Veenendaal voor ondernemers

NS Station Veenendaal-De KlompVeenendaal is een gemeente met ruim 60.000 inwoners en ligt aan de rand van de provincie Utrecht, één van de drukste regio’s in Nederland. U profiteert op Businesspark Het Vizier volop van de bedrijvigheid in deze regio zonder de nadelen van filerijden en torenhoge grondprijzen.

 

 

Veenendaal biedt uw medewerkers:

  • Ruime woon- en recreatiemogelijkheden.
  • Uitstekende onderwijsfaciliteiten.
  • Uitgebreide sport- en culturele voorzieningen.
  • Makkelijk reizen met het openbaar vervoer en via de snelweg.

ICT-centrum van Nederland

Veenendaal heeft binnen de regio een toppositie verworven op ICT-gebied. Een groot aantal hightech ICT-bedrijven heeft inmiddels voor Veenendaal als vestigingsplaats gekozen. De concentratie van ICT-bedrijven is van grote toegevoegde waarde voor de gehele Food Valley Regio.
Meer over Veenendaal ICT-centrum van de regio.

Partner van FoodValley regio

Veenendaal is onderdeel van de regio Food Valley, koploper op het gebied van kennis en innovatie rondom agrifood. Steeds meer internationale bedrijven zijn geïnteresseerd in de ontwikkelingen en vestigingsmogelijkheden in de Food Valley Regio waarin vooruitstrevend ondernemen voor bedrijven met ambitie voorop staat.
Meer over ondernemen in de FoodValley regio.

Ontvang de brochure van Het Vizier!

Presentatiemap Businesspark Het Vizier Veenendaal brochure en inlaysWilt u meer weten over ondernemen in de FoodValley Regio en over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Ontvang de gratis brochure van Businesspark Het Vizier of neem rechtstreeks contact op met Joop Camminga via 088 – 70 70 260.