4 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Wat is de goedkoopste staat om te wonen?

De kosten van levensonderhoud in de Verenigde Staten verschillen per staat. De kosten van levensonderhoud zijn de hoeveelheid geld die nodig is om een bepaalde levensstandaard te handhaven. De kosten van levensonderhoud omvatten huisvesting, voedsel, belastingen en gezondheidszorg. Er is een sterke correlatie tussen de kosten van levensonderhoud in een staat en het persoonlijke inkomen per hoofd van de bevolking. De kosten van levensonderhoud verschillen van staat tot staat, afhankelijk van hoe ver de dollar in die staat gaat. Dit is vooral te zien in de kosten van huisvesting. Volgens 24.7 Wall St. is een dollar die in Arkansas aan huur wordt besteed $1,58 waard, terwijl een dollar die in Hawaii aan huur wordt besteed $0,61 waard is. De index van de kosten van levensonderhoud is gebaseerd op het gemiddelde van 100 in de VS. Elk bedrag onder 100 betekent dat de kosten onder het nationale gemiddelde liggen, en elk bedrag boven 100 betekent dat de kosten hoger zijn dan het nationale gemiddelde. Hoe lager het getal, hoe verder de dollar gaat voor die kosten.

De meeste staten met de laagste kosten van levensonderhoud liggen in het zuiden, terwijl de staten met de hoogste kosten van levensonderhoud vaak een aantal van de grootste stedelijke clusters van het land hebben. In het algemeen is het zo dat in staten met minder inwoners die in steden wonen, de dollar meer waard is. De goedkoopste staat in de Verenigde Staten is Mississippi. Mississippi’s kosten van levensonderhoud index is 84,8 en heeft de laagste totale huisvestingskosten index van alle 50 staten van 66,7. Hieronder staan de tien staten met de goedkoopste kosten van levensonderhoud.

1. Mississippi

Kosten van levensonderhoud index: 84.8 Index van kosten van kruidenierswaren: 93.1
Index kosten huisvesting: 66.7 Transportkosten Index: 89.9

De goedkoopste staat om in te wonen in de Verenigde Staten is Mississippi. Over het algemeen zijn de gemiddelde kosten van levensonderhoud in Mississippi ongeveer 15% lager dan de gemiddelde kosten van levensonderhoud in het land. Mississippi’s leefloon is slechts $48.537 en heeft de goedkoopste persoonlijke levensbehoeften van het hele land. Huisvesting kost ongeveer 795 dollar per maand, en kinderopvang is in Mississippi het goedkoopst van het land, en kost ongeveer 2.869 dollar per jaar. Voedsel, gezondheidszorg en vele andere benodigdheden behoren tot de minst dure in het land.

2. Oklahoma

Kosten van levensonderhoud index: 86.8 Voedingskosten index: 94.1
Kostenindex huisvesting: 70.1 Kosten voor vervoer: 91.3

Oklahoma heeft de op één na laagste kosten van levensonderhoud in Amerika. Net als in Mississippi en Arkansas is huisvesting een van de laagste van het land, met een gemiddelde huizenprijs van $ 124.800, een index van 54, en huur voor een twee-slaapkamer appartement gemiddeld $ 879. Oklahoma heeft ook enkele van de laagste gasprijzen in de VS. Zelfs de kosten voor nutsvoorzieningen en kruidenierswaren liggen onder het gemiddelde, met indexen van 95,8 en 94,1. De totale kosten van levensonderhoud in Oklahoma City liggen 15,4% onder het nationale gemiddelde.

3. Arkansas

Index kosten levensonderhoud: 87.8 Index kosten boodschappen: 90.7
Kostenindex huisvesting: 75.2 index vervoerskosten: 86.1

Arkansas heeft de laagste huisvestingskosten van Amerika: de gemiddelde inwoner besteedt ongeveer 708 dollar per maand aan huur of hypotheek, wat de helft is van wat veel mensen betalen, en de mediane kosten van een huis bedragen 128.800 dollar. De op twee na goedkoopste kosten van levensonderhoud in Amerika gaan echter gepaard met de op één na laagste salarissen in Amerika. Het leefbaar loon in Arkansas is 49.970 dollar. Transport, nutsvoorzieningen, voedsel en andere uitgaven zijn ook aanzienlijk lager in Arkansas.

4. Kansas

Kosten van levensonderhoud index: 87.9 Voedingskostenindex: 92.8 kostenindex huisvesting: 71.8 Transportkosten Index: 94.8

Kansas is de op drie na goedkoopste staat van Amerika. De kosten van levensonderhoud liggen in Kansas ongeveer 12,1% lager dan in de rest van het land, en het gemiddelde inkomen per huishouden is ongeveer $41.644. Een appartement met twee slaapkamers kost in Kansas ongeveer $821 per maand, en de mediane woningwaarde is ongeveer $137.700. Boodschappen doen kost in Kansas ook minder: een halve liter melk kost slechts $1,39 en een pond rundvlees kost $3,79.

