5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Is de Koude Oorlog het waard 2021?

Evan Williams Evan Williams
BOCW ExpressExpress was een welkome toevoeging aan de multiplayer van BOCW in seizoen 2, maar tot voor kort ontbrak het de game ernstig aan content. | © Activision

Call of Duty: Black Ops Cold War is een moeilijke aanbeveling geweest sinds de lancering in november 2020. Ondanks de rampzalige lancering, is BOCW erin geslaagd om zichzelf weer op te bouwen? Is Call of Duty: BOCW de moeite waard in 2021? Kunnen we Black Ops Cold War aanraden? Laten we eens kijken.

Toen BOCW in november 2020 werd gelanceerd, was het een gemengde ervaring. De campagne was een leuke en eigenzinnige ervaring – als een klein beetje racistisch – en des te succesvoller voor zijn beslissing om een stap weg van het realisme te zetten. Zombies was ook vrij solide, maar het spel struikelde als het ging om de multiplayer.

Black Ops Cold War, een rommelig samenraapsel van spelmodi en ontwerp, was een oprechte schande in vergelijking met zijn tijdgenoot, en veronderstelde beste vriend, Warzone. Zelfs als we Warzone zouden negeren (wat heel weinig zin zou hebben), in vergelijking met 2019’s Modern Warfare, BOCW viel plat op zijn gezicht.

  • Lees meer: Black Ops Cold War Bugs en Glitches Gids – Wallhacks en meer

Toen kwam december. Toen kwam Seizoen 1. We kregen het heerlijke Nuketown ’84 rond de maandwisseling, maar toen Season 1 eindelijk uitkwam (na een aanzienlijke vertraging), deed het weinig om onze klachten over het spel weg te nemen. Erger nog, Activision maakte de niet-zo-slimme beslissing om een hoop BOCW spullen in Warzone te gooien, waardoor het spel bijna onspeelbaar werd. Nogmaals: faceplant!

Warzone is nu redelijk opgelost, en Season 5 heeft een hoop dingen toegevoegd. Het ziet er allemaal beter uit. Warzone vergt echter niet veel investering – het is gratis te spelen. Black Ops Cold War is echter nog steeds een warboel van ideeën, kost geld, en staat op het punt te worden overvleugeld door wat lijkt op drie veel betere games – Battlefield 2042, Call of Duty: Vanguarden Halo Infinite. Het goede nieuws? Nou, in ieder geval is het nu een leuke warboel van ideeën. Vandaar, de vraag: is Call of Duty: Black Ops Cold War het waard in 2021?

Is BOCW het waard in 2021: Multiplayer

Op het gebied van de Multiplayer is BOCW het absoluut niet waard in 2021. De multiplayer is altijd de kern geweest van de CoD-ervaring, dus we beginnen hier. Toen het spel werd gelanceerd, was het een totale puinhoop. Natuurlijk waren er de standaardmodi, die prima waren, maar de maps waren saai, algemeen en weinig. Ze hadden een goede esthetische afwisseling, maar dat was het wel zo’n beetje.

Combined Arms en Fireteam: Dirty Bomb waren interessant, maar waren beide niet erg goed, als we eerlijk tegen je zijn. Armada was geweldig in Combined Arms, maar de andere maps waren, alweer, een warrige puinhoop. Fireteam. was gewoon een arme man’s Warzone. Maar hoe zit het nu?

bocw multiplayerBlack Ops Cold War voelt nog steeds als een kale ervaring, zelfs negen maanden na de release. | © Activision

Er is niet veel veranderd, om eerlijk te zijn. Houd in gedachten dat de botten er nog steeds zijn: het is per slot van rekening een Call of Duty-game! De wapens voelen fantastisch aan, alles werkt goed, en het is grafisch indrukwekkend. Het probleem is, we hebben een paar nieuwe maps, een paar nieuwe wapens, een paar nieuwe modes. en dat is het zo’n beetje.

De keerzijde van wat we net zeiden, is echter dat er de laatste paar seizoenen een paar fantastische nieuwe maps zijn geweest. Express was een fantastische toevoeging, maar om eerlijk te zijn, dat is niet echt een BOCW kaart (het is een BO2 kaart. ), en dit is het kernprobleem met de multiplayer van Black Ops Cold War. Het is volkomen iteratief. Er is niets nieuws aan BOCW, in feite, de overgrote meerderheid van de kaarten geïntroduceerd in het spel zijn gewoon remakes van kaarten uit oudere Call of Duty games. Het is kreupel geweest, en een enorme teleurstelling. Zeker een reden waarom waarom BOCW’s multiplayer niet de moeite waard is. Om eerlijk te zijn, hoewel, wapens zijn verfijnd, beter uitgebalanceerd, en een aantal van de nieuwe exploitanten zijn vrij zoet. Dus het is niet. allemaal slecht.

