5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Is Colgate Optic White veilig?

Colgate Optic White is een productfamilie bestaande uit whitening tandpasta’s, mondwater, tandenborstels en whitening-behandelingen voor thuisgebruik.

Met name Colgate’s Optic White tandpasta’s zijn de belangrijkste whitening producten op de markt. Ze bevatten meestal twee keer zoveel whitening-ingrediënten als veel andere soorten tandpasta. Gebruikers kunnen meestal al na drie dagen wittere tanden verwachten.

Of het nu thee, koffie, donker fruit of tabak is, tanden worden regelmatig blootgesteld aan voedsel, dranken en andere producten. Na verloop van tijd kunnen deze stoffen leiden tot verkleuring (of vlekken). De producten uit de Colgate Optic White-familie staan erom bekend tanden witter en helderder te maken en vlekken veilig te verwijderen.

Het gebruik van ineffectieve tandpasta kan resulteren in een slechte mondhygiëne, wat tot veel problemen kan leiden. Daarom is het essentieel om een tandpasta of whitening product van hoge kwaliteit te kiezen.

Voor het beste resultaat gebruikt u de Colgate Optic White producten altijd zoals aangegeven op de verpakking.

Oorzaken van tandverkleuring

Er zijn veel manieren waarop tanden verkleurd kunnen raken, waaronder:

 • Antibiotica tetracycline gebruik voor de leeftijd van 8
 • Het consumeren van voedsel of dranken die de tanden tijdelijk verkleuren, zoals thee, koffie, rode wijn of ijzerhoudende vloeistoffen
 • Roken en pruimtabak
 • Genetische afwijkingen die het tandglazuur aantasten, zoals dentinogenese en amelogenese
 • Hoge koorts op een leeftijd waarop het gebit zich ontwikkelt
 • Slechte mondverzorging
 • Beschadiging van de tandzenuw
 • Demineralisatie en tandbederf
 • Natuurlijke veroudering
 • Porfyrie (een groep aandoeningen die het gevolg zijn van een ophoping van natuurlijke chemicaliën in het lichaam)
 • Ernstige geelzucht bij pasgeborenen
 • Te veel fluoride uit het milieu (natuurlijk hoog waterfluoridegehalte) of inname van fluoridespoelingen, tandpasta en supplementen met veel fluoride

Werkt Colgate Optic White eigenlijk wel?

De Colgate Optic White tandpasta voldoet aan alle criteria van de American Dental Association (ADA) voor een uitstekende tandpasta. Deze tandpasta reinigt uw tanden efficiënt en zorgt ook voor een zachte en veilige whitening.

Het bleken van tanden is de laatste jaren steeds populairder geworden. Wittere tanden kunnen het zelfvertrouwen vergroten en zorgen voor een jeugdiger uiterlijk.

De Colgate Optic White tandpasta is iets schurender en bevat minder fluoride dan sommige andere producten op de markt. Maar als het gaat om whitening tandpasta, scoort deze over het algemeen veel hoger dan veel andere opties.

De Colgate Optic White tandpasta bevat waterstofperoxide. Dit is een veelgebruikt ingrediënt in vrij verkrijgbare whitening kits. Waterstofperoxide is effectief bij het bleken van tanden en kan zowel intrinsieke als extrinsieke vlekken helpen verwijderen.

Intrinsieke vlekken worden binnenin de tandstructuur aangetroffen, terwijl extrinsieke vlekken typisch ontstaan door ophoping van chromatogene stoffen die zich ontwikkelen op de externe tandoppervlakken, voornamelijk in de pellicula.

Het is ook scherp geprijsd en kost minder dan veel whitening tandpasta’s en producten, zoals Sensodyne Extra Whitening Tandpasta voor Gevoelige Tanden.

Zijn Colgate whitening producten veilig voor het glazuur?

Colgate whitening producten zijn veilig voor het glazuur en zijn ontworpen om uw glimlach te verbeteren, op te frissen en te beschermen.

Omdat tandpasta voor het verwijderen van vlekken schurend is voor uw glazuur, kunt u uw glazuur het beste beschermen na het bleken. Kies altijd glazuurversterkende of glazuurbeschermende tandpasta. Door uw glazuur gezond te houden, kunt u voorkomen dat vlekken terugkomen.