5. Missouri

Kosten van levensonderhoud index: 88.9 Voedingskosten index: 97.6 Kostenindex huisvesting: 71.6 Transportkosten Index: 93.9

De vijfde minst dure staat in Amerika is Missouri. Joplin, Missouri heeft de laagste vastgoedprijzen van het land, waar een huis met vier slaapkamers net iets meer dan $200.000 kan kosten. De prijzen van levensmiddelen zijn in Missouri beduidend lager dan in andere delen van het land, met een dozijn eieren die in Joplin slechts $1,32 kosten. Steden als Springfield hebben een algemene kosten van levensonderhoud die 14,1% lager ligt dan het nationale gemiddelde, terwijl Joplin 17,7% onder het nationale gemiddelde ligt.

6. Georgia

Index kosten van levensonderhoud: 89.4 Index kosten kruidenierswaren: 99.0
Index kosten huisvesting: 71.3 Nutsvoorzieningen kosten index: 91.3

Georgia is de op vijf na goedkoopste staat in de Verenigde Staten. Het mediane inkomen per huishouden in Georgia is $56.183. De mediane woningwaarde is $180.679, en de mediane huurprijzen zijn goedkoper dan in de rest van het land, behalve in Atlanta, waar de huurprijzen voor zowel een- als tweekamerappartementen iets boven de nationale mediaan liggen. Boodschappen en gas prijzen zijn beide onder de nationale mediaan ook.

7. Alabama

Index kosten levensonderhoud: 89.4 Voedingskostenindex: 95.1
Kostenindex huisvesting: 70.2 Index kosten nutsvoorzieningen: 92.3

Alabama staat op de zevende plaats voor de laagste kosten van levensonderhoud. Alabama heeft relatief hoge belastingen en hoge nutsvoorzieningen (kostenindex van 103,3); maar het maakt het goed met huisvesting. De mediane huurprijs voor een appartement met twee slaapkamers in Alabama bedraagt $ 698, en de mediane woningwaarde is $ 129.300. Een leefbaar loon in Alabama is $ 50.585, lager dan sommige van de andere staten erboven gerangschikt.

8. New Mexico

Kosten van levensonderhoud index: 89.6 Index kosten kruidenierswaren: 99.0 Kostenindex huisvesting: 80.4
Transportkosten Index: 93.0

New Mexico is de op zeven na goedkoopste staat in de V.S. Boodschappen zijn ongeveer gelijk aan het nationale gemiddelde; nutsvoorzieningen en huisvesting zijn echter aanzienlijk lager dan het nationale gemiddelde. De mediane woningkosten in New Mexico bedragen $193.200, en de gemiddelde huurprijs voor een huis met twee slaapkamers is $762 per maand. De kosten van levensonderhoud in het zuidelijke deel van New Mexico zijn bijzonder laag: vervoer, nutsvoorzieningen en gezondheidszorg zijn er aanzienlijk goedkoper dan in de rest van de staat en het land.

9. Tennessee

Kosten van levensonderhoud index: 90.2 Voedingskosten index: 94.5 Kostenindex huisvesting: 82.6
Transportkosten Index: 87.7

Tennessee is de negende goedkoopste staat in Amerika. Het leefloon in Tennessee is $50.152, het hoogste op de lijst tot nu toe, gekoppeld aan de hoogste huisvestingskosten tot nu toe van $810. Zelfs met dit, is Tennessee’s huisvestingsindex slechts 82.6. De belastingen in Tennessee zijn erg laag, er is geen staatsinkomenbelasting, en de kosten voor voedsel zijn erg laag. Steden zoals Morristown hebben een gemiddelde kosten van levensonderhoud dat 13% onder het nationale gemiddelde ligt. De vervoerskosten liggen er ongeveer 12,3% lager dan het nationale gemiddelde.

10. Indiana

Index kosten van levensonderhoud: 90.4 Voedingskosten Index: 92.3 Kostenindex huisvesting: 76.5
Transportkosten Index: 99.4

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat is de minst dure staat om te wonen?

Mississippi
1. Mississippi. De goedkoopste staat om in te wonen in de Verenigde Staten is Mississippi. Over het algemeen zijn de gemiddelde kosten van levensonderhoud in Mississippi ongeveer 15% lager dan de gemiddelde kosten van levensonderhoud in het land.

Wat is de beste staat om financieel te leven?

Rang Staat Mediane Inkomen
1 Wyoming $40,240
2 Washington $46,100
3 Texas $37,100
4 Minnesota $42,630

Waar is huisvesting het goedkoopst?

Staten met de Meest Betaalbare HuisvestingOhio. Indiana. Pennsylvania. Nebraska. North Dakota. Oklahoma. West Virginia. Michigan.

Waar is de goedkoopste en veiligste plaats om te wonen?

