3 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Vervalt de garantie op Liquid Screen Protector?

Alleen Liquid Glass+/Pro+ modellen hebben een glasreparatiegarantie van $100/$300, mocht het product je glas niet beschermen tegen breuk. Liquid Glass-modellen die niet de “+” in hun titel dragen, hebben geen enkele vorm van garantie of waarborg. Details, voorwaarden en bepalingen van Liquid Glass+ vindt u op https://register.cellhelmet.com/

Hoe registreer ik Liquid Glass+?

Ga naar https://register.cellhelmet.com/ en volg de instructies.

Hoe dien ik een claim in bij Liquid Glass+?
Hoe werkt de Liquid Glass+/Pro+ garantie?

Zodra je je aankoop goed hebt geregistreerd, ben je gedekt. Als je apparaat binnen 1 jaar kapot gaat, volg je gewoon de garantie-instructies op de bijgeleverde kaart. Met uw dekking komt u in aanmerking voor een terugbetaling van maximaal $100 of $300.

Hoe werkt het?

Bekijk deze video voor meer informatie – https://www.youtube.com/watch?v=fqLRZREzwco&t=3s

Hoeveel harder maakt het je telefoonscherm?

Liquid Glass Screen Protection heeft ook verschillende valproeven van derden en intern ondergaan, waaruit blijkt dat behandeld glas tot 5X sterker is dan onbehandeld glas – https://www.youtube.com/watch?v=fqLRZREzwco&t=3s

Hoeveel van de telefoon beschermt het?

Liquid Screen Protection kan op elk glazen oppervlak van je toestel worden aangebracht (voor- of achterkant).

Hoe breng je het aan?

Het aanbrengen is eenvoudig. Maak je telefoon schoon met het bijgeleverde alcoholdoekje, breng de Liquid Screen Protector aan en poets het weg. Alle instructies zijn bijgesloten in de verpakking, evenals een toepassingsvideo op ons YouTube-kanaal.

Is het veilig voor alle poorten en knoppen?

Ja, maar we raden u aan om het niet in de poorten te gieten of er overheen te laten plassen.

Kan het verwijderd worden?

Nee. Zodra het is aangebracht, is het ingebed in uw glas. In tegenstelling tot traditionele screen protectors van gehard glas, is er niets om te verwijderen.

Hoeveel vloeistof moet je opdoen om beschermd te zijn?

Het wordt aanbevolen dat u de volledige inhoud van de flacon op een enkel apparaat gebruikt.

Vervalt de garantie op mijn apparaat door Liquid Glass?

Nee, dat doet het niet. Liquid Screen Protector is onzichtbaar zodra het is aangebracht.

Maakt Liquid Screen Protector een schittering?

Nee, zodra je het polijstproces hebt voltooid, is Liquid Screen Protector onzichtbaar voor het blote oog.

Is het net als gehard glas?

Beide dienen hetzelfde doel om het scherm op uw apparaat te beschermen. Terwijl gehard glas bovenop uw scherm ligt, verbindt Liquid Screen Protector zich eigenlijk met het glas zelf, op moleculair niveau.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Maakt Liquid Glass uw garantie ongeldig?

Vervalt door Liquid Glass de garantie op mijn apparaat? Nee, dat doet het niet. Liquid Screen Protector is onzichtbaar zodra het is aangebracht.

Heeft liquid screen protector een garantie?

Als je apparaat beschadigd raakt terwijl het beschermd is door Liquid Glass, biedt je één jaar beperkte garantie een dekking van $250 voor de reparatie van het scherm van je apparaat. Liquid Glass screen protector is bedoeld om het scherm van je apparaat te beschermen tegen krassen die kunnen ontstaan bij regelmatig gebruik.

Vervalt de garantie op de iPhone door een vloeibare screen protector?

Apple heeft bevestigd dat ze geen van hun producten zullen vervangen met een vloeibare screen protector erop, omdat het hun garantie ongeldig maakt en Samsung heeft me ook zoveel verteld toen ik ze belde voor klanten met vloeibare screen protectors die boos waren dat ik (hun mobiele telefoon provider in feite) het niet wilde vervangen onder garantie.

Wat zijn de nadelen van een vloeibare screen protector?

Een van de grootste nadelen van vloeibare screen protectors is dat wanneer het is aangebracht, het niet kan worden verwijderd. Aangezien het geen weerstand biedt tegen barsten in het scherm, zal het versplinteren. Dit zou betekenen dat uw originele scherm zal versplinteren en dat u uw scherm zult moeten gaan repareren.

