5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Vereist Call Of Duty Cold War-campagne internet?

De eerste gids voor Call of Duty: Black Ops Cold War beschrijft hoe je het spel opstart, je account instelt, overzichten van de spelmodi en informatie over de progressie.

De eerste gids voor Call of Duty: Black Ops Cold War beschrijft hoe je het spel opstart, je account instelt, overzichten van de spelmodi en informatie over de progressie.

11 november 2020

door James Mattone

“Het is tijd dat we een kijkje nemen achter het IJzeren Gordijn.” – Russell Adler, Black Ops Koude Oorlog

Call of Duty: Black Ops Cold War is hier over twee dagen!

Voor degenen die niet bekend zijn met dit spel, of Call of Duty games in het algemeen, raden we je aan deze gids te lezen voor je het spel opstart om je de basisbeginselen bij te brengen van Call of Duty: Black Ops Cold War.

Tijdens de lanceringsperiode zullen er meer gidsen verschijnen die dieper ingaan op spelmechanica, besturing, instellingen en meer. Als u na het lezen van deze gidsen nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met Activision Support.

Drie stappen om op te starten

Nadat je het spel hebt opgestart en de opstartsequentie hebt bekeken, word je begroet door het titelscherm. Voer de opdracht op het scherm uit, lees en accepteer de Software License and Service Agreement, en je zult dan een paar eenvoudige stappen doorlopen om op te starten Black Ops Cold War:

Stap 1: Bepaal of je Graphic Content ingeschakeld wilt hebben. Black Ops Cold War bevat inhoud die sommige spelers storend kunnen vinden, specifiek in de Campagne. Als je deze optie uitschakelt, wordt deze inhoud in het spel overgeslagen. Als je Graphic Content terug wil inschakelen, kan je dit doen in-game via het Settings menu.

Stap 2: Pas de helderheid en het weergavegebied van het spel aan, zodat dit past bij je scherm en spelomgeving. Net als de Grafische Inhoud, kan dit weer in het spel worden aangepast.

Stap 3: Maak een Activision-account aan, of meld je aan bij een bestaand account. Met een Activision-account kun je contact leggen met vrienden en je progressie delen op alle platforms. Als je nog geen Activision-account hebt, meld je er dan voor aan in-game of maak hier een account aan. Je kunt er ook voor kiezen geen account aan te maken, maar dan kun je het spel alleen offline spelen.

Nadat je deze drie eenvoudige stappen hebt voltooid en verbinding hebt gemaakt met de online servers, kom je in het hoofdmenu terecht.

Maar wacht! Waar kan ik al mijn instellingen aanpassen?

Hoewel je misschien eerst een spelmodus wilt ervaren voordat je nog meer instellingen aanpast, kun je nog steeds het menu Opties openen in het hoofdmenu zelf.

Druk op het corresponderende commando om het menu Opties te openen, en je wordt naar dat menu gebracht. Afhankelijk van je platform, hebben we drie afzonderlijke gidsen voor opties en bediening binnen Black Ops Cold War….

Waar moet ik beginnen?

Vanaf hier, zullen onze Aan de Slag Gidsen verder gaan met een overzicht van de drie spelmodi beschikbaar in Black Ops Cold War. Hoewel het aanbevolen is om alles uit te proberen wat het spel te bieden heeft, weten we dat je moet beginnen ergens.

Campagne: De single-player ervaring van Black Ops Cold War is het directe vervolg op het originele Black Ops Campaign en bevat een breinbrekende verhaallijn met de terugkeer van Alex Mason, Frank Woods en Jason Hudson. Je speelt niet alleen als Mason, maar creëert ook je eigen agent en sluit je aan bij een door de CIA geleide taskforce om een wereldwijde dreiging genaamd “Perseus” op te sporen, een Sovjetagent die de balans van de Koude Oorlog na tientallen jaren van sluimering wil laten doorslaan.

De missies in de campagne omvatten verschillende speelstijlen, zoals close quarter, stealth, oorlogsvoering en lange-afstandsgevechten. Er zijn ook meerdere moeilijkheidsgraden, die geschikt zijn voor een breed scala aan spelers, van nieuwelingen in de franchise (Recruit) tot doorgewinterde experts (Veteran) en hardcore spelers (Realism).

Multiplayer: De kenmerkende Multiplayer-ervaring van Call of Duty: Black Ops Cold War biedt een verscheidenheid aan leuke en competitieve speltypen met aanpasbare loadouts en een vernieuwd progressiesysteem. Vecht naast en tegen leden van de Call of Duty gemeenschap in een verscheidenheid aan traditionele multiplayerspeltypen, waaronder Team Deathmatch, Domination, Free-For-All en meer, en een verscheidenheid aan 6v6-speltypen, waaronder het gloednieuwe VIP Escort en de terugkeer van Control. Ervaar de spanning van 12 tegen 12 gevechten met voertuigen in Combined Arms, of vorm een team met drie andere spelers voor de grootste multiplayer-ervaring in de game, waarin 10 squads van vier Operators strijden om de opperheerschappij op de grootste kaarten in de aanbieding.

