Voorzieningen

Voorzieningen die ondernemen gemakkelijker maken

Van der Valk Veenendaal vergaderzaalU wilt u concentreren op uw bedrijf. Op uw resultaten, toekomstplannen en uw medewerkers. Het Vizier biedt alle voorzieningen die ondernemen nét iets gemakkelijker maken. Die ervoor dat u geen tijd kwijt bent met het regelen van beveiliging en het zoeken van geschikte congres- of vergaderruimte. Op Het Vizier heeft u alles binnen handbereik. 

 

U kunt op Het Vizier rekenen op hoogwaardige voorzieningen:

 

 • Glasvezel internet
  Razendsnelle en zeer betrouwbare state-of-the-art internetverbinding door aansluiting op het glasvezelnetwerk.
 • Parkmanagement
  Beheer en behoud van de openbare ruimte & beveiliging is voor u geregeld. Zo blijft de kwaliteit van Businesspark Het Vizier ook op de lange termijn gewaarborgd.Nick Timmers – General Manager Van der Valk Hotel Veenendaal:

  Op Het Vizier zijn parkmanagers voor het terrein en er is beveiliging en camerabewaking. Als ondernemer hoef je hier nauwelijks naar om te kijken. Heel prettig!

 • Horecafaciliteiten
  Hotel-, restaurant, congres- en vergaderfaciliteiten. Ondernemers hebben bij Van der Valk Hotel op Het Vizier toegang tot alle benodigde horecavoorzieningen.
 • Duurzame energievoorziening
  Van energiezuinige warmte-koude opslag tot natuurlijke ventilatie. Energiebesparend, én goed voor uw portemonnee. Het Vizier adviseert u graag over waardevast en duurzaam vastgoed. Neem contact op met Het Vizier.
 • Parkeergelegenheid
  Er zijn ruim voldoende parkeerplekken voor uw klanten, medewerkers en leveranciers. Naast de 350 parkeerplaatsen op de 3 parkeerbastions is er in de plinten onder de gebouwen ruimte voor realisatie van (afgesloten) parkeerruimten.

 

Ontvang de brochure van Het Vizier!

Presentatiemap Businesspark Het Vizier Veenendaal brochure en inlaysWilt u meer weten over ondernemen op Businesspark Het Vizier in Veenendaal?

Vraag de gratis brochure van Het Vizier aan of naam direct contact op met Joop Camminga via 088- 70 70 260.