2 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Kun je een Gmail na 30 seconden nog ongedaan maken?

Met Gmail kun je e-mails on-verzonden maken.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Of het nu voor een voortijdige druk op de ‘verzend’-knop was, of voor een e-mail die was uitgetypt om te ventileren maar nooit verzonden had mogen worden, iedereen heeft wel eens een e-mail verzonden en wilde die kort daarna weer on-verzonden hebben.

Maar als er eenmaal 30 seconden voorbij zijn, is het dan mogelijk om een e-mail terug te roepen in Gmail? Het goede nieuws, in het kort, is dat het antwoord ‘ja’ is. Hier leest u hoe.

Een e-mail terughalen in Gmail met Ongedaan maken van verzenden

Als je besluit dat je een zojuist verstuurde e-mail niet wilt versturen, kun je dat direct ongedaan maken door linksonder op ‘ongedaan maken’ te klikken, waar je ‘bericht verzonden’ ziet staan.

Hoeveel tijd heb je om een e-mail op te roepen?

Hoeveel tijd je hebt om een e-mail op te roepen, hangt af van jou en je instellingen. Als je wilt controleren, of wijzigen, hoeveel tijd je jezelf geeft om je fouten recht te zetten, kun je naar Gmail gaan, dan instellingen, en ‘bekijk alle instellingen’. Daar zie je een ‘verzend annulatie periode’ naast ‘ongedaan maken verzending’ waar je kunt kiezen uit vijf, 10, 20, of 30 seconden.

Er is helaas geen manier om een e-mail terug te roepen als die periode is verstreken.

Hoe kan ik een e-mail in Gmail op iPhone en Android ongedaan maken?

Op iPhonemoet je eerst de Gmail app openen en er zeker van zijn dat je ingelogd bent. Vervolgens, zodra een e-mail is samengesteld en verzonden, zie je een ‘ongedaan maken’ optie in de rechterbenedenhoek. Je hebt vijf seconden om de e-mail terug te roepen.

Eenmaal teruggeroepen, wordt de e-mail heropend als een concept en kunt u hem bewerken of verwijderen.

Helaas kunt u een e-mail van Gmail op Android-apparaten niet terugroepen. Je kunt wel je ‘algemene instellingen’ aanpassen, zodat je een e-mail moet bevestigen voordat je hem verstuurt.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kan ik een e-mail die ik 1 uur geleden heb verstuurd ongedaan maken?

Ja, je kunt zelfs na 1 uur nog een e-mail terugroepen. Volgens het artikel gepubliceerd in het Microsoft Office Support Web, kan het terugroepen van e-mail werken als jij en je ontvanger een Office 365 of Microsoft Exchange Server e-mailaccount gebruiken in dezelfde organisatie.

Hoe roep ik een e-mail van Gmail na 10 minuten terug?

Gmail: Verzonden e-mailberichten oproepenLog in op Gmail. Selecteer het tandwiel in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer “Instellingen”. Vink in de sectie “Verzenden ongedaan maken” het vakje “Verzenden ongedaan maken inschakelen” aan. Stel de “Versturen annuleren periode” in op het gewenste aantal seconden.

Hoe roep ik een e-mail terug na 30 minuten in Gmail?

seconden – Video №1 | Start tijd – 0:44

Kan ik een e-mail na 24 uur nog ongedaan maken?

Nee, er is geen optie om dit te doen. Er is alleen de optie om de Undo Send functie binnen Gmail te gebruiken, waarmee u het verzenden van een e-mail kunt stoppen voor maximaal 30 seconden.

Hoe roep ik Gmail terug na 2 uur?

je kan een verzonden mail niet terugroepen maar voor de toekomst kan je de instelling voor het ongedaan maken van verzenden aanzetten ( klik op het tandwiel icoon in gmail > instellingen > algemeen > ongedaan maken verzenden > aanzetten > vertragingstijd instellen > opslaan )let op het geeft je maar tot 30 seconden max ALS je niet op iets anders klikt gedurende die 30 seconden want het enige wat het echt doet is het verzenden uitstellen.

