3 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Wat is de beste reiniger en polish voor houten vloeren?

Hardhouten vloer polish beoordelingen.

Met een houten vloer kan het gewoon niet fout gaan. Alle soorten hardhout hebben een klassieke, aardse esthetiek en passen in elke omgeving. En we weten allemaal dat het een grote hoeveelheid zorg en onderhoud vergt om die geweldige esthetiek te behouden. Dus of het nu een massieve vloer, een samengestelde vloer of een teruggewonnen vloer is, u moet uw hardhouten vloer regelmatig boenen om hem in topvorm te houden.

Poetsmiddelen en schoonmaakmiddelen voor houten vloeren zijn een geweldige manier om krassen en andere schaafwonden te verwijderen en uw hardhouten vloer een glanzende afwerking te geven. Hier zijn de negen beste hardhouten vloer polish in de VS.

1. Bona Hardhouten Vloer Polish – Hoogglans

Bona’s reputatie gaat zichzelf vooraf in de hardhouten vloer onderhoudsindustrie. Dit bedrijf bestaat al sinds 1919, dus je zou kunnen zeggen dat het meer is dan een gerenommeerd merk. Hun hoogglans polish voor hardhouten vloeren is ook geen grapje.

Bona Hardhouten Vloer Polish is speciaal samengesteld om uw hardhouten vloer te beschermen tegen normale slijtage. Het doet dit door het opvullen van de micro-krasjes en krassen op uw vloeren terwijl het ze weer tot leven brengt met een prachtige glanzende afwerking.

Een fles van 32 oz van deze boenwas dekt een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante voet (ruwweg 46,45 vierkante meter). Het is een GREENGUARD gecertificeerd product. Dit betekent dat het niet schadelijk is voor het milieu, omdat GREENGUARD gecertificeerde producten een lage chemische uitstoot hebben. Het is ook geschikt voor bijna alle soorten houten vloeren – of ze nu ongewaxt, ongeolied of met polyurethaan zijn afgewerkt.

Voor het beste resultaat brengt u Bona polish elke 2-4 maanden aan op uw houten vloer. Ze zijn vrij eenvoudig aan te brengen. U kunt een dweil, microvezel pad of een oud shirt dat u niet meer gebruikt gebruiken. Maar zorg ervoor dat u eerst de productinstructies leest voordat u het product gebruikt.

U kunt de productpagina hier bekijken.

2. Howard Products FW0016 Hout Polish & Conditioner

Howard Products’ Feed-N-Wax is het product op deze lijst met de meeste klantenbeoordelingen op Amazon. Met meer dan 10.000 beoordelingen, dit product oogstte een gemiddelde waardering van 4,6 van de 5. Over een all-star gesproken.

Net als Bona, is Feed-N-Wax ook geschikt voor alle soorten houten oppervlakken. Het bevat Carnaubawas en bijenwas die beide bescherming bieden tegen slijtage. Bovendien “voedt” de mix van verzorgende oliën het hout, zodat het niet uitdroogt of vervaagt. Dit benadrukt ook de natuurlijke nerf van het hout, waardoor het er rustieker en luxueuzer uitziet.

Dit product kan elke maand worden gebruikt om het hout in optimale conditie te houden. Zoals elk product op deze lijst, moet u ook een spottest uitvoeren voordat u het op grote oppervlakken aanbrengt.

Bekijk de productpagina hier.

3. Orange Glo 4-in-1 Hardhouten Vloer Reiniger en Polish

Orange Glo 4-in-1 Hardhouten Vloer Reiniger en Polish doet alles wat u van een boenwas kunt verwachten. Het reinigt, beschermt en laat uw hardhouten vloer glanzen terwijl het een geurige sinaasappelgeur achterlaat.

Hardhouten vloer polish beoordelingen sample.

Dit product is perfect voor huizen waar veel mensen en huisdieren komen. In tegenstelling tot oliezepen, reinigt en polijst dit verzorgingsproduct voor hardhout zonder de afwerking van uw hout dof te maken of resten achter te laten.

