Van der Valk Hotel Veenendaal op Het Vizier de beste!

Van der Valk Veenendaal op Het VizierHotelketen Van der Valk heeft een zeer trouwe schare fans. Ook dit jaar hielden ‘Van der Valk testers’ een poll waarin ze konden kiezen welk Van der Valk Hotel volgens hen het beste is. Hotel Van der Valk Veenendaal op Businesspark Het Vizier won en werd door kenners gekozen tot beste Van der Valk Hotel van 2017!

 

3 Jaar open!

Van der Valk Hotel Veenendaal opende eind 2014 haar deuren op Businesspark Het Vizier. Het hotel heeft een opvallend design en is duidelijk zichtbaar vanaf de A12. De 152 kamers bieden een prachtig uitzicht over de Vallei. Dit hotel is een ideale bestemming voor een weekendje weg en voor een zakelijke bijeenkomst.

Ook voor bedrijven in de omgeving is dit Van der Valk Hotel een geliefd adres. Het hotel ligt direct aan de snelweg, aan de afslag Veenendaal-West en is zeer centraal gelegen. Onder het hotel bevindt zich ruime parkeergelegenheid. Door de vlotte, gastvrije bediening is dit hotel tevens een geschikte ontmoetingsplek voor een zakelijke lunchbijeenkomst.

Vijf vergaderhamers

Vergaderruimte Veenendaal Van der ValkVan der Valk Hotel Veenendaal biedt keuze uit 15 multifunctionele congres-, vergader- en feestzalen met verschillende capaciteit. Van een besloten boordroom voor 10 personen tot zalen voor 20 tot 350 personen.

Van der Valk Hotel Veenendaal is in het bezit van vijf vergaderhamers. Dit houdt in dat het hotel voldoet aan de hoogste eisen voor congressen en vergaderingen.

Directeur Nick Timmers: “Tijdens de ontwerpfase een aantal belangrijke keuzes gemaakt die de classificering ten goede kwamen. Zo hebben we ervoor gekozen om alle 15 multifunctionele zalen te voorzien van daglicht. Wanden zijn zo goed mogelijk geïsoleerd. Verder hebben we de zalen voorzien van de meest moderne audiovisuele apparatuur.”

Ook ondernemen op Het Vizier?

Het Vizier Veenendaal vanuit het OostenOp Businesspark Het Vizier zijn bouwkavels te koop en er zijn bouwplannen ontwikkeld voor zowel multinationals als MKB-bedrijven.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Contact:
Joop Camminga:
T. 088 – 70 70 260
T. 06 – 14915950

Ontvang de brochure van Het Vizier.