4 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Kun je Modern Warfare spelen zonder de Campaign te downloaden?

Spelers zullen merken dat ze Data Pack 1 moeten downloaden om Call of Duty: Modern Warfare te kunnen spelen na de laatste update van de game.

Gepubliceerd op 1 okt. 2021, 16:15 uur over Call of Duty: Modern Warfare

Hoe download je Call of Duty: Modern Warfare Data Pack 1

Call of Duty: Modern Warfare heeft zijn laatste update ontvangen, en het heeft veel veranderingen gebracht aan de first-person shooter. Deze update was echter anders met betrekking tot de manier waarop spelers het met succes kunnen implementeren om de titel te blijven spelen.

Dit afwijkende karakter van de nieuwe Modern Warfare-update heeft tot enige frustratie geleid in de gemeenschap, aangezien Call of Duty: Modern Warfare-spelers niet goed weten wat Data Pack 1 is en waarom ze het moeten downloaden om te kunnen spelen. Gelukkig hebben we alles wat je moet weten over Data Pack 1 in Modern Warfare voor je op een rijtje gezet.

Call of Duty: Modern Warfare Data Pack 1

Degenen die Data Pack 1 niet hebben gedownload zullen zien dat ze geen toegang hebben tot de Modern Warfare multiplayer, campaign, of spec ops spelmodi. Ze zullen alleen de Battle Royale spelmodus Warzone in Modern Warfare kunnen spelen zonder Data Pack 1.

Mensen die Data Pack 1 missen in Call of Duty: Modern Warfare moeten naar de multiplayer-, campaign- of spec ops-speltypen gaan en zien dat er wordt gevraagd of je het speltype waar je boven hangt wilt installeren. Klik hierop, en je komt in een ander scherm terecht. Selecteer Data Pack 1 en download het.

Call of Duty Modern Warfare Data Pack 1

Het spel zal je dan vragen om het opnieuw op te starten om de Data Pack 1 download toe te passen, die je dan in staat zou moeten stellen om de multiplayer, campaign, en spec ops spelmodi voor Modern Warfare te spelen, naast de Warzone Battle Royale.

De download voor dit extra onderdeel van de nieuwste update van de game is ongeveer 18 GB, dus spelers die bijna aan het eind van hun opslagruimte zijn, zullen een beetje ruimte moeten vrijmaken als ze de andere drie spelmodi willen kunnen spelen.

De Data Pack 1 download is alleen nodig voor spelers die op de Xbox One en PlayStation 4 consoles spelen. Pc-spelers hoeven zich geen zorgen te maken over het downloaden van Data Pack 1 om de campaign-, multiplayer- en spec ops-modi van de game te kunnen spelen.

Bekijk onze nieuwste videogids waarin we een kijkje nemen naar de beste attachments die spelers moeten gebruiken voor het AX-50 sluipschuttersgeweer tijdens het spelen van Warzone:

Wil je meer te weten komen over Call of Duty: Modern Warfare behalve hoe je Data Pack 1 downloadt? Bekijk dan zeker onze speciale hub voor de high-profile game of drie van onze meest recente reportages hieronder:

De handleiding voor het downloaden van Data Pack 1 heeft voor heel wat hoofdbrekens gezorgd bij spelers die niet wisten hoe deze nieuwste update werkte. Je weet nu echter wat je moet doen om het te downloaden en meteen te beginnen spelen. Laat ons weten hoe het gaat op Facebook en Twitter! Je kunt een exemplaar van het nieuwste deel in de high-profile franchise bemachtigen en tegelijkertijd Prima Games steunen door Call of Duty: Modern Warfare via deze link te kopen.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kan ik Modern Warfare alleen voor de multiplayer downloaden?

Om het te installeren, start je Modern Warfare na het downloaden van de laatste update en probeer je de multiplayer te starten. Het spel zal je dan vragen. Je hebt de optie om inhoud te verwijderen die je misschien niet meer wilt gebruiken in Call of Duty: Modern Warfare of om alleen de inhoud te installeren die je wilt spelen.

Hoe kan ik Call of Duty spelen zonder te downloaden?

De enige manier om het Call of Duty spel te spelen zonder te downloaden en je data uit te putten is om de APK en OBB bestanden van het spel te krijgen via apps als Shareit, Xender etc, van iemand die het spel heeft.

Kan ik alleen Modern Warfare downloaden zonder Warzone?

In wezen is het een enorme download als je Call of Duty: Modern Warfare nog niet hebt en het is gepatcht, maar je hoeft niet te betalen of Modern Warfare te bezitten om het daadwerkelijk te spelen. Gelukkig is Warzone gratis te spelen, maar je hebt nog steeds die 100GB aan downloadruimte nodig om het te spelen.

