3 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Kan ik mijn Btconnect e-mailadres behouden?

Als u BT e-mail heeft en u annuleert uw breedbandverbinding met ons, dan kunt u

 • Uw BT e-mail afsluiten
 • Uw e-mail behouden maar met meer basisfuncties door Basic e-mail te krijgen, wat gratis is
 • Uw e-mail met dezelfde functies behouden door Premium e-mail te ontvangen, dat € 7,50 per maand kost
 • Uw e-mail behouden met dezelfde functies, door het te koppelen aan de BT breedband van een vriend of familielid, wat gratis is

Als u zelf geen keuze maakt, zetten wij u over naar Basic e-mail.

Gedurende 60 dagen nadat u BT Broadband verlaat, kunt u kiezen voor een upgrade naar Premium e-mail.

U of een van de gebruikers die aan uw account zijn gekoppeld, kunnen uw e-mailadres op elk gewenst moment aan een andere BT Broadband-account koppelen.

Totdat uw breedband afloopt, kunt u nog steeds gebruik maken van uw e-mail.

Als u uw BT e-mail afsluit, op de einddatum van uw breedband:

 • U heeft 60 dagen om te upgraden naar Premium e-mail via My BT. Als u dit doet, kunt u op elk moment downgraden naar Basic e-mail.
 • Als u niet upgradet naar Premium e-mail, worden na 60 dagen alle e-mailadressen die aan uw BT ID gekoppeld zijn, verwijderd.
 • Zodra de e-mailadressen zijn verwijderd, hebt u de mogelijkheid om het e-mailadres opnieuw te gebruiken voor maximaal 3 jaar, maar het zal niet mogelijk zijn om persoonlijke gegevens te herstellen
 • Gebruikers van e-mailadressen die gekoppeld zijn aan de afgesloten breedbandrekening zullen ook worden ontkoppeld en gedegradeerd naar Basic e-mail. Zodra dit gebeurt, zullen zij ook de mogelijkheid hebben om te upgraden naar Premium e-mail via My BT

U of een van de gebruikers die aan uw account zijn gekoppeld, kunnen uw e-mailadres op elk gewenst moment aan een andere BT-breedbandaccount koppelen of het verwijderen.

Totdat uw breedband afloopt, kunt u uw e-mail nog gebruiken.

Als u overstapt naar Basic, op de einddatum van uw breedband:

 • Uw email service zal worden gedowngrade naar Basic email
 • Wanneer dit gebeurt, kunt u op elk moment upgraden naar Premium e-mail via My BT
 • Gebruikers van e-mailadressen die aan uw account zijn gekoppeld, zullen ook worden gedowngraded naar Basic e-mail. Deze gebruikers zullen ook de mogelijkheid hebben om te upgraden naar Premium e-mail via My BT

U of een van de gebruikers die aan uw account zijn gekoppeld, kunnen uw e-mailadres op elk gewenst moment aan een andere BT Broadband-account koppelen of verwijderen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kan ik mijn BT Connect e-mailadres behouden?

Wat gebeurt er als ik mijn BT e-mail afsluit? U of een van de gebruikers die aan uw account zijn gekoppeld, kunnen uw e-mailadres op elk gewenst moment aan een ander BT-breedbandaccount koppelen. Totdat uw breedband afloopt, zult u nog steeds uw e-mail kunnen gebruiken.

Bestaat Btconnect com nog steeds?

Re: BT connect emailadres In dat geval is het waarschijnlijk verwijderd, als onderdeel van een opruiming van accounts door BT Business, aangezien u een BT business account moet hebben om het te kunnen onderhouden.

Verlies ik mijn Btinternet e-mail als ik BT verlaat?

Re: als ik wegga bij bt kan ik dan mijn @btinternet emailadres behouden U hoeft niet langer BT Premium Email te nemen als u uw BT emailadres wilt behouden. Op voorwaarde dat u tevreden bent om alleen toegang te hebben tot uw e-mailaccount via een webbrowser en niet via een e-mailclient/app kunt u gratis “afdalen” naar de BT Basic e-mail.

Brengt BT nog steeds kosten in rekening voor een emailadres?

Basic e-mail is gratis. Je hebt geen BT breedband nodig om het te hebben. Het heeft een aantal van dezelfde functies als Standard of Premium e-mail.

Hoe krijg ik toegang tot Btconnect e-mail?