Is het mogelijk om een email in Gmail te Unsend-en?

Gmail heeft geen traditionele “terugroep” functie zoals Outlook. In plaats daarvan heeft het een functie die je kunt inschakelen om een bericht binnen een bepaalde tijd te “unsend”. U kunt dit inschakelen door naar het tandwielpictogram in Gmail te gaan (rechtsboven), “Instellingen” te selecteren en vervolgens het tabblad “Algemeen” te selecteren. “

Hoe maak ik een e-mail ongedaan in Gmail na 2021?

je kan een verzonden mail niet intrekken maar voor de toekomst activeer je de instelling voor het ongedaan maken van verzenden ( klik op het tandwiel icoon in gmail > instellingen > algemeen > ongedaan maken verzenden > inschakelen > vertragingstijd instellen > opslaan )let op het geeft je maar tot 30 seconden max ALS je niet op iets anders klikt gedurende die 30 seconden want het enige wat het echt doet is het verzenden uitstellen.

Is het mogelijk om een reeds verzonden email te verwijderen?

Helaas niet. Eenmaal verzonden, is het bericht buiten uw controle. Hoewel sommige e-mailsoftware een recall of undo heeft, doen deze functies niet wat u denkt. Ongedaan maken werkt meestal door het verzenden van je e-mail een paar seconden uit te stellen, zodat je de kans krijgt om van gedachten te veranderen voordat hij wordt verzonden.

Hoe kan ik Gmail ongedaan maken na 2 dagen?

Over dit artikelKlik op het tandwiel en selecteer Instellingen. Selecteer “Verzenden ongedaan maken inschakelen. ” Selecteer een tijdsperiode. Klik op Wijzigingen opslaan. Verzend een bericht. Klik op Ongedaan maken wanneer het verschijnt.

Hoe kan ik een Gmail e-mail ongedaan maken?

U kunt berichten verzenden of verwijderen vanuit een browser of de Gmail app. . . . Kies een hoeveelheid tijd om een bericht terug te roepenOp uw computer, ga naar Gmail. Klik rechtsboven op Instellingen. Bekijk alle instellingen. Kies naast “Verzenden ongedaan maken” een verzendannuleringsperiode van 5, 10, 20 of 30 seconden.

Kan ik een verzonden e-mail in Gmail na 1 dag verwijderen?

De ongedaan maken functie is een van de meest handige en minst bekende functies van Gmail. Met deze functie kunt u verzonden e-mail binnen 30 seconden ongedaan maken, voor het geval u uw e-mail wilt terugroepen of u een onvolledige e-mail hebt verzonden. Hierna kunt u de functie Ongedaan maken verzenden in Gmail gebruiken.

Kunnen we mail ongedaan maken in Gmail?

Kies een hoeveelheid tijd om een bericht terug te roepen Op uw computer, ga naar Gmail. Bekijk alle instellingen. Naast “Verzending ongedaan maken”, selecteer een Verzonden annuleringsperiode van 5, 10, 20, of 30 seconden.

Is er een manier om een e-mail te Ongedaan maken in Gmail?

Je kunt een e-mail in Gmail op een computer of mobiel apparaat ongedaan maken met Google’s Ongedaan maken functie. U kunt uw bureaubladinstellingen in Gmail zo wijzigen dat u berichten binnen vijf, 10, 20 of 30 seconden na verzending weer kunt verzenden.

Vorig artikel

Heeft licht zijn eigen zwaartekracht?

Volgend artikel

Is het OK om melk in roestvrij staal te bewaren?

You might be interested in …

Hoe repareer je een kapot Lladro beeldje?

Algemene richtlijnen voor de waarde van Lladró beeldjes: Conditie: U zult het maximale bedrag voor uw stuk ontvangen als het in mint conditie is zonder schade. Echter, beschadigde stukken kunnen nog steeds waardevol zijn. Delicatesse: […]