5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Is groene klei eetbaar?

Klei Schepjes.jpg

Wij bieden 4 natuurlijke kleuren klei aan. De specifieke kleur van een klei komt van de unieke minerale samenstelling. De specifieke minerale samenstelling zal een specifieke werking geven aan de klei. Afhankelijk van uw huidtype, uw symptomen en de reactie van het lichaam (het ene type klei zal beter werken dan het andere). Voor therapeutische werking en inwendig gebruik zijn de Franse Groene Illiet en Montmorilloniet klei het meest populair in Frankrijk. Beide kleisoorten zijn uitgebreid onderzocht door talrijke medische en onderzoeksinstellingen, en hebben wetenschappelijk bewezen therapeutische resultaten.

Wij zullen u enkele algemene aanwijzingen geven om u te helpen de meest geschikte kleur te kiezen, maar vergeet niet dat de resultaten kunnen variëren. Alleen u en uw persoonlijke ervaring met klei kunnen bepalen welke klei het beste voor u werkt. Sommige mensen, om welke reden dan ook, zullen betere resultaten ervaren met een bepaald type klei dan een ander. De natuur heeft haar redenen die het verstand niet altijd kan begrijpen!

Groene klei (Illiet)

Oorsprong: Auvergne, Frankrijk

Kwaliteit: Ultra-geventileerd. 100% zuiver, levend en actief uit edele bodemlagen. 100% vrij van kwarts, zand en puin (alleen ultra-geventileerd). Eetbaar. Niet geïoniseerd geïrriteerd of gewassen. Zachte verwerkingsmethode. Getest door onafhankelijke laboratoria. In overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen van de Farmacopee wat betreft het gehalte aan zware metalen. Geen dierproeven.

Mesh: 20 micron en minder

Minerale samenstelling: Silica (45%), Aluminium, IJzer, Calcium, Kalium, Magnesium, Fosfor + sporenelementen (titanium, natrium (0,18%), chroom, lithium, lood, cadnium, arsenicum, nikkel, strontium, koper, selenium, kobalt, mangaan, molybdeen, zilver, boor)

Kleur: Licht groene toon wanneer droog, wordt zijn rijke groene kleur onthuld wanneer gehydrateerd. Deze groene illiet klei is afkomstig van rijke vulkanische bodems.

Deze klei is zeer populair in Frankrijk en staat bekend om zijn krachtige helende werking.

pH: tussen 7 en 8

Huidtype: Van normale tot vette huid en hoofdhuid. Diepgaande ontgiftende en zuiverende eigenschappen.

Therapeutische & schoonheid toepassingen: Gezichtsbehandeling, haarmasker, lichaamspakking, balneotherapie, kleibad,

Inwendig gebruik: Ja, eetbaar.

Andere toepassingen: huisdierverzorging, huisdier droogshampoo, kattenbakvulling, vissen, paarden, planten & bomen.

Origineel Montmorilloniet

Oorsprong: Montmorillon, Frankrijk

Kwaliteit: ultra-geventileerd; 100% zuiver, ruw en actief uit edele bodemlagen; 100% vrij van kwarts, zand en puin; eetbaarNiet geïoniseerd, bestraald of gewassen; Zachte verwerkingsmethode. Getest door onafhankelijke laboratoria. In overeenstemming met de Europese Farmacopea veiligheidsnormen in zware metalen gehalte. Geen dierproeven.

Maaswijdte: 40 micron

Minerale samenstelling: Silica (51%), Aluminium, IJzer, Magnesium, Calcium, Kalium + sporenelementen (mangaan, titanium, kwik, cadnium, arsenicum, lood, fluor, natrium (0,69%)).

Kleur: Licht gele tint

pH: tussen 7 en 8,2

Huidtype: Voor alle huidtypes. Rijk aan silicium, tonifieert en brengt elasticiteit aan de gedemineraliseerde en verzuurde huid. Zeer geschikt om haar en nagels te versterken.

Uitwendige toepassingen: Gezichts-, haar- en hoofdhuidmaskers, lichaamspakkingen, balneotherapie, kleibaden. Zeer geschikt voor anti-aging behandelingen.

Intern gebruik: veilig om te drinken of te eten.

Andere toepassingen: huisdierverzorging, droge dierenshampoo, kattenbakvulling, vissen, paarden, planten & bomen, vetvlekkenverwijderaar.

De naam Montmorillonite komt van Montmorillon, naam van het Franse dorp waar deze klei voor het eerst werd ontdekt. Uitzonderlijk rijk aan essentiële mineralen en oligo-elementen, werd het oorspronkelijke montmorilloniet beroemd dankzij de kuuroord- (balneotherapie) en thermale (geneeskrachtig bronwater) industrieën. Talrijke onderzoeken hebben de uitzonderlijke therapeutische eigenschappen van montmorillonietklei aangetoond, met name bij het herstel van beschadigde weefsels. Het hoge kiezelzuurgehalte stimuleert de productie van eiwit- en collageenketens, wat het ruime gebruik verklaart voor anti-verouderingsbehandelingen.