Hier zijn de top 10 meest betaalbare steden om te wonen in de V.S. , volgens het kosten van levensonderhoud rapport van de Raad voor Gemeenschap en Economisch Onderzoek. Cedar Park, Texas. Midland, Texas. Ogden, Utah. Raleigh, North Carolina. Provo, Utah. Des Moines, Iowa. Austin, Texas. Minneapolis, Minnesota.

Zal Virgin mijn TiVo box vervangen?

Bestaande V6 klanten zullen worden geupgrade via een eenvoudige over-the-air update, dus er is geen noodzaak voor een nieuwe box, en voor klanten met een TiVo of eerdere set-top box, zal Virgin Media hen een glanzend nieuw exemplaar sturen*.

Kan ik upgraden naar TiVo V6?

Als je VM breedband klant bent (wat een vereiste is) kun je upgraden van de TiVo naar een V6 box. Die draait dezelfde software als je TiVo maar op dezelfde nieuwere hardware als de 360.

Hoe upgrade ik mijn Virgin TiVo box?

. Nu vanuit het home. Scherm. | Start tijd – 0:34

Wat is het verschil tussen een TiVo box en een V6 box?

De V6 is de nieuwste set top box van Virgin Media. Het bevat alle functionaliteit die je krijgt met een standaard Virgin TiVo box, maar voegt een heleboel extra functies toe, is gemakkelijker te gebruiken en ziet er ook aanzienlijk slanker uit. De V6 is tien keer sneller – menu’s zijn bijna ogenblikkelijk en apps starten extreem snel.

Wat is de beste staat om naar te verhuizen in 2021?

Beste Staten 2021#1. Washington. #2. Minnesota. #3. Utah. #4. New Hampshire. #5. Idaho.

Wat is de beste staat om naar te verhuizen?

Staat Totaal Economie
Washington 1 3
New Hampshire 2 13
Minnesota 3 18
Utah 4 2

Wat is de meest verhuisde staat in 2021?

Dat blijkt uit de Annual National Movers Study van verhuisbedrijf United Van Lines, die interne gegevens gebruikte om de interstatelijke migratiepatronen van Amerikanen in 2021 te volgen. Vermont had het hoogste aandeel van “inkomende” verhuizingen, met meer mensen die naar binnen verhuisden (74,3%) versus naar buiten (25,7%).

Wat is een goede staat om naar te verhuizen?

De staat Washington staat op de eerste plaats als de beste staat om in te wonen. Washington staat op de vierde plaats voor gezondheid en onderwijs, op de derde plaats voor economie en op de tweede plaats voor infrastructuur.

Wat is de V6 box van Virgin?

Virgin’s V6 is het kastje dat aan alle nieuwe Virgin Media TV klanten wordt geleverd en het biedt een aantal slimme functies om een huishouden te helpen bij het TV kijken en het inhalen. Met zijn 1TB opslagcapaciteit kan de V6 tot 500 uur SD content opslaan, plus het kan tot zes kanalen tegelijk opnemen voor die drukke huishoudens.

Kan ik mijn oude Virgin TiVo box zonder abonnement gebruiken?

Om uw oude TiVo box nog steeds te laten werken, heeft u een geldig Virgin Media TV abonnement nodig. Vroeger kon je hier omheen werken en profiteren van de voordelen van Virgin multi-room zonder de kosten, maar nu is er geen legale manier om je oude TiVo box te gebruiken zonder een abonnement.

Welke stad heeft de goedkoopste huur?

Rang Stad 1BR Gemiddelde Huur
1 Lawton, OK $550
2 Terre Haute, IN $557
3 Elyria, OH $582
4 Brownsville, TX $585

Vorig artikel

Wat is een Omega Wolf?

Volgend artikel

Wat is Tbc munt?

You might be interested in …

Hoeveel kost het om een plastic mal te maken?

Hoeveel kost het Plastic Injectie Vormen? Een kleine, enige holte plastic injectievorm kost gewoonlijk tussen $1.000 en $5.000. Zeer grote of complexe vormen kunnen tot $80.000 of meer kosten. Gemiddeld, kost een typische vorm $12.000. […]

Welke 3D Printing aandelen kopen?

PRLB, DM, en DDD zijn top voor waarde, groei, en momentum, respectievelijk De 3D-printing industrie bestaat uit bedrijven die producten en diensten leveren waarmee een reeks producten kan worden vervaardigd. 3D-printen, ook bekend als additive […]

Wat wordt bedoeld met natuurrampen?

“Natuurramp.” Merriam-Webster.com Woordenboek, Merriam-Webster, https://www.merriam-webster.com/dictionary/natural%20disaster. Geraadpleegd op 15 feb. 2022. WOORD VAN DE DAG meander Ontvang het woord van de dag dagelijks per e-mail! Test je woordenschat Noem dat Ding: Bloemen Editie amaryllischrysant hortensia-hyacint Test […]