  • Lees meer: BOCW Seizoen 5: Map Guide voor Zoo uit Black Ops 1

Is BOCW het waard in 2021: Zombies

Black Ops Cold War’s Zombies modus is zeker de moeite waard in 2021! Zombies is het hoogtepunt van Black Ops Cold War sinds de lancering. Er waren enkele technische problemen en de moeilijkheidsgraad was bij de lancering pijnlijk, maar nu is de Zombies-modus het absolute hoogtepunt van BOCW. Die Machine was uitstekend, maar al het andere was nog beter.

Seizoen 1: Reloaded bracht ons Firebase Z, en het was een absolute knaller. Maar toen kwam Seizoen 2, en daarmee ook Outbreak. In de daaropvolgende seizoenen is daar nog een schepje bovenop gedaan, met Zoo op de kaart, en een heleboel extra fantastische gebieden. Dit is een van de meest ambitieuze, leuke en goed ontworpen speltypen tot nu toe voor Call of Duty’s Zombies. We zijn verslaafd, en het wordt ongezond. Serieus. Dit is bijna zijn eigen spel.

Wat duidelijk is, is dat Zombies de passie is van Black Ops Cold War, en de kwaliteit. Niet alleen heeft Treyarch Outbreak elk seizoen verbeterd en verbeterd, maar ze hebben ook een aantal andere Zombies maps en modes toegevoegd die allemaal van topkwaliteit zijn! Zombies in BOCW is compact, leuk, goed ontworpen en uitstekend gebalanceerd. We houden ervan, en alle toevoegingen, wapens, kaarten, en alles wat is gekomen met deze modus. Het absolute hoogtepunt van BOCW.

Is BOCW de moeite waard in 2021?

Het antwoord op deze vraag is een beetje ingewikkeld, maar kort samengevat zouden we Black Ops Cold War in 2021 niet aanraden. Black Ops Cold War is nu beter, ja. Het is verbeterd, ja. Komt het ook maar in de buurt van het beste van Call of Duty? Absoluut niet. Zoals we al eerder zeiden, de Campaign is best goed – maar de Multiplayer is nog steeds een snooze fest dat we gewoon niet kunnen negeren. Het is saai, fantasieloos en in veel opzichten gebrekkig tot in de kern.

Zombies is de reddende genade, en een fantastische modus die onze liefde, enthousiasme, en echte Call of Duty geest inspireert. Dit is waar we voor komen in Treyarch’s nieuwste poging. Het zal zijn wat je komt voor. Dus, als je van Zombies houdt: dit is de beste Call of Duty Zombies tot nu toe. Als je van Multiplayer houdt: hou het bij Warzone en Modern Warfare. Serieus.

Welkom bij EarlyGame, je one-stop-shop voor alles op het gebied van Esports en Gaming. Kijk hier MyEarlyGame voor een exclusieve en aanpasbare ervaring, en om deel uit te maken van de EarlyGame familie. Betrokken raken op Twitter en Facebook.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Welke Call of Duty moet ik 2021 kopen?

Call of Duty 4: Modern Warfare
De allerbeste Call of Duty game 2021 blijft Call of Duty 4: Modern Warfare.

Is Cold War in 2022 het kopen waard?

In een wereld waarin er geen Call of Duty Vanguard en Modern Warfare zou zijn geweest, zou de aanrader voor 2022 Call of Duty Black Ops Cold War zijn geweest. In het beste geval is Call of Duty Black Ops Cold War gewoon een goede Call of Duty game, maar het zal de boeken ingaan als een game die nooit zijn potentieel heeft waargemaakt.

Is Modern Warfare het waard om 2021 te kopen?

Is Call of Duty: Modern Warfare de moeite waard in 2021? Ja, ik zou zeggen dat het de moeite waard is om in 2021 te spelen. Het is al behoorlijk oud, want het is al uit sinds 2007. Dus ga er niet in om grafisch indrukwekkend te zijn.

Is Cold War goed te verkopen?

Het enorme commerciële succes van het spel gaf het een sterke kans om het best verkochte videospel te worden in zowel 2020 als 2021. Volgens gegevens gepubliceerd door de NPD Group blijft Call of Duty: Black Ops: Cold War de best verkochte videogame van 2021 tot en met mei.