Andere eigenschappen: Montmorilloniet klei staat ook bekend als een geweldigeVETVLEKKEN VERWIJDERAAR: Bepoeder kleding/stoffen/doeken/tapijt met montmorilloniet klei. Laat het 30-60 minuten inwerken. Borstel het af of stofzuig. Voor zeer hardnekkige vlekken herhaalt u de handeling zo vaak als nodig is. Het vervaagt kleuren NIET.

Rode klei (Montmorilloniet)

Herkomst: Frankrijk

Kwaliteit: Surfine100% zuiver, levend en actief uit edele bodemlagen. Kan enkele deeltjes kwarts en zand bevatten. Niet geïoniseerd, bestraald of gewassen. Traditionele verwerkingsmethode. Getest door onafhankelijke laboratoria. In overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen van de Farmacopee wat betreft het gehalte aan zware metalen. Geen dierproeven.

Mesh: 70 micron en minder.

pH: n.v.t.

Minerale samenstelling: Silicium (63%), Kalium, IJzer, Fosfor (sporen), Magnesium (sporen), Calcium (sporen)

Huidtype: Van normale tot droge, gevoelige en kwetsbare huid, haar en hoofdhuid.

Acties: Van nature zeer rijk aan silicium en andere essentiële sporenelementen, heeft deze klei een hoge verjongende werking. Het herstelt en herstelt het evenwicht van de huid die onderhevig is aan dagelijkse stress en vervuiling en geeft het een natuurlijke perzikkleurige gloed. Uw huid zal snel haar natuurlijke uitstraling terugkrijgen. Deze klei is zeer geschikt voor gekleurde huiden (van licht tot donker).

Bloedcirculatie en verwarmende eigenschappen: Het stimuleert de bloedsomloop in het algemeen: het ontgift het bloed van gifstoffen en versterkt de bloedvaten. Uitstekend voor mensen met problemen met de bloedsomloop in het gezicht en op het lichaam. Heilzaam voor mensen die het koud hebben (handen & voeten) en met gebrek aan energie.

Toepassingen: Gezichtsbehandelingen, haarmaskers, lichaamspakkingen, balneotherapie, kleibaden. Meestal niet aanbevolen voor inwendig gebruik, hoewel sommige mensen het wel gebruiken.

Opgelet! Deze klei heeft de neiging om wat pigmenten achter te laten op het oppervlak van sommige huidtypes na een gezichts- of lichaamsmasker. De roodheid die verschijnt is GEEN huidreactie maar een concentratie van rode pigmenten van de klei op het oppervlak van de huid. Wij raden aan om het ‘s avonds voor het slapen gaan te doen, zodat de pigmenten gedurende de nacht door de huid worden geabsorbeerd.

Witte klei (kaoliniet)

Oorsprong: Bretagne, Frankrijk

Kwaliteit: ultra-geventileerd100% zuiver, levend en actief uit edele bodemlagen. 100% vrij van kwarts, zand en puin. Eetbaar. Niet geïoniseerd, bestraald of gewassen. Traditionele verwerkingsmethode. Getest door onafhankelijke laboratoria. In overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen van de Farmacopee wat betreft het gehalte aan zware metalen. Geen dierproeven.

Maaswijdte: 20 micron

Minerale samenstelling:

Calcium – magnesium – ijzer – kalium – aluminium – natrium – silicium + sporenelementen (13%)

pH: tussen 5,5 en 6

Huidtype: doffe teint. Door zijn neutrale pH voor de huid, wordt deze klei aanbevolen voor alle huid- en hoofdhuidtypes. Ook voor de huid die verhelderd moet worden (zachte natuurlijke witmakende werking).

Uitwendige toepassingen: Gezichts-, haar- & hoofdhuidmaskers, lichaamspakkingen, balneotherapie, kleibad,

Inwendig gebruik: Ja, eetbaar. Zeer zachte klei voor mensen met een zeer gevoelige maag. Helpt bij maagzuurvorming.

Andere: Vanwege een pH die vergelijkbaar is met die van de huid, kan de ultra-geventileerde witte klei gebruikt worden voor intieme hygiëne en als babypoeder (ideale vervanger voor talk). Uitstekend voor reactieve gebieden met overgevoelige slijmvliezen.

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe neem je groene klei in?

Gemakkelijk in gebruik – voeg met een niet-metalen lepel 1 theelepel klei toe aan een glas gefilterd water, laat 10 minuten staan en drink het water op een lege maag op, waarbij het kleirest achterblijft. Het kleiwater heeft een lichte aardse, maar aangename smaak. Wacht 30-60 minuten voordat u medicijnen inneemt.

Welke kleisoorten zijn eetbaar?

De verschillende soorten eetbare klei zijn:Kaolin klei. Bentoniet klei. Rode klei. Oeral klei. Cambrium Blauwe Klei. Ayuverdische klei. Botergrijze geroosterde klei. Zwarte klei.

Zijn bentoniet klei en groene klei hetzelfde?