Kan ik de Colgate Optic White producten dagelijks gebruiken?

Ja, Colgate Optic White producten zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik en zijn 100% glazuurveilig.

Toch moet u altijd de gebruiksaanwijzing op uw tandpasta lezen. Als uw tandpasta dagelijks gebruik aanbeveelt voor de beste resultaten, volg deze aanwijzingen dan op. Als uw tanden gevoelig zijn, kunt u wisselen tussen een gewone tandpasta en een whitening tandpasta of een whitening tandpasta kiezen die speciaal geschikt is voor gevoelige tanden.

Waarom zou u ons vertrouwen? Hoe wij whitening producten beoordelen

Alle medische inhoud op deze site, inclusief deze gids en andere productrecensies, is geschreven door ons team van ervaren schrijvers en onderzoekers.

Alle NewMouth schrijvers beoordelen producten die worden aanbevolen en beoordeeld in de industrie. In gevallen waar dit niet mogelijk is, zal ons team:

 • Vergelijk positieve en negatieve recensies over de producten
 • Praten met bedrijfsleiders om ervoor te zorgen dat hun producten veilig en effectief zijn
 • Naar de kosten kijken om er zeker van te zijn dat klanten de beste kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen krijgen
 • Onderzoeksstudies lezen om de voor- en nadelen van elk product te vergelijken

Elke inhoud wordt zwaar beoordeeld voor publicatie. Alle inhoud op NewMouth wordt ook medisch beoordeeld door een gediplomeerde tandarts, met name alle inhoud waarin we producten aanbevelen.

Onze tandartsen zijn specifiek geïnstrueerd om alle aanbevelingen waar ze het niet mee eens zijn te markeren. Alle producten die niet voldoen aan hun professionele normen worden verwijderd.

Review van Colgate Optic White Producten

Het NewMouth team heeft een lijst samengesteld van de beste whitening producten van Colgate. Lees hieronder voor onze volledige beoordeling:

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kan ik Colgate Optic White elke dag gebruiken?

Kan Colgate Optic White tandpasta dagelijks gebruikt worden? Ja, Colgate® Optic White® is een dagelijkse fluoridetandpasta die de mond dagelijks verzorgt en witter maakt, waar uw patiënten dol op zullen zijn.

Wat is de veiligste whitening tandpasta?

Beste Overall: Crest 3D White Tandpasta Radiant Mint Het is veilig voor je glazuur, waardoor het minder irriterend is voor gevoelige monden, versterkt je tanden, en beschermt tegen gaatjes. Kortom, het geeft je wittere tanden plus een gezondere mond, en daar kunnen we niets mis mee vinden!

Maakt Colgate Optic White vernieuwing de tanden echt witter?

Colgate® Optic White® Renewal is onze beste whitening tandpasta ooit. Het bevat 3% waterstofperoxide, een professioneel aanbevolen whitening ingrediënt waarvan bewezen is dat het oppervlakkige vlekken diep witter maakt. Met een ongekende whitening kracht verwijdert deze tandpasta vlekken terwijl het veilig is voor het glazuur.

Hoe lang kun je Colgate Optic White pen gebruiken?

We raden aan het product tot drie weken te blijven gebruiken voor het beste resultaat. see less De Optic White Overnight Whitening Pen omhult je tanden met een whitening vloeistof die later verandert in een transparante film.

Beschadigt Colgate Optic White het glazuur?

Zijn Colgate Whitening Producten Veilig voor het glazuur? Colgate whitening producten zijn veilig voor het glazuur en zijn ontworpen om uw lach te verbeteren, op te frissen en te beschermen. Omdat tandpasta voor het verwijderen van vlekken schurend is voor uw glazuur, kunt u uw glazuur het beste beschermen na het bleken.

Is Colgate Optic White vernieuwing veilig voor het glazuur?

Colgate® Optic White® Renewal is onze beste whitening tandpasta ooit. Het bevat 3% waterstofperoxide, een professioneel aanbevolen whitening ingrediënt waarvan bewezen is dat het de oppervlakkige vlekken diep witter maakt. Met een ongekende whitening kracht verwijdert deze tandpasta vlekken terwijl het veilig is voor het glazuur.

