4 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Wat is Ssf Poe?

Overweeg alstublieft om de wiki up to date te houden. Check de to-do lijst van updates die nodig zijn voor versie 3.14.0.

Spel data export zal later worden aangezien de technische veranderingen naast de gewone veranderingen wat meer tijd in beslag nemen.

 • Geschiedenis
 • Spreken (1)

Solo Zelf Gevonden (SSF) is een functie die een karakter markeert als niet in staat om te communiceren met andere karakters, waardoor functies zoals handel of feesten worden uitgeschakeld. [1]

Inhoud

Overzicht

Solo Self-Found kan worden geselecteerd door een selectievakje aan te vinken in het personageselectiescherm. Dit is alleen beschikbaar na het redden van de Scion in Act 3. Een SSF personage kan alleen aangemaakt worden bij het aanmaken van het personage, maar de SSF vlag kan op elk moment van een personage verwijderd worden.

SSF karakters spelen in een aparte competitie met een eigen ladder. Samen met de vlag resulteert dit in de volgende restricties:

  kan niet aangemaakt worden is uitgeschakeld

 • Alleen de SSF league stash is toegankelijk, Atlas of Worlds progressie, en Trial of Ascendancy voltooiing worden alleen gedeeld tussen SSF karakters stash is uitgeschakeld

Als het personage niet langer SSF is, zal het permanent overgezet worden naar de niet-SSF ouder league en het hoogst bereikte level op de ladder zal behouden blijven, maar verdere progressie zal niet verrekend worden.

Het is ook mogelijk om alle karakters en competitievorderingen te migreren naar de niet-SSF ouder divisie. Alle Shaper en Elder invloeden zijn echter niet overdraagbaar bij het migreren, inclusief The Elder zelf als deze aanwezig is op de Atlas.

Strategie

Aangezien het niet mogelijk is om te handelen of te communiceren met andere spelers, is het van het grootste belang dat een SSF karakter (vooral het eerste in een league) in staat is om alle eindbazen in zijn eentje te verslaan en in staat is om te overleven zonder specifieke items.

Op je eerste karakter:

 • Skill edelstenen die hun kracht verhogen door level ups (zoals spells en bepaalde aanvallen) zijn over het algemeen een goed idee.
 • De optie om weerstandsknopen in de boom te nemen kan dienen als noodoplossing tot betere weerstand is verkregen. personages zijn over het algemeen gemakkelijker te verkrijgen dan personages met een energieschild;
  • Personages krijgen leven bij elke level omhoog en ook door kracht
  • Levens of kracht rollen op uitrusting zijn gebruikelijk.
  • Lederen riem lederen riem vereist niveau 8 +(25-40) tot maximum Leven of Koraal Ring Koraal Ring +(20-30) tot maximum Leven kan gebruikt worden om de HP pool aan te vullen.
  • “Goede” ES items vereisen over het algemeen een combinatie van 2-3 ES affixen en een goede basis, waardoor ze moeilijk te verkrijgen zijn.

  Op extra personages:

  • Maak gebruik van gear die je vindt op je eerste karakter, aangezien je SSF karakters allemaal stashruimte zullen delen.
  • Je voortgang op de crafting bench wordt gedeeld over de karakters, dus het zou makkelijker moeten zijn om je uitrusting aan te passen.
  • Als je geld hebt (in het bijzonder essences) kun je dat gebruiken om te proberen voorwerpen te maken om gaten in je uitrusting te vullen.

  Geschiedenis

  Solo self-found bestond historisch gezien in een onofficiële vorm gebaseerd op eer. Characters die bedoeld waren om SSF te zijn zouden meestal de letters “SSF” ergens in de naam hebben, en onofficiële door spelers gerunde ladder websites konden gebruikt worden om spelers in te voeren en te volgen. [2] Officiële SSF restricties en ladders werden toegevoegd in versie 2.6.0.

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

  Is SSF goed POE?

  SSF in Path of Exile, bekend onder zijn volledige naam Solo-Self Found modus, is een zeer unieke ARPG ervaring. Sommigen zweren dat dit de beste manier is om het spel te spelen. Dat kan waar zijn voor sommigen, maar het is zeker niet waar voor ons allemaal POE spelers.

  Hoe moeilijk is SSF POE?

  SSF is niet gemakkelijk, zeker niet voor diegenen die het eindspel willen uitspelen, Uber bosses willen runnen en de Shaper willen doden. Het vergt tijd, geduld, planning en vaak meerdere karakters over een periode van weken of zelfs maanden in SSF om te bereiken wat men in een paar dagen of week zou kunnen via trading.