U kunt uw e-mail bekijken in de menubalk op www. bt. com door te kiezen voor: De e-mail link en in te loggen met uw e-mail adres (eindigend @btinternet. com, @btopenworld. com of @talk21. com) en wachtwoord.

Hoe verwijder ik een Btconnect e-mail account?

Re: Hoe verwijder ik een BTConnect account U kunt het beste met het technische team spreken op telefoonnummer 0800 800 154, zolang u het accountnummer kunt geven of de beveiligingsvraag kunt beantwoorden kunnen zij het wachtwoord voor u resetten of de mailbox deactiveren.

Kan ik mijn BT e-mail adres overdragen naar een andere provider?

U kunt elk BT e-mail adres koppelen aan een andere breedband of Premium e-mail factureringsaccount, zolang: U de rekeninghouder bent van de winnende rekening. Aan de winnende account is al een e-mailadres gekoppeld. U het wachtwoord kent van het e-mailadres dat u wilt verplaatsen.

Hoeveel kost het om uw BT e-mailadres te behouden?

Truc om je BT e-mailadres gratis te houden Klanten met BT breedband krijgen hun e-mail zonder extra kosten, met de mogelijkheid om tot 10 e-mailadressen aan te maken voor gebruik door familie of vrienden.

Kan ik mijn blueyonder emailadres behouden?

Re: Behoud emailadres bij vertrek Voor het blijven gebruiken van elk virginmedia emailadres, inclusief blueyonder emailadressen, is een doorlopend VM-breedbandcontract vereist. Zonder dat moet het e-mailadres ophouden te functioneren 90 dagen nadat de breedband account is gesloten. Het houden van TV of een VM mobiel is niet voldoende.

Hoeveel kost het om BT e-mail te houden?

Klanten met BT breedband krijgen hun e-mail inbegrepen zonder extra kosten, met de mogelijkheid om tot 10 e-mailadressen aan te maken voor gebruik door familie of vrienden.

Hoeveel kost het om mijn BT e-mail adres te behouden?

Truc om uw BT e-mailadres gratis te houden Klanten met BT breedband krijgen hun e-mail zonder extra kosten, met de mogelijkheid om tot 10 e-mailadressen aan te maken voor gebruik door familie of vrienden.

Hoe krijg ik toegang tot mijn oude Btinternet e-mail?

Dit is hoe:Log in op Mijn BT met uw BT ID gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op Uw pakket en vervolgens op Inclusieve extra’s. Klik nu op de link BT E-mail en vervolgens op BT E-mail beheren. Op de volgende pagina kunt u al uw BT e-mailadressen (gebruikersnamen) zien

Kan ik mijn BT e-mail adres veranderen?

Je kunt je BTID veranderen, wanneer je maar wilt, zolang je het maar verandert in een e-mailadres. Als u vervolgens uw BT-contact e-mailadres, dat mogelijk uw “oude” primaire e-mailadres was, wilt wijzigen in dat van het “nieuwe” primaire e-mailadres, volgt u de details in deze link.

Wat is het Btconnect e-mailadres?

Btconnect. com is een populaire email service die vaak gebruikt wordt voor het aanmaken van persoonlijke accounts. Recente kwaliteitsrapporten hebben btconnect. com geclassificeerd met een laag risicoprofiel omdat de meeste accounts afkomstig van dit domein geldig en veilig zijn.

Hoe maak ik mijn Btconnect mailbox leeg?

Om dit te doen: Meld u aan bij webmail met de juiste accountgegevens voor de betreffende mailbox. Als u alle e-mails uit uw inbox en map verwijderde items wilt verwijderen, kunt u met de rechtermuisknop op de inbox klikken en leeg selecteren en vervolgens hetzelfde doen met verwijderde items.

Vorig artikel

Sliepen Zeus en Aphrodite met elkaar?

Volgend artikel

Maakt het smeden van staal het sterker?

You might be interested in …

Doet snoeien pijn aan bomen?

Een boomverzorger is een specialist in het kweken en verzorgen van bomen en struiken, met inbegrip van boomchirurgie, de diagnose, behandeling en preventie van boomziekten, en de bestrijding van ongedierte zoals vermeld door dictionary.com. Wanneer […]

Wat is Ssf Poe?

Overweeg alstublieft om de wiki up to date te houden. Check de to-do lijst van updates die nodig zijn voor versie 3.14.0. Spel data export zal later worden aangezien de technische veranderingen naast de gewone […]