Waarom DCValley kantoor houdt in Veenendaal

Vonk360 aan de A12Het management van DCValley huisvest sinds juli in een kantoor van VONK360 in Veenendaal. Deniz Arslan is Commercieel Manager en Vincent Wammes is Managing Director van DCValley. DCValley bouwt een hypermodern, duurzaam datacenter op bedrijventerrein BTA12, tussen Ede en Veenendaal. Waarom kozen zij voor een kantoor in Veenendaal?

 

 

Midden tussen de IT-ondernemers

VONK360 aan de A12 bij Veenendaal is de thuisbasis van ICT-netwerk ICT Valley. Het is een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten. En waar studenten ervaring opdoen in het nieuwe ICT-Lab. Maandelijks vinden hier evenementen en masterclasses plaats.

Deniz Arslan: “Ontmoeten en inspireren staan centraal in VONK360. We willen substantieel bijdragen aan deze regio. Niet alleen met een nieuw datacenter. Maar ook door het delen van kennis met andere ondernemers en het meenemen van ondernemers in onze toekomstvisie rondom IT. Hier zitten we midden tussen de IT-ondernemers.”

VONK360: “Blij met nieuwe bewoners.”

Vonk 360 VeenendaalMignon van Holten, beheerder van VONK360 is blij met de mannen van DCValley. “Het bruist hier steeds meer. De kennis er ervaring van DCValley is een verrijking in ons netwerk.” Inmiddels is VONK360 ook het thuishonk voor alle activiteiten rondom het ICT Campusprogramma. En biedt het werkplekken voor ICT-startups.

Veenendaal = IT

Veenendaal is in FoodValley de gemeente met de meeste ICT-bedrijven. Een deel daarvan is gevestigd aan de A12, direct naast VONK360, op Businesspark Het Vizier. Dit is inmiddels de thuisbasis van Cegeka, Detron, Bartosz en Squerist.

Ook ondernemen in het ICT-hart van FoodValley?

Joop Camminga

Op Businesspark Het Vizier zijn bouwkavels beschikbaar en kant-en-klare bouwplannen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Neem contact op met Joop Camminga via 088 – 70 70 260 / 06 – 14915950.
Of ontvang de gratis brochure van Het Vizier.

 

 

 

Bron:
Veenendaalsekrant