  Moet ik solo zelf gevonden spelen?

  Veel spelers beschouwen Solo Self-Found als de “puurste” manier om het spel te spelen – geen trading, meer nadruk op crafting, met niets dat je afleidt van het spel zelf. Als je Solo Self-Found nog nooit hebt geprobeerd, is het een uiterst unieke ervaring als je het vergelijkt met de meer populaire “trade leagues”.

  Kan ik Path of Exile alleen spelen?

  Kan Path of Exile solo gespeeld worden? Absoluut. Je kunt alle content volledig alleen doen. Zonder op zijn minst handel te drijven met andere spelers zal het echter zeer moeilijk zijn om de eindbazen te verslaan en level 100 te halen.

  Moet ik Poe ruilen?

  Handelen is een essentieel onderdeel van het spel, en in tegenstelling tot veel andere spellen is er geen veilinghuis of één monetair systeem (bijv. goud of munten). In plaats daarvan zijn er verschillende valuta-items (scrolls en orbs) in een ‘ruilhandel economie’ waar spelers elkaar moeten ontmoeten voordat ze de transactie kunnen voltooien.

  Kun je Path of Exile solo spelen?

  Kan Path of Exile solo gespeeld worden? Absoluut. Je kunt alle content volledig alleen doen. Zonder op zijn minst te handelen met andere spelers zal het echter erg moeilijk zijn om de eindbazen te verslaan en level 100 te halen.

  Delen SSF karakters stash?

  Maak gebruik van uitrusting die je vindt op je eerste personage, aangezien je SSF personages allemaal stashruimte zullen delen. Je crafting bench voortgang wordt gedeeld over de karakters, dus het zou makkelijker moeten zijn om je uit te rusten.

  Hoe maak je gear in SSF?

  How To Craft Gear For Early Mapping for SSF & Leaguestart.YouTube | Start tijd – 5:38

  Hoe uncorrigeer je een item in Path of Exile?

  Oncorrupte items corrumperenItems die de speler gebruikt a. Het Altar of Corruption in Locus of Corruption (Tier 3 Corruption Chamber) bij de Tempel van Atzoatl kan een item corrumperen om twee corrupte impliciete modifiers toe te voegen of het alle witte sockets te geven, met het risico dat het item vernietigd wordt.

  Hoe koop je voorwerpen van Poe?

  Gebruik Poe. trade om een item te vinden waar je in geinteresseerd bent. Klik op de ‘fluister’ knop naast de naam van de verkoper. Dit kopieert een tekst die je in het in-game chat venster kunt plakken om automatisch een bericht te sturen naar een speler dat je het item wilt kopen.

  Is Path of Exile offline ps4?

  Nee, PoE heeft helaas altijd internet nodig om te kunnen spelen.

  Kan Path of Exile offline gespeeld worden?

  We zijn niet van plan een offline versie te maken, sorry! Het spel is ontworpen om alleen online gespeeld te worden.

  Kun je Path of Exile solo spelen?

  Kan Path of Exile solo gespeeld worden? Absoluut. Je kunt alle content volledig alleen doen. Zonder op zijn minst handel te drijven met andere spelers zal het echter zeer moeilijk zijn om de eindbazen te verslaan en level 100 te halen.

  Kun je een corrupt item zalven?

  Tainted Oil staat zalving van corrupte voorwerpen toe. Tainted Oil valt van Corrupted Blighted Maps. Ondertussen, kisten in verwoeste kaarten profiteren nu van de item hoeveelheid waarde van de kaart.

  Kun je corrupte spullen reinigen Poe?

  Praat met MOEDER en klik op haar dialoog optie om een Corrupted item te cleanen. Plaats het item in de UI box (zoals Azerite reforging), die je dan precies zal vertellen wat ze aan het verwijderen is. Besteed 5 Corrupted Memento om het item te zuiveren van alle effecten.

Vorig artikel

Wat is een fagosoom?

Volgend artikel

Doet snoeien pijn aan bomen?

You might be interested in …

Hoe hang je een doek in een lijst?

Schilderen is een van de activiteiten die me gezond hielden tijdens deze wereldwijde pandemische crisis. Hoewel ik moet toegeven dat het niet mijn natuurlijke omgeving of genre is, heb ik mijn schildervaardigheden met sprongen kunnen […]

Hadden Romeinse soldaten tatoeages?

Het tatoeëren van lichamen werd in de Romeinse en Griekse wereld gewoonlijk in verband gebracht met de barbaren en hun mysterieuze culten. De gewoonte bij de Grieken om lichamen te tatoeëren kwam van de Perzen. […]