Met Create-a-Class beschik je over een ultra-aanpasbare uitrusting om de strijd aan te gaan, compleet met een veelzijdige Field Upgrade en een regelbrekende Wildcard die bij jouw speelstijl past. Stapel eliminaties op en speel het doel af om Scorestreaks te verdienen, krachtige beloningen die uiteenlopen van stoere wapens tot bestuurbare luchtvoertuigen die een verwoestende hoeveelheid schok-en-weersignalen aan het gevecht toevoegen.

Oorlogszone: Van de Black Ops Koude Oorlog menu, kun je rechtstreeks naar Call of Duty: Oorlogszone™ via deze optie. Deze gratis te spelen, grootschalige gevechtservaring speelt zich af in de dichte, uitgestrekte wereld van Verdansk, waar je non-stop actie kunt verwachten op meer dan 300 interessante punten in lobby’s die tot 150 spelers kunnen omvatten. Bij de lancering, kun je verwachten om je Black Ops Koude Oorlog Operators hier te vinden, met wapens en een gloednieuwe ervaring aan het begin van Season One. Let op: een aparte installatie is vereist om Warzone.

Zombies: In deze coöp-ervaring moet je samen met maximaal drie andere Operators legioenen ondode verschrikkingen afweren als agenten van Requiem, een internationaal CIA-team onder leiding van Grigori Weaver dat bovennatuurlijke anomalieën over de hele wereld moet onderzoeken en onderdrukken.

Terwijl je oog in oog komt te staan met de rivaliserende Omega Group, een organisatie onder leiding van de Sovjet-Unie die onderzoek wil doen naar deze anomalieën en ze mogelijk zelf wil gebruiken, gebruik je als Requiem-agent upgradebare Perks en een arsenaal aan wapens uit het tijdperk van de Koude Oorlog om golven van ondoden te lijf te gaan.

Dit is ook de plek waar je de nieuwste Dead Ops Arcade spel spelen, de derde aflevering van de Black Ops serie co-op top-down arcade shooter! Ga met je team de strijd aan in het Zombies-menu en overleef zo lang mogelijk in uitdagende nieuwe arena’s, open werelden, bonusgebieden en willekeurig gegenereerde kerkers.

Spelersprofiel en progressie

In Multiplayer en Zombies word je gedefinieerd door je Spelersprofiel. Dit omvat je naam zoals je die hebt ingevoerd in je Activision-account, een Clan Tag, een persoonlijke code van vijf tekens die je kunt invoeren en op elk moment kunt wijzigen, en een naamplaatje, dat bestaat uit twee afbeeldingen die bekend staan als een Emblem en een Calling Card.

In de multiplayer- en zombiespeltypen doorloop je 55 levels en speel je in beide speltypen een hele reeks opties vrij. Je verdient ook ervaring voor je wapens en krijgt toegang tot hulpstukken die je kunt uitrusten met het wapenconfiguratieprogramma dat bekend staat als de Gunsmith.

Aan het einde van deze reis krijg je toegang tot de Seasonal Prestige-levels, waarmee je ervaring kunt blijven verdienen voor de titel van Prestige Master, de ultieme vorm van opschepperij die is voorbehouden aan de meest toegewijde Call of Duty spelers. Het Seasonal Prestige-systeem bevat beloningen zoals Weapon Blueprints – aangepaste versies van bestaande wapens met een eigen stijl en vooraf geconfigureerde attachments – maar ook Calling Cards en Legacy Prestige Icons uit eerdere games.

Voer de missie uit.

Blijf op de hoogte van extra informatie

Kom dagelijks terug naar de Activision Games Blog voor de laatste informatie over Black Ops Cold War. Bezoek ook zeker Treyarch’s Blog voor meer Call of Duty: Black Ops Cold War aankondigingen en inhoud.

Volg @CallofDuty en @Treyarch op Twitter, Instagram en Facebook voor aanvullende informatie.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kun je Cold War offline spelen?

How To Play Call Of Duty Black Ops Cold War Offline – Video №1 Kan je verbinding maken met. En je kunt met ze spelen natuurlijk lokaal.MoreKan verbinding maken met. En je kunt natuurlijk lokaal met ze spelen. | Start tijd – 0:09

Heeft Call of Duty: Black Ops Cold War campagne internet nodig?

nee. om een of andere reden hebben ze besloten om de story mode als downloadable te zetten in plaats van op de disc.

Waarom kan ik COD Cold War niet offline spelen?

