maar ook tijdrovend. U moet voortdurend stoppen en de tegels bijstellen zodat u een gelijkmatige lay-out krijgt. Met een afstandhouder hoeft u zich minder druk te maken […]

Maakt het smeden van staal het sterker?

Gesmeed staal is over het algemeen sterker en betrouwbaarder dan giet- en plaatstaal, omdat de korrelstromen van het staal worden veranderd en zich aanpassen aan de vorm van het onderdeel. De voordelen van smeden zijn […]