Wat is beter Vanguard of Cold War?

Het is veilig om te zeggen dat Vanguard de betere game is in vergelijking met Black Ops Cold War. De campagne is een hartstochtelijk stoeipartij, die boeiende oorlogsverhalen vertelt waardoor je om de personages gaat geven, terwijl Cold War na een tijdje vermoeiend werd.

Welke COD is het meest populair op dit moment?

Nou, afgezien van de populariteit van Cold War, lijkt Call of Duty Modern Warfare het goed te doen, van wat ik heb gehoord, met een zeer hoge spelersbasis. Als zodanig zou ik zeker zeggen dat COD MW de “meest actieve” is op dit moment, hoewel ik gemengde gevoelens heb tussen Cold War en MW.

Is Black Ops 4 de moeite waard?

Oorspronkelijk geantwoord: Is Call of Duty: Black Ops 4 de $60 waard? Absoluut. Als je je zorgen maakt over de afwezigheid van de traditionele campagne, het is niet een grote impact te maken. De multiplayer is erg leuk en meeslepend, en ze maken het de hele tijd beter.

Is Black Ops 1 het kopen waard?

? – Video №1 | Start tijd – 0:48

Is Cod Bo koude oorlog de moeite waard?

Is BOCW het waard in 2021: Zombies. Black Ops Cold War’s Zombies modus is zeker de moeite waard in 2021! Zombies is het hoogtepunt van Black Ops Cold War sinds de lancering. Dit is een van de meest ambitieuze, leuke en goed ontworpen modi tot nu toe om Call of Duty’s Zombies modus te sieren.

Is Modern Warfare nog steeds populair 2021?

Call of Duty: Modern Warfare zag een hernieuwde interesse in de spraakmakende franchise terug in 2019, en de populaire game heeft nog steeds een aanzienlijk spelersaantal in 2021.

Is het de moeite waard om nu een koude oorlog te krijgen?

Is BOCW het waard in 2021? Het antwoord op deze vraag is een beetje ingewikkeld, maar in het kort, we zouden Black Ops Cold War niet aanraden in 2021. Black Ops Cold War is nu beter, ja. Het is verbeterd, ja.

Hoeveel exemplaren van Cold War zijn er in 2021 verkocht?

5. 7 Miljoen Copies
#1: Call Of Duty: Black Ops Cold War – 5.7 Miljoen Copies Verkocht in de Eerste Maand.

Is CoD Vanguard een mislukking?

Call of Duty: Vanguard is een van de slechtst verkopende games in de shooter serie. Vanguard is in sommige regio’s zelfs de slechtst verkochte franchise sinds 2007. De serie was op een stijgende lijn geweest met de enorme release van 2019’s Modern Warfare, gevolgd door de battle royale Warzone.

Zal Cold War na Vanguard nog worden bijgewerkt?

Na de update zal je rang in Warzone, Black Ops Cold War, en Modern Warfare gesynchroniseerd worden met je Call of Duty: Vanguard rang en progressie die je in elke game verdient zal werken voor die rang. Al deze veranderingen zijn onderdeel van Call of Duty’s Dec.

Welke COD heeft de beste graphics?

Modern Warfare
Modern Warfare is relatief goed geweest. Met dit als een van de nieuwste Call of Duty games, is het veruit de beste in termen van graphics en algehele sound design.

Vorig artikel

Hoe lang moet een betonnen garagevloer duren?

Volgend artikel

Wat wordt bedoeld met natuurrampen?

You might be interested in …

Zijn wormen goed voor de tuinaarde?

Het wonder van de dag van vandaag is geïnspireerd door jon. jon vraagt zich af, “waarom zijn regenwormen goed in de tuin“Bedankt voor het WONDEREN met ons, jon! Denk je dat regenwormen coole wezens zijn […]

Kan ik goud vinden in elke rivier?

Goud komt in uiterst verdunde concentraties voor in zowel zoet water als zeewater, en is dus technisch gezien aanwezig in alle rivieren. De concentratie is echter zeer klein, moeilijk te detecteren en de winning ervan […]

Kan ik BB Cream gewoon alleen dragen?

BB cream is een van de beste multifunctionele schoonheidsproducten op de markt. BB creams zitten boordevol voordelen en door hun verfraaiende aard laten ze de huid ademen en bieden ze een natuurlijke, lichte dekking die […]