4 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Is er een goud tester?

AuRACLE is een pionier in het testen van goud en platina door middel van hun unieke geleidbaarheidstechnologie. In tegenstelling tot zuurtesten, gebruiken AuRACLE apparaten een duurzame Pen Probe in hun testproces om een accurate en snelle lezing van de karaatwaarde van het metaal te geven. AuRACLE testers zijn beschikbaar voor aankoop via een erkende verkoper of via GemOro Superior instrumenten. Of u nu een doorgewinterde juwelier, pandjesbaas, hobbyist of een edelmetaal hobbyist bent, de AuRACLE tester is het meest gebruiksvriendelijke product op de markt voor het testen van goud en platina.

Onze geavanceerde technologie zorgt voor het meest nauwkeurige testen van goud en platina in de industrie. Het geheim zit in onze testpen die het karaat van het edelmetaal detecteert. Na een kort kalibratieproces, meestal ongeveer 3-5 seconden, is de AuRACLE goudtester in staat om snel de karaat kwaliteit van elk stuk goud te testen. In tegenstelling tot de ouderwetse zuurtest, gebruiken de AuRACLE testers geen gevaarlijk en giftig zuur dat uw vingers kan verbranden, uw kleding kan beschadigen, of erger. De AuRACLE Pen Probe gebruikt een eenvoudige zoutoplossing en is volkomen veilig. Geen zorgen meer over knoeien of angst voor aansprakelijkheid van werknemers.

AuRACLE goud test apparaat pen sonde

  • De AuRACLE heeft mij in staat gesteld namaakjuwelen op te sporen zonder schade te hoeven aanrichten. Jane Chaikowsky
  • Mijn bedrijf was een oorspronkelijke klant van de uitvinder en wij gebruiken de AuRACLE al meer dan twee decennia. Sarah Schaffer
  • Dit product werkt al meer dan 10 jaar foutloos voor mij en mijn analyseresultaten behoren tot de hoogste in de industrie. Als je goud koopt heb je deze tester nodig! Andrew Muller
  • Het is de meest nauwkeurige goud testapparatuur die ik ooit heb mogen gebruiken. Eigenlijk is het de enige keer dat het testen van goud een plezier is geweest. Gary R. Smith, Senior Taxateur/Lead Auctioneer bij Carolina Auction and Appraisal

Waarom AuRACLE

  • Koop goud met vertrouwen Met AuRACLE goudtesters is goud kopen eenvoudiger dan ooit tevoren. Onze producten zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het leren werken met een apparaat en meer tijd kunt besteden aan het verdienen van geld met het kopen van goud.
  • Spot vals goud De dreiging van valsmunterij is een serieuze zorg voor de meeste juweliers en goudkopers. Met de AuRACLE Gold Tester kunt u nu vals goud identificeren zonder dat u de sieraden hoeft te vernietigen.
  • #Wereldwijd de nummer 1 goudtester Meer juweliers en goudinkopers gebruiken de AuRACLE goudtester dan enig ander goud test apparaat. Met gepatenteerde technologie en innovatieve oplossingen voor mobiel goud testen, heeft AuRACLE zichzelf gepositioneerd als de leidende goud tester wereldwijd.
  • Wereldwijde Distributie AuRACLE goudtesters zijn wereldwijd verkrijgbaar en kunnen worden gekocht via een gelicenseerde wederverkoper of in bulk via een AuRACLE distributeur. Als u geïnteresseerd bent om distributeur van AuRACLE producten te worden, gebruik dan het contactformulier op onze support pagina.
  • Hoge kwaliteit precisie testen

AuRACLE heeft haar reputatie opgebouwd als de meest nauwkeurige goud en platina tester ter wereld. Andere testmethodes zijn slordig of hebben een hoge mate van variatie in hun resultaten; maar met AuRACLE’s gepatenteerde calibratiesysteem is de consistentie en nauwkeurigheid van uw test gegarandeerd.

Wij besteden de grootste zorg bij de productie van onze apparaten, maar als om welke reden dan ook uw apparaat defect is, kunt u tot 1 jaar na aankoop contact met ons opnemen voor een vervanging.

Wij garanderen de lange levensduur en blijvende nauwkeurigheid van onze apparaten door gemakkelijk te gebruiken Pennenprobes te leveren die tot 500 tests meegaan. Zodra een Pen Probe aan vervanging toe is, kunt u gemakkelijk voor $25 een vervangende Pen Probe bestellen bij een gelicentieerde detailhandelaar.

Onze premium goud- en platinatester neemt het giswerk weg van het karaatgewicht. In de geavanceerde modus zal de AGT-3 u het exacte karaatgewicht geven om er zeker van te zijn dat u het antwoord heeft dat u nodig heeft.

AuRACLE apparaten worden gemaakt in erkende en kwaliteitsgecontroleerde fabrieken waar kwaliteit voorop staat. Alle onderdelen zijn afkomstig van gerenommeerde en betrouwbare Amerikaanse software en hardware bedrijven om ervoor te zorgen dat uw apparaat blijft werken.

De AGT-2 is voorzien van echte Mobile Technology, waarmee u uw hardware kunt minimaliseren, uw testgeschiedenis kunt opslaan en screenshots kunt delen, terwijl u dezelfde nauwkeurigheid bereikt die u van AuRACLE gewend bent.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe kunt u thuis goud testen?

Goud testen met de Drijf Test Neem een beker of glas, vul het met water, breng nu het goud dat u wilt testen. Laat het in dit gevulde glas vallen. Als het goud blijft drijven, is het zeker niet echt, maar als het goud zinkt tot aan het einde van het glas, dan is het puur goud. Het echte goud zal zinken omdat het een zwaar metaal is.