Bekijk de productpagina hier.

4. TriNova Houten Vloer Polish en Restorer

TriNoVa Polish en Restorer voor hardhouten vloeren zorgt ervoor dat uw houten vloer er weer als nieuw uitziet. De commercieel sterke oplossing vult microkrasjes op en brengt de natuurlijke glans van uw hout naar boven. Dankzij de geavanceerde polymeertechnologie wordt het product van TriNova soepel op de vloer aangebracht en krijgt het een heldere finish.

Het is een eenvoudig te gebruiken product. Reinig de vloer van stof en vuil en breng een goede laag van dit product aan. Het droogt zo snel als een uur tot 24 uur voor zwaar verkeer.

Bekijk hier de productpagina.

5. Quick Shine Hardhouten Vloer Glans en Polish voor intensief gebruik

Zoals de naam al doet vermoeden, is Quick Shine hardhouten vloer polish het beste voor hardhouten vloeren die naar verwachting veel belopen worden. De drie belangrijkste verkoopargumenten van dit product zijn: herstellen, beschermen, en opfrissen.

Het herstelt de rijkdom, kleur en nerfdiepte van uw hardhouten vloeren. Veel houten vloeren worden droog en gaan zelfs barsten. Quick Shine’s boenwas voor hardhouten vloeren doet zijn best om uw hardhouten vloer zijn vroegere grootsheid terug te geven. Vervolgens beschermt het je vloer door hem te voorzien van een laag die microkrassen bedekt en oppervlakken egaliseert. En tenslotte frist het uw hardhout op door een gepolijste afwerking achter te laten.

Dit product is een door de EPA goedgekeurd Safer Choice Product in de VS. Wij raden aan deze vloer polish elke 2-3 maanden opnieuw aan te brengen.

Bekijk de productpagina hier.

6. Weiman Eco-vriendelijke Houten Vloer Polish

Weiman’s Eco-vriendelijke Houten Vloer Polish is een zinkvrije oplossing die elke hardhouten vloer glanst, beschermt en vernieuwt. Het doet dit door een barrière te vormen die krassen, schuurplekken en soorten vuil weerstaat. Dit alles terwijl uw hardhouten vloer een heldere en natuurlijke glans krijgt.

Bekijk de productpagina hier.

7. Rejuvenate Professional Houten Vloer Restorer

Net als de andere producten op deze lijst, vult Rejuvenate Professional Wood Floor Restorer krassen op, beschermt uw houten vloer, en herstelt de glanzende glans. Maar een van de beste dingen hieraan is dat het in slechts 45 minuten droogt.

Deze polyurethaan vloerpolish op waterbasis hecht zich aan de bestaande afwerking van het hout. Hierdoor krijgt uw vloer een waterdichte laag die hem beschermt tegen vlekken en morsen, maar zonder de wasachtige ophoping. Bovendien kan het, afhankelijk van het voetverkeer, jaren meegaan – zeker waar voor uw geld.

Als u echter al jaren was gebruikt, moet u eerst de was verwijderen voordat u deze polish op uw houten vloer aanbrengt.

Lees er hier meer over.

8. Murphy Oil Zeep Houtreiniger

Voor slechts $ 3,48 per 32 fl.oz. fles, dit is een van de goedkoopste houten vloer reinigers die er zijn. Het bevat geen ammoniak, bleekmiddel of fosfaat en bevat natuurlijke ingrediënten waardoor het biologisch afbreekbaar is. Dus een win-win voor het milieu en voor u.

Geformuleerd met water en plantaardige oliën en wassen, maakt het alle soorten houten oppervlakken zacht schoon. U kunt het zelfs gebruiken op onafgewerkt hout en zelfs op niet-houten oppervlakken zoals keramische tegels, geverfde oppervlakken en vinyl.

9. Minwax Hardhouten Vloer Reviver

De laatste polish voor hardhouten vloeren, maar zeker niet de minste, is Hardwood Floor Reviver van Minwax. Ik noemde het vloer polish, maar het is niet helemaal dat. Het is eigenlijk veel duurzamer dan een standaard vloer polish.