Werkt optic white?

Werkt Colgate Optic White eigenlijk wel? De Colgate Optic White tandpasta voldoet aan alle criteria van de American Dental Association (ADA) voor een uitstekende tandpasta. Deze tandpasta reinigt je tanden efficiënt en zorgt ook voor een milde en veilige whitening.

Zijn whitening tandpasta’s veilig?

Whitening tandpasta’s maken vaak gebruik van witmakende chemicaliën, maar kunnen ook schurende deeltjes bevatten om onze tanden te reinigen. Volgens hetzelfde onderzoek zouden sommige whitening tandpasta’s die zeer schurende deeltjes bevatten niet langer dan 4 weken gebruikt mogen worden. Als je dat doet, kun je je tanden beschadigen.

Is Optic White Renewal veilig?

Productbeschrijving Colgate Optic White Renewal High Impact White is onze beste tandenblekende tandpasta ooit. Met ongekende witmakende kracht, Colgate’s gepatenteerde 3% waterstofperoxide formule is bewezen om diep te bleken voorbij oppervlakkige vlekken. Het is glazuur-veilige whitening technologie die veilig is voor dagelijks gebruik.

Verwijdert Colgate Optic White glazuur?

Deze oplossing staat bekend om het verwijderen van tot wel tien jaar gele vlekken met ongekende witmakende kracht (terwijl het veilig blijft voor het glazuur). Voor het beste resultaat is het essentieel om uw tanden gedurende vier weken tweemaal daags te poetsen.

Hoe vaak moet u Colgate Optic White gebruiken?

De kit wordt eenmaal per dag gedurende 30 minuten gebruikt, gedurende maximaal 7 dagen. De mondbakjes moeten voor en na elke behandeling worden schoongemaakt en gespoeld.

Is optic white veilig?

Colgate Optic White Whitening Tandpasta heeft het American Dental Association’s (ADA) zegel van acceptatie. Dit geeft u het vertrouwen dat het product veilig is in het gebruik en voldoet aan de claims. Dit product bevat waterstofperoxide, dat wordt beschouwd als de gouden standaard voor vlekverwijdering.

Brengt optic white schade toe aan de tanden?

Ja, Colgate Optic White producten zijn geformuleerd voor dagelijks gebruik en zijn 100% glazuur-veilig.

Hoe lang duurt het voordat de Optic White tandpasta werkt?

Bij gebruik volgens voorschrift worden de beste resultaten na 4 weken bereikt, maar om uw witte glimlach te behouden, moet u doorgaan met gebruiken. Optic White® geeft niet alleen witmakende resultaten, maar biedt ook alle voordelen van standaard fluoride tandpasta en kan dagelijks worden gebruikt.

Beschadigt Colgate whitening tandpasta het glazuur?

Het korte antwoord is ja, whitening tandpasta is veilig voor de tanden als het gecombineerd wordt met de juiste tandenborstel en de juiste poetstechnieken. Te hard poetsen of een tandenborstel met te harde borstelharen zorgt voor extra slijtage, waardoor het glazuur beschadigd raakt.

Vorig artikel

Kun je knoflookpoeder vervangen door knoflookzout?

Volgend artikel

Wat is het goedkoopste land om te wonen in Azië?

You might be interested in …

Kun je een metaaldetector voor de gek houden?

Wat hebben luchthavens, pretparken en mijn plaatselijke kermis met elkaar gemeen? Als je overprijsd, ongezond voedsel (zoals met chocolade overgoten spek) denkt, dan heb je gedeeltelijk gelijk. Ze hebben ook bepaalde veiligheidsmaatregelen gemeen. Namelijk het […]

Krimpt vilt bij het wassen?

Vilt is gevoelig voor de temperatuur en de beweging van het water, en het kan krimpen als het niet goed behandeld wordt. Vilt moet op een fijnwasprogramma worden gewassen. Kies het wolwasprogramma of het fijnwasprogramma […]

Wat zijn de 3 soorten doelen?

3 Soorten doelen die je dit jaar moet stellen 14 januari 2019 Noot van de redactie: Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in 2014, maar is bijgewerkt voor 2020 en daarna. We hopen dat je ervan […]