Franse Groene Klei bevat een grote hoeveelheid voedende mineralen, waaronder: Calcium, Kalium, Silicium en Koper. Bij toevoeging aan water kan Bentonietklei uitzetten tot vele malen zijn droge volume. Bentoniet klei staat al lang bekend om zijn therapeutische eigenschappen.

Is Franse groene klei giftig?

Wanneer het op de huid wordt aangebracht, absorbeert het in wezen gifstoffen en vergiften die in de huid vast komen te zitten. De klei is afkomstig uit Frankrijk en wordt rechtstreeks uit de aarde gedolven. Franse Groene Klei is een 100% natuurlijk bio-organisch materiaal en bevat een cornucopia van waardevolle elementen.

Zijn keramische messen niet giftig?

Een keramisch mes is chemisch inert, dus er is geen chemische reactie met voedsel. Dit betekent dat het mes voedsel niet bruin kleurt of een metaalachtige smaak of geur afgeeft. Omdat keramische messen geen ziektekiemen of voedselresten vasthouden en zo gemakkelijk schoon te maken zijn, is er weinig tot geen risico op kruisbesmetting tussen voedingsmiddelen.

Zijn keramische messen veilig in gebruik?

Scherpe metalen messen zijn van nature gevaarlijk, en geen enkel ontwerp van het heft kan dat veranderen. Tegelijkertijd zijn de meeste keramische messen extreem scherp en daardoor breekbaar en gevaarlijk. Het enige bedrijf dat veiligheid combineert met geavanceerde keramiek om een beter, veiliger mes te maken, is Slice.

Is een keramisch mes beter dan staal?

Zijn keramische messen beter dan staal? Keramische messen zijn scherper en lichter dan staal. Keramische messen blijven ook langer scherp. Ze zijn geschikt voor licht snijwerk en decoratief snijwerk, maar zijn niet geschikt voor zwaar gebruik omdat ze kunnen breken, in welk geval staal een betere keuze is.

Zijn keramische messen veiliger dan stalen?

Stalen messen zijn extreem scherp en kunnen gemakkelijk in de huid snijden. Keramische messen zijn minder scherp, maar net zo effectief, zo niet meer, en kunnen u en uw werknemers veilig houden. Hoewel het niet onmogelijk is om uzelf te snijden met een keramisch mes van Slice, vereist het wel een ton kracht, waardoor deze messen veiliger zijn dan andere.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een keramisch mes?

Keramische koksmessen – Voordelen. Ze roesten niet. Ze maken het voedsel niet bruin waardoor het voedsel langer vers blijft. Ze blijven langer scherp dan stalen messen. Ze kunnen groenten en fruit dunner snijden. Zuren en sappen tasten de Keramiek niet aan. Ze kneuzen zacht fruit en groenten niet.

Zijn keramische messen goed voor groenten?

Keramische messen zijn uitstekend voor het snijden van brood, fruit, groenten, en vlees zonder botten.

Kan ik groene klei drinken?

Wanneer groene klei wordt ingenomen, kan het constipatie veroorzaken. Omdat deze klei nogal absorberend is, is er ook een kans dat het medicijnen kan verstoren. Vergeet niet dat u altijd met een arts of zorgverlener moet praten over uw individuele risico’s voordat u groene klei of andere supplementen inwendig gebruikt.

Wat doet het eten van klei met je lichaam?

Het eten van klei op lange termijn kan leiden tot lage niveaus van kalium en ijzer. Het kan ook leiden tot loodvergiftiging, spierzwakte, darmblokkade, huidzweren, of ademhalingsproblemen. Wanneer aangebracht op de huid: Klei is MOGELIJK VEILIG wanneer het op de huid in de mond wordt aangebracht.

Wat is de beste eetbare klei?

Wat rode klei chunks de beste klei maakt is dat het super knapperig en aards is met een dieprood stevig centrum, Het is een beetje vlekkerig zoals alle rode klei en heeft die aparte sterke aarde rode klei smaak.

Kan ik bentoniet klei eten?

Bentoniet klei kan ook in kleine hoeveelheden worden geconsumeerd. Je kunt bentoniet klei capsules online kopen of bij een natuurvoedingswinkel. Het innemen van de capsules kan de immuniteit verhogen door bacteriën te bestrijden die je ziek kunnen maken. Het kan ook helpen je lichaam te zuiveren van opgebouwde gifstoffen zoals aluminium, kwik en lood.

Hoe weet ik of mijn mes keramisch is?

Keramische messen – specificsDe messen zijn vlijmscherp en behouden langer hun oorspronkelijke scherpte dan stalen messen. Ze zijn zeer prijsgunstig. De lemmeten roesten niet. Ze dragen geen metaalionen over aan voedsel.

Vorig artikel

Breekt glas van koud naar heet?

Volgend artikel

Hoe diep moeten verhoogde bedden zijn?

You might be interested in …

Wat is het kritieke pad Quizlet?

– Toont de volgorde waarin activiteiten moeten worden ondernomen. – Toont welke activiteiten pas kunnen plaatsvinden als andere activiteiten zijn voltooid. – Geeft aan welke activiteiten gelijktijdig kunnen worden ondernomen, waardoor de totale tijd die […]