Net als de rest is het ook in staat om oude, doffe hardhouten vloeren te vernieuwen en nieuw leven in te blazen. Het doet dit door het hardhout te bedekken met een kristalheldere afwerking die de natuurlijke kleur van uw vloer niet verandert.

Het aanbrengen is eenvoudig en vereist slechts een lichte veegbeweging vooraf. Het effect van Minwax Hardwood Floor Reviver kan tot 6 maanden aanhouden! Bekijk hun productpagina hier.

Leer er hier meer over.

Dus welke van deze is de beste? Dat hangt ervan af. Elk type hout reageert anders op verschillende soorten polish. Als uw vloer is afgewerkt, kan dat ook van invloed zijn op het eindresultaat. En als je een milieubewuste strijder bent of gewoon een hekel hebt aan de sterke geur van chemicaliën, ga je natuurlijk voor milieuvriendelijke opties. Dit bericht is alleen bedoeld om je de weg te wijzen. Aan het eind van de dag, komt het nog steeds neer op uw individuele voorkeur.

Huur de hout experts voor uw volgende bouw

Hier bij Vintage & Specialty Wood nemen we kwaliteit serieus. Dus als het gaat om houtskeletbouw of het verkopen en installeren van teruggewonnen hout, snijden we niet in bochten. Neem vandaag nog contact op met ons team om met een houtdeskundige te spreken over wat Vintage & Specialty Wood kan betekenen voor uw volgende project.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe krijg ik mijn hardhouten vloeren weer glimmend?

Olijfolie, Witte Azijn, & Water: Meng alle drie deze natuurlijke ingrediënten samen en je weet hoe je hardhouten vloeren op natuurlijke wijze kunt laten glanzen. Dit mengsel is een van de beste manieren om de natuurlijke glans terug te brengen op uw massieve hardhouten vloer.

Wat is het beste product om hardhouten vloeren schoon te maken en te laten glanzen?

Beste Algehele Houten Vloer Reiniger: Bona Houten Vloer Reiniger. Beste Waarde Houten Vloer Reiniger: Murphy Olie Zeep Hout Reiniger. Beste Houten Vloer Reiniger voor grote klussen: Pledge Clean It Gentle Houten Vloer Reiniger. Beste reiniger voor houten en laminaatvloeren: Black Diamond Houten en Laminaat Vloeren Reiniger.

Wat is het beste om te gebruiken om houten vloeren schoon te maken?

Je kunt een commercieel houtreinigingsproduct gebruiken, zoals Bona of Murphy Oil Soap. Zorg ervoor dat u de instructies van de fabrikant volgt. U kunt ook uw eigen schoonmaakmiddel maken door een deel azijn met 10 delen warm water te mengen. Voeg een paar druppels vloeibare Castille zeep toe.

Wat is het beste product om hardhouten vloeren te herstellen?

De beste hardhouten vloer restorerRejuvenate Professional Wood Floor Restorer is een niet-giftige formule die houten vloeren verzegelt en beschermt. Rejuvenate Professional Houten Vloer Restorer. Weiman Hardhout Polish & Restorer. PRO SHOT Industriele Herstellende Vloer Hersteller.

Is Murphy’s oliezeep goed voor hardhouten vloeren?

THOROUGHLY SATISFYING Voor een diepe, conventionele schoonmaakbeurt overweeg je het gebruik van een geconcentreerd product zoals Murphy® Original Formula. Of u nu één plek of uw hele vloer reinigt, Murphy® Oil Soap is veilig te gebruiken op hardhouten vloeren.

Is Murphy’s oliezeep goed voor houten vloeren?

Voor een diepe, conventionele schoonmaak, overweeg dan het gebruik van een geconcentreerd product zoals Murphy® Original Formula. U hebt uw mop en emmer nodig voor deze klus. Of u nu één of alle vloeren reinigt, Murphy® Oil Soap is veilig te gebruiken op hardhouten vloeren.

Is mop en Glo goed voor hardhouten vloeren?