RESTRICTIONS. Je hebt een internetverbinding nodig om het spel te downloaden en updates toe te passen. Je moet ten minste één keer ingelogd zijn geweest in de laatste 30 dagen voordat je het spel in offline modus kunt starten. Matchmaking (versus-modus) is niet beschikbaar wanneer je offline speelt.

Kan ik Call of Duty Cold War Zombies offline spelen?

Om Outbreak te spelen, download je de update en ga je offline. Log in bij Black Ops Cold War en maak vervolgens in Zombies, op het tabblad Find Games, een match aan. In dit offline aangepaste spelgedeelte van Zombies, kun je Outbreak kiezen en spelen op Alpine, Ruka of Golova.

Kun je Call of Duty Cold War Zombies offline spelen?

Om Outbreak te spelen, download je de update en ga je offline. Log in bij Black Ops Cold War en maak vervolgens in Zombies, op het tabblad Find Games, een match. In deze offline aangepaste games gedeelte van Zombies, bent u in staat om Outbreak selecteren en spelen op Alpine, Ruka of Golova.

Kan je COD Cold War Zombies offline spelen?

Als je in het hoofdmenu van Cold War komt, zie je de opties om Campaign, Multiplayer, Zombies, en Dead Ops Arcade te spelen. Schakel over naar offline modus en je kan in de multiplayer lobby van je keuze gaan, één die niet gevuld kan worden met andere spelers van het internet.

Welke Call of Duty is offline?

Titel naam Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Offline PC SPEL)
Type Eerste Personenschieter
Genre Actie
Spel modi Eén speler (ALLEEN offline)
Uitgever Activision

Kan ik Call of Duty zonder internet spelen?

Als je alleen de campagne voor Call of Duty: Modern Warfare wilt spelen, kan dat zonder internetverbinding, mits je het spel geïnstalleerd hebt. Als je Call of Duty: Modern Warfare eenmaal hebt geïnstalleerd, hoef je alleen maar de optie Offline gaan te selecteren om het spel offline te spelen.

Waarom kan ik mw campaign niet offline spelen?

Probeer het spel te installeren zonder verbonden te zijn met het Internet. Je zou in staat moeten zijn om de campaign te spelen zonder dat je Xbox live hebt. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met Xbox en Activision support. Je hebt waarschijnlijk meer kans op een antwoord van Xbox dan van Activision.

Kan ik Call of Duty campagne offline spelen?

Als je alleen de campagne voor Call of Duty: Modern Warfare wilt spelen, kan dat zonder internetverbinding, mits je het spel geïnstalleerd hebt. Als je Call of Duty: Modern Warfare eenmaal hebt geïnstalleerd, hoef je alleen maar de optie Offline gaan te selecteren om het spel offline te spelen.

Hoe speel je Cold War campaign offline?

* Open Call of Duty: Black Ops Cold War en ga naar de spelmodi sectie. * Hier vind je opties zoals Campaign, Multiplayer, Zombies, en Dead Ops Arcade. * Ga naar de onderkant en schakel tussen online en offline spelen.

Heeft Call of Duty WWII internet nodig?

Call of Duty: WWII vereist een constante, stabiele internetverbinding om te kunnen spelen. Bekabelde verbindingen behouden de minimale bandbreedte die nodig is voor online gamen, zodat je systeem optimaal kan presteren.

Kan ik Call of Duty zonder internet spelen?

Als je alleen de campagne voor Call of Duty: Modern Warfare wilt spelen, kun je dat doen zonder internetverbinding, op voorwaarde dat je het spel geïnstalleerd hebt. Als je Call of Duty: Modern Warfare eenmaal hebt geïnstalleerd, hoef je alleen maar de optie Offline gaan te selecteren om het spel offline te spelen.

Kun je Call of Duty WW2 campagne offline spelen?

Je kan WWII “offline” spelen. Als je niet verbonden bent met het internet, kun je de campagne spelen (die is echt goed, die moet je spelen) en lokale multiplayer (in principe is het split-screen en bots).

Vorig artikel

Hoe maak je kleigrond klaar voor lavendel?

Volgend artikel

Hoe prostreren jullie in het gebed?

You might be interested in …

Is pepperoni gemaakt van ezel?

P epperoni wordt gemaakt van varkensvlees of van een mengsel van varkens- en rundvlees. Ook kalkoenvlees wordt vaak als vervanger gebruikt, maar het gebruik van gevogelte in pepperoni moet in de Verenigde Staten op de […]

Kun je kleurstof mengen met water?

Kleuren mengen is een geweldige activiteit om te leren over primaire en secundaire kleuren en ook om de fijne motoriek te oefenen als de kinderen een druppelaar of pipet gebruiken. Als kinderen eenmaal secundaire kleuren […]