4 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Wat is een engelenkaart?

Ik wist ook niet zeker wat ik van een engel kaartlezing kon verwachten toen ik mijn eerste lezing had. Ik wist niet zeker of het magie of hekserij was. Ik wist niet of het eng zou zijn (dat was het niet). Ik wist niet of het mijn geloof in gevaar zou brengen. Gelukkig waren de antwoorden op al deze angstige gedachten NEE. Ik ben blij te kunnen zeggen dat het een liefdevolle, mooie ervaring voor me was. In feite was het zo’n mooie ervaring dat ik binnen zes maanden na mijn eerste Engelenkaart Lezing, onderzocht of ik zelf een Engelenkaart Lezer kon worden om anderen van dienst te zijn.

Een Engelenkaart Lezing is een methode om begeleiding van het Goddelijke te ontvangen, waarbij orakelkaarten als hulpmiddel worden gebruikt. Er zijn honderden orakelkaartdecks beschikbaar en veel mensen kiezen een variëteit die bij hun passies past, zoals Aartsengelen, Dolfijnen, Feeën, Vlinders, Leiding, enz. De meest bekende schepper van orakelkaarten is Doreen Virtue, PhD. Sommige lezers maken zelfs hun eigen kaartdecks. Ik heb mijn eigen inspirerende kaartspel “Love Notes from The Divine” gemaakt, dat verkrijgbaar is op Amazon of in mijn winkel.

Kaart-achterkant.jpg

Het type kaartspel doet er niet toe. Wat wel uitmaakt is dat je een reading krijgt van iemand waarmee je je verbonden voelt en dat je er vertrouwen in hebt dat de boodschappen voor jou naar boven zullen komen. Er is een Certified Angel Card Reader™ aanwijzing beschikbaar via Dr. Doreen Virtue. Deze certificering kan je verzekeren dat de reader een rigoureuze studie heeft ondergaan om de best mogelijke ervaring voor de klant te garanderen.

Het lezen van engelenkaarten begint wanneer de lezer het Goddelijke in meditatie consulteert om leiding te ontvangen voordat hij de cliënt ontmoet. Lezingen kunnen persoonlijk plaatsvinden, over de telefoon, of via Skype of een vergelijkbare beldienst. Als de handlezer eenmaal contact heeft gemaakt met de cliënt, volgt er een korte dialoog die wordt voortgezet met een gebedszegening. De lezer gebruikt de principes van de Wet van Aantrekking om de juiste kaarten voor de cliënt te ontvangen. De kaarten worden uit het deck getrokken en de lezer deelt de intuïtieve begeleiding die de kaart voor de cliënt oplevert. Omdat we allemaal energie zijn, produceert de uitwisseling van energie tussen de cliënt, de lezer, de engelen en de kaarten een op maat gemaakte ervaring voor de cliënt. Geen twee lezingen geven dezelfde resultaten.

Er zijn verschillende vormen van readings, van een enkele kaart tot tien kaarten of meer. De meest voorkomende is een drie-kaarten lezing. De drie kaarten kunnen het verleden, het heden of de toekomst voorstellen, afhankelijk van het resultaat waar de cliënt naar op zoek is, het soort vragen dat hij aan de reader stelt of in stilte aan het Universum stelt tijdens de reading. Het onderzoeken van de kaarten afzonderlijk en als een serie is een belangrijk deel van de reading. Alles wat er tijdens de reading gebeurt is onderdeel van de reading. Als een deur dichtslaat tijdens de reading is dat een belangrijke factor en een leidraad voor de klant. De reader moet zijn ego opzij zetten en zich richten op zijn Hogere Zelf om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de klant en om de best mogelijke reading te geven.

Een reading van engelen is een zachte, mooie manier om contact te maken en begeleiding te ontvangen van Gods goddelijke boodschappers; je engelen. Het is als een warm, uitnodigend gesprek met een vertrouwde vriend of geliefde, waarbij je opgebeurd, omringd en vervuld van liefde weggaat.

Je kunt zelfs een engelenkaart lezing voor jezelf doen als onderdeel van je dagelijkse spirituele oefening. De meeste kaartendecks worden geleverd met een boekje om de kaarten in meer detail uit te leggen.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat is een engel kaart?

Engelenkaarten verbinden ons met de energieën van engelachtige wezens die de mensheid alleen maar tot tevredenheid willen knuffelen. Decks variëren in termen van woorden en beelden, maar lezingen hebben meer te maken met de interactie van energieën (denk aan ‘vibes’) dan met de openlijke symboliek van iets als Tarot.

Wat is het verschil tussen Engelenkaarten en tarotkaarten?

Engelenkaarten kunnen ofwel in het formaat van Tarotkaarten ofwel als Orakelkaarten worden geleverd. In de meeste Engelenkaarten decks, komt elke kaart met een specifieke boodschap. Wanneer ze gebruikt worden in Tarot, zullen ze een bepaalde boodschap hebben, plus de oorspronkelijke betekenis van de Tarot kaart erbij, waardoor een meer complexe leeservaring ontstaat.

Hoe lees je engelenkaarten?

Het uitvoeren van Lezingen. Als je een reading voor jezelf doet, vraag dan gewoon aan je Engelen om je vraag te beantwoorden of om je gewoon te vertellen wat ze willen dat je weet door je te begeleiden bij het kiezen van de relevante kaarten. . Als je een reading doet voor iemand anders, draag dan de kaarten op aan degene voor wie je de reading doet.