Wij raden het gebruik van Mop & Glo of andere acryl schoonmaakmiddelen op uw verzegelde hardhouten vloeren af. Het resultaat zal alleen maar een puinhoop zijn. Het zal meer werk zijn om de resten op te ruimen dan het was om de Mop & Glo aan te brengen!

Brengt Murphy’s olie schade toe aan hardhouten vloeren?

Of u nu één gedeelte of uw gehele vloer reinigt, Murphy® Oil Soap is veilig te gebruiken op hardhouten vloeren.

Is Bona goed voor hardhouten vloeren?

Bona® Hardhouten Vloer Reiniger is speciaal ontworpen om stof, vuil en viezigheid veilig te verwijderen van hardhouten vloeren.

Wat is hetzelfde als Mop and Glo?

Borax, dat in de meeste wasgootschappen verkrijgbaar is als waskrachtversterker, behoudt de glans, zelfs op gewaxt vinyl, en hoeft niet te worden afgespoeld. Los een paar theelepels boraxpoeder op in een liter warm water en breng het mengsel vervolgens aan op uw vinylvloeren met hetzelfde type mop dat u zou gebruiken met Mop & Glo.

Is Dawn afwasmiddel veilig voor houten vloeren?

Hoe maken we houten vloeren schoon? Een alternatieve natuurlijke schoonmaakoplossing is warm water en afwasmiddel (1/4 kopje afwasmiddel voor een emmer warm water). Om vlekken te verwijderen kunt u zuiveringszout op de betreffende plek strooien en schrobben met een spons.

Kan azijn hardhouten vloeren ruïneren?

Het gebruik van azijn en water als een zelfgemaakte schoonmaakmiddel voor hardhouten vloeren kan een negatief effect hebben op uw hardhouten vloer. Omdat azijn een zuur is, zal het de afwerking op het oppervlak van uw vloer afbreken, en na verloop van tijd zal het de glans verminderen en een dof uiterlijk achterlaten.

Is Pine Sol goed voor houten vloeren?

Wij gebruiken Pine-Sol® Original Pine Multi-Surface Cleaner graag voor hardhouten vloeren. U kunt ook Pine-Sol® Original Squirt ‘N Mop® gebruiken. Het is veilig voor hout en harde, niet-poreuze oppervlakken. U kunt het rechtstreeks uit de fles op de vloer aanbrengen.

Vernietigt azijn hardhouten vloeren?

Het gebruik van azijn en water als een zelfgemaakte schoonmaakmiddel voor hardhouten vloeren kan een negatief effect hebben op je hardhouten vloer. Omdat azijn een zuur is, zal het de afwerking op het oppervlak van uw vloer afbreken, en na verloop van tijd zal het de glans verminderen en een dof uiterlijk achterlaten.

Is mop en Glo goed voor houten vloeren?

Mop & Glo zal uw houten vloer na verloop van tijd verkleuren. Het schoonmaken van Mop & Glo is net als het schoonmaken van Orange Glo. Zoals alle acryl schoonmaakmiddelen is Mop & Glo moeilijk op te lossen. Wij raden het gebruik van Mop & Glo of andere acryl schoonmaakmiddelen op uw verzegelde hardhouten vloeren af.

Vorig artikel

Kun je van een telefoonaansluiting een stopcontact maken?

Volgend artikel

Hoe lang moeten babyvissen van elkaar gescheiden worden?

You might be interested in …

Hoe krijg je een Michelinster?

Wij onthullen hoe restaurants de driesterrenstatus bereiken en wie beslist om ze toe te kennen. Door Kim Ayling | 9 juni 2021 Een afbeelding van de allereerste Michelingids, gepubliceerd in 1900 / ©Michelin Michelin is […]

Verspreiden Seringenstruiken zich?

Seringen (geslacht Syringa) zijn een familie van bladverliezende bloeiende struiken die goed gedijen in de U.S. Department of Agriculture winterhardheidszones 3 tot 7. Deze populaire sierstruiken produceren geurende bloemen in witte, roze, blauwe en paarse […]