Hoe vaak moet je vloeibare glazen screen protector aanbrengen?

In tegenstelling tot traditionele vloeibare screen protectors, hoeft LIQUID GLASS NIET elke 1-3 maanden opnieuw aangebracht te worden. De unieke formule gaat tot twee jaar mee, terwijl het wordt aanbevolen om één keer per jaar opnieuw aan te brengen. LIQUID GLASS screen protector wipe kan tot 6 apparaten bedekken.

Is de vloeibare screen protector het waard?

Als we het hebben over de dikte of het volume, dan is de vloeibare screen protector de winnaar. Het is bijna onzichtbaar op het scherm van uw telefoon, terwijl de dikte extreem dun is. Tegelijkertijd kan het krassen op je smartphone tijdens het dagelijks gebruik voorkomen.

Hoe verwijder je een gebroken vloeibare screen protector?

Snel!!! NO B S liquid glas verwijderen – Video №1 | Start tijd – 1:23

Maakt vloeibaar glas Samsung garantie ongeldig?

Als het product geretourneerd wordt vervalt de garantie. Als het vloeibare glas is gebruikt, kan de bestelling niet worden terugbetaald. Liquid glass screen protector is bedoeld om het scherm van uw toestel te beschermen tegen reguliere krassen die kunnen ontstaan bij regelmatig gebruik.

Zijn vloeibare screen protectors het waard?

Als we het hebben over de dikte of het volume, dan is de vloeibare screen protector de winnaar. Het is bijna onzichtbaar op het scherm van uw telefoon, terwijl de dikte extreem dun is. Tegelijkertijd kan het krassen op je smartphone tijdens het dagelijks gebruik voorkomen.

Hoe lang gaat vloeibaar glas mee?

Betekent dit dat eenmaal aangebracht Liquid Glass permanent is? Professor. Nee, het is meestal niet permanent, hoewel we wel een coating hebben die tot 25 jaar kan meegaan. 99% van onze coatings gaan tussen de 9 maanden en 2 jaar mee, afhankelijk van waar ze aangebracht worden en hoeveel het oppervlak aan slijtage wordt blootgesteld.

Voorkomen vloeibare screen protectors barsten?

Na het op zijn plaats vallen, verhardt het vloeibare glas en verbindt zich met het oppervlak van het glas, waardoor de telefoon een gladde afwerking krijgt (zelfs onder een microscoop. ) Dit biedt tot zes keer meer bescherming tegen barsten en krassen op het scherm van je telefoon, zonder dat je er zelfs maar een extra stuk glas op hoeft te zetten.

Hoe lang gaat Liquid Glass mee?

Betekent dat dat eenmaal aangebracht Liquid Glass permanent is? Professor. Nee, het is meestal niet permanent, hoewel we wel een coating hebben die tot 25 jaar kan meegaan. 99% van onze coatings gaan tussen de 9 maanden en 2 jaar mee, afhankelijk van waar ze aangebracht worden en hoeveel het oppervlak aan slijtage wordt blootgesteld.

Kan je een screen protector over Liquid Glass plaatsen?

Antwoord: Hallo, Ja, je kunt een screenprotector over het Liquid Glass aanbrengen. Dit zorgt voor extra bescherming van het scherm.

Vorig artikel

Vinden mannen het leuk om schattig genoemd te worden?

Volgend artikel

Is emailverf giftig?

You might be interested in …

Is koolstofvezel veilig voor auto’s?

Innovatieve mobiliteit, opwindende trends voor de toekomst en hoge toerentallen: Abonneer u nu om op de hoogte te blijven van nieuwe content. Abonnement succesvol. Inschrijving mislukt. Als u hulp nodig heeft, volg dan de link […]

Kan ik goud vinden in elke rivier?

Goud komt in uiterst verdunde concentraties voor in zowel zoet water als zeewater, en is dus technisch gezien aanwezig in alle rivieren. De concentratie is echter zeer klein, moeilijk te detecteren en de winning ervan […]

Hoeveel luiaards zijn er nog over?

De pygmee drievingerluiaard staat geklasseerd als ernstig bedreigd en wordt verondersteld een snel afnemende populatie en habitatgebied te hebben.Bradypus pygmaeus) komen uitsluitend voor op het eiland Escudo de Veragua, voor de Caraïbische kust van Panama. […]