Kan ik Modern Warfare verwijderen maar Warzone houden?

Infinity Ward heeft bevestigd dat Warzone niet verwijderd kan worden, maar dat je wel de Spec Ops co-op modus, de single-player campaign en zelfs de gewone multiplayer kunt verwijderen.

Kun je Modern Warfare installeren zonder Warzone?

In hun meest recente patch op 13 oktober 2020 kondigde Infinity Ward aan dat spelers nu kunnen kiezen welke delen van Modern Warfare ze willen installeren en up-to-date houden, waaronder Warzone (verplicht), Campaign, Multiplayer en Special Ops. (Warzone kan niet worden verwijderd. )

Kun je Warzone downloaden zonder Modern Warfare?

Als je Modern Warfare niet bezit, ga dan naar je respectievelijke winkel op consoles (PSN Store of Microsoft Store) en zoek naar “Warzone”. Als je op de PC zit, zorg dan dat je Battle. net geïnstalleerd en het zou moeten verschijnen als een optie aan de linkerkant in de lijst met spellen.

Hoe kan ik Warzone downloaden als ik Modern Warfare bezit?

Hoe download ik ALLEEN Warzone op Console! (NO – Video №1 | Start tijd – 0:47

Is er een manier om alleen Warzone te downloaden?

Als je Modern Warfare niet hebt, ga dan naar je respectievelijke winkel op consoles (PSN Store of Microsoft Store) en zoek naar “Warzone”. Als je op de PC zit, zorg er dan voor dat je Battle.net geïnstalleerd hebt en het zou moeten verschijnen als een optie aan de linkerkant in de lijst met games.

Hoe speel je Modern Warfare campaign?

Gelukkig kun je de campaign nog steeds spelen als je de verbindingsfout krijgt. Klik gewoon op “Go Offline” en selecteer de campaign en voila! je bent binnen. Het is een goede manier om je tijd door te brengen met wachten tot de rest weer online komt.

Hoe installeer ik Modern Warfare campaign?

Call of Duty: Modern Warfare installerenLanceer de Battle. net-app. Log in met het e-mailadres van je Battle. net-account. Selecteer Call of Duty: Warzone. Selecteer de content die je wilt installeren: Campaign, Multiplayer, of Special Ops. Raadpleeg ons ondersteuningsartikel Selectieve installatie voor meer informatie. Klik op Installeren.

Kan ik alleen Modern Warfare campaign downloaden?

De Data Pack 1 download is alleen nodig voor spelers die op de Xbox One en PlayStation 4 consoles spelen. Pc-spelers hoeven zich geen zorgen te maken dat ze Data Pack 1 downloaden om de campagne, multiplayer en spec ops-speltypen van het spel te spelen.

Welke CoD-pakketten kan ik verwijderen?

Het artikel waarnaar gelinkt wordt in de tweet vermeldt de delen van het spel die je kunt verwijderen, namelijk: Data Pack 1 – vereist voor toegang tot Campaign, Multiplayer, en Spec Ops. Campaign Pack 1 (alleen Xbox One) – vereist om Campaign te spelen. Campaign Pack 2 (alleen Xbox One) – vereist om Campaign te spelen.

Moet ik Modern Warfare installeren om Warzone te kunnen spelen?

Heb ik Call of Duty: Modern Warfare of Call of Duty: Black Ops Cold War nodig om Warzone te spelen? Nee. Warzone is een free-to-play-ervaring die losstaat van beide games, hoewel het zich binnen dezelfde applicatie bevindt als Modern Warfare. 2.

Hoe krijg ik Warzone zonder Modern Warfare te downloaden?

Nee, je kunt niet alleen Call of Duty Warzone installeren zonder ook Modern Warfare in zijn geheel te downloaden. Ook al hebben ze aparte vermeldingen in Battle.net en de PlayStation Store enzovoort, het geheel wordt toch gedownload en geïnstalleerd.

Heb je Modern Warfare nodig om Warzone te spelen?

Heb ik Call of Duty: Modern Warfare nodig om Warzone te spelen? Nee. Warzone is een gratis te spelen ervaring binnen Modern Warfare. Wie Modern Warfare echter al bezit, krijgt het automatisch binnen zijn game.

Vorig artikel

Hoeveel is de doodskist van koning Toetanchamon waard?

Volgend artikel

Wat betekent radiolucency?

You might be interested in …

Doodt waterstofperoxide rioolvliegen?

“Gnats,” ook bekend als drain vliegen, schimmel muggen, of schimmel vliegen zijn nogal een overlast in gebieden die getroffen zijn door De Grote Overstroming van 2016. Het goede nieuws is dat er een paar eenvoudige […]