Is er een eenvoudige test voor goud?

Een van de meest onfeilbare methodes om uw gouden juwelen te testen is de keramische krastest. Voor deze methode neemt u een ongeglazuurde keramische plaat of een stuk tegel en schraapt u een stukje goud over het oppervlak. Echt goud zal een goudkleurige markering achterlaten, terwijl andere metalen gewoon een zwarte streep zullen achterlaten.

Hoe werkt een goud tester?

Elektronische goud testers werken door het meten van het verval van elektrische stroom die door het te testen metaal gaat. Je wrijft twee plekken op het juweel met een schone rubberen gum (denk aan een potlooddoosje). Elektronische goudtesters bieden belangrijke voordelen ten opzichte van de zuurmethode om de karatage van goud te testen.

Hoe nauwkeurig zijn elektronische goudtesters?

Conclusie. Elektronisch goud testen is uiterst doeltreffend om te bepalen of een voorwerp een karaat goudlegering is of niet, en de mogelijke fijnheid ervan. Dit systeem is niet onfeilbaar, maar een zeer betrouwbare indicator. Het is belangrijk om op de juiste manier te testen, de resultaten te correleren met andere feiten, en indien nodig bijkomende testen uit te voeren.

Hoe test je goud met een aansteker?

Verwarm je gouden sieraden met de aansteker. Houd de vlam gedurende ongeveer een minuut of 60 seconden op het sieraad. Kijk goed of de kleur verandert. Nep goud zal donkerder worden, terwijl puur goud het tegenovergestelde zal doen: het zal helderder worden hoe heter het wordt.

Hoe controleer je of goud echt is?

Zoek of koop een ongeglazuurde keramische tegel. Hij moet ongeglazuurd zijn, want glazuur beïnvloedt het resultaat. Wrijf je voorwerp voorzichtig tegen de tegel totdat je stukjes goud ziet afbladderen. Als het een gouden streep achterlaat, is er een goede kans dat je voorwerp echt goud is.

Blijft goud drijven in water?

Goud is hydrofoob, wat betekent dat het water afstoot. Op dezelfde manier zal het gewicht van het goud het water uitrekken waardoor de oppervlaktespanning ontstaat, maar zolang het goud lichter is dan de opwaartse kracht van de oppervlaktespanning zal het goud blijven drijven.

Is er een app om goud te controleren?

BIS App zal helpen De BIS App wordt uitsluitend gebruikt om de echtheid van goud te testen. We leren de echtheid van goud alleen kennen van de juwelier, maar in plaats van alleen op de juwelier te vertrouwen, kunt u het ook zelf controleren met de hulp van BIS App.

Hoe kunt u echt goud herkennen?

Hoe echt goud van nep te onderscheiden – Video №1 | Start tijd – 0:33

Hoe kunnen we de zuiverheid van goud controleren?

De beste manier om dat te weten is: Kijk of er een stempel op het gouden sieraad staat. Een zuiver gouden hanger heeft bijvoorbeeld een karaatstempel dat wordt geverifieerd door het BIS-keurmerk, samen met het merkinscriptie die de zuiverheid ervan verzekert. Kijk voor verkleuring.

Hoe weet ik of ik nep goud heb?

Goud is een edel metaal wat betekent dat het bestand is tegen corrosie, oxidatie en zuur. Om deze test uit te voeren, wrijf je goud over een zwarte steen om een zichtbare markering achter te laten. Breng dan salpeterzuur aan op de vlek. Het zuur zal alle onedele metalen oplossen die geen echt goud zijn.

Kan echt goud geen markeringen hebben?

Moet echt goud gestempeld worden? In de V.S. is er een wet die voorschrijft dat gouden juwelen die door een verkoper verkocht worden, voorzien moeten zijn van een markering die het karaatnummer van het juweel aangeeft. De wet zegt ook dat de echte zuiverheid van het stuk tot 0,5 karaat mag afwijken van het karaatstempel.

Wat gebeurt er als je echt goud verbrandt?

Het smelt. “Verbrandt” betekent “reageert met zuurstof, produceert warmte”. Goud reageert helemaal niet met zuurstof. Het smelt en verliest vorm en gedaante.

Wat als mijn goud niet gestempeld is?

999″ of “1.000” zou puur goud zijn en dus hetzelfde als 24 karaat. Niettemin, als een juweel dit stempel niet heeft – is het niet noodzakelijk bewijs positief dat het item gemaakt is van nep goud. Dit geldt vooral voor oudere juwelen. Een andere methode om echt goud te herkennen is met een salpeterzuurtest.

Hoe controleer je goud op je telefoon?

Hoe download je de BIS Care AppGa naar de Google Play Store op je Android mobiel en zoek en installeer de BIS Care app in de zoekbalk. Eenmaal gedownload, opent u BIS Care. Voer uw naam, mobiele nummer en e-mailadres in. Verifieer nummer en e-mail-id via OTP.

Vorig artikel

Breekt glas van koud naar heet?

Volgend artikel

Hoe diep moeten verhoogde bedden zijn?

You might be interested in …

Is groene klei eetbaar?

Wij bieden 4 natuurlijke kleuren klei aan. De specifieke kleur van een klei komt van de unieke minerale samenstelling. De specifieke minerale samenstelling zal een specifieke werking geven aan de klei. Afhankelijk van uw huidtype, […]

Verspreiden Seringenstruiken zich?

Seringen (geslacht Syringa) zijn een familie van bladverliezende bloeiende struiken die goed gedijen in de U.S. Department of Agriculture winterhardheidszones 3 tot 7. Deze populaire sierstruiken produceren geurende bloemen in witte, roze, blauwe en paarse […]