Wie heeft de engelenkaarten gemaakt?

[Kathy Tyler
Gecreëerd door Kathy Tyler en Joy Drake, zijn de Engelenkaarten een internationale best-seller–meer dan 1. 3 miljoen verkocht in 6 talen. [/color-box]

Kan iedereen Engelenkaarten gebruiken?

Iedereen kan met zijn engelen praten; het is niet een of andere mystieke kracht die aan een paar speciale individuen is gegeven, maar het is waar dat sommige mensen een sterker vermogen hebben om met het goddelijke te communiceren dan anderen.

Wat betekent het als een engelenkaart ondersteboven ligt?

In eenvoudige woorden betekent het dat wanneer een positieve kaart ondersteboven ligt, het een positieve indicatie geeft. Als dezelfde positieve kaart ondersteboven op de “omgekeerde” positie komt, is de uitkomst negatief.

Is Angel kaarten een zonde?

Ja, het is een zonde om zowel een tarot lezing uit te voeren als om een tarot lezing te zoeken. Voor iedereen die niet bekend is met de definitie van waarzeggerij, het is elke vorm van waarzeggerij, astrologie, hekserij, handlezen, pogingen om met de doden te communiceren via mediums, en ja, tarot kaarten.

Wie kan tarot kaarten lezen?

Ik denk niet dat dat nu zo nodig is. Ik denk dat iedereen tarot kan lezen,” zegt Howe over de soms exclusieve praktijken en regels van de praktijk. “Ik heb mensen horen zeggen dat je niet je eigen deck moet kopen, dat je het van iemand cadeau moet krijgen. Mijn gevoel is: ik heb mijn deck gekocht en ik kan lezen.

Hoe kom je van engelenkaarten af?

Decks raken soms uit de handel, net als boeken, en worden dan zeer waardevol. Als je ze niet wilt verkopen kun je ze weggeven of weggooien. Het maakt niet echt uit hoe je ze wegdoet. . . . Doe ze door een papierversnipperaar. Gooi ze in de vuilnisbak. Geef ze weg. Maak er een kunstproject van. Verbrand ze.

Wat zijn de beste engelenkaarten om te kopen?

Beste Engel Kaarten Om Te Kopen? Aanbevolen [Lijst] [Update 2021]Angel Wisdom Tarot: Een 78-kaarten deck en gids. De Engel Gids Orakel: Een 44-kaarten kaartspel en gids. Boodschap van Genade: 111 liefdes- en begeleidingsbrieven van je engelen. Beschermengel kaarten: Liefdevolle Boodschappen van de Engelen. Engelenkaarten – Origineel.

Hoe weet je of er een engel om je heen is?

Het gevoel aangeraakt te worden De aanraking van een engel kan aanvoelen als een zachte borstel over je arm of nek, een zachte knuffel of iemand die je op je schouders of rug klopt. Er wordt gezegd dat als je een plotselinge warmte voelt terwijl je aan het bidden of mediteren bent, het kan zijn dat je beschermengel dichtbij is of dichter bij je is gekomen.

Wat zijn engelengetallen?

Engelengetallen zijn terugkerende reeksen getallen die een spirituele betekenis hebben, volgens de numerologie. “Het zien van een repeterend getal is alsof je engel naar je wijst en je laat voelen dat je gezien en gehoord wordt. Ze proberen je aandacht te krijgen, en de getallen die ze sturen hebben betekenissen.

Kan ik tarot leren lezen?

Leren hoe je de tarot moet gebruiken vereist een sterke mix van intuïtie en vertrouwdheid met de symbolen van de tarot. Er is geen juiste manier om het te doen, en uiteindelijk ontwikkelt iedereen zijn eigen techniek waar hij zich prettig bij voelt. We zullen een stap voor stap proces doorlopen zodat je in een mum van tijd kunt beginnen met het lezen van je kaarten.

Wat is een engel kaart van Victoria’s Secret?

De Victoria’s Secret Angel Card is een basic store-branded kaart uitgegeven door Comenity Bank. Bij het aanvragen van de kaart, kunt u kiezen tussen 2 “looks” of ontwerpen. Ongeacht welk ontwerp u kiest, de voordelen van de kaart zijn precies hetzelfde. Afbeelding met dank aan comenity. net.

Wat betekent de omgekeerde toren?

De Toren Omgekeerd suggereert dat u een belangrijke persoonlijke transformatie en omwenteling ondergaat. Dit verschilt van de ervaring van de Toren omgekeerd, waar de verandering vaak het gevolg is van externe omstandigheden en zelfs opgedrongen kan voelen.

Vorig artikel

Hoe lang gaat een zelfreinigende oven mee?

Volgend artikel

Hoeveel verse tomaten staan er gelijk aan een blikje van 28 Oz?

You might be interested in …

Is de Subaru WRX betrouwbaar?

Sedans zijn geweldig omdat ze betaalbaar zijn en vaak gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor ze een geweldige optie zijn voor nieuwe bestuurders. Desondanks hebben veel Amerikaanse autofabrikanten onlangs populaire sedans uit productie genomen. Ford heeft dit […]