4 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Houdt Kyra Sedgwick echt van chocolade?

Kyra Sedgwick heeft geen zuidelijk accent, is niet dol op felrode lippenstift en zwierige jurken, en hoewel ze van chocolade houdt, heeft ze geen Ding Dongs in haar handtas. Om alle verwarring weg te nemen over haar gelijkenis met het bekendste personage in haar repertoire tot nu toe, top agent Brenda Leigh Johnson van TNT’s hit “The Closer.”

Sedgwick wordt ook niet getroffen door Johnson’s rechtschapen tunnelvisie, die de verbeten moordonderzoeker in een hoop problemen heeft gebracht die zich zullen ontvouwen in de laatste zes afleveringen van de serie, die op 9 juli van start gaan.

In tegenstelling tot haar lasergefocuste tegenhanger in de misdaadbestrijding, heeft Sedgwick ervoor gekozen om naar het grotere geheel te kijken. Dus, na zeven seizoenen, meer dan 100 afleveringen, stellaire kijkcijfers en een Emmy Award, gaat ze verder in haar carrière. Dat betekent dat ze in de nabije toekomst speelfilms zal gaan maken en misschien zelfs Shakespeare-drama’s en Broadway-musicals.

“Het is een beetje als ‘Invasion of the Body Snatchers’ om zo lang een personage te spelen,” zei Sedgwick tijdens een recent bezoek aan Los Angeles vanuit haar huis in New York, stijlvol in een aardetinten outfit en losse krullen, geen paardenstaart of truien set in zicht. “Ik zal het acteren erg missen — ik ben een werkpaard — maar dat soort volume is ongelooflijk hard en ik ben er zeker van dat het jaren van mijn leven heeft gekost. Maar het was erg bevredigend als artiest.”

“The Closer” eindigt in augustus als een van de meest populaire drama’s op de kabel, met een gemiddelde van 8,3 miljoen kijkers dit seizoen tot nu toe voor live afstemmen en tijd verschoven kijken. Het had door kunnen gaan na seizoen 7, maar hoe verleidelijk uitvoerend producent James Duff ook was, hij heeft niet geprobeerd om Sedgwick om te praten om te vertrekken.

“Iemand moest de trekker overhalen, wat niemand wil doen als alles goed gaat,” zei Duff. “Ze is niet lichtvaardig tot deze beslissing gekomen, en op deze manier kon ik Brenda’s einde schrijven en zij kon het spelen.”

“The Closer”, met een serie-einde thema dat zich richt op liefde en verlies, zal Johnson’s Moby Dick (een ongrijpbare seriemoordenaar) en haar nijdige ouders terugbrengen – dit alles terwijl ze te kampen heeft met verraad van collega’s in de LAPD en fall-out van een informant die vermoord is nadat ze hem terug op straat heeft gezet.

Voor de fans van de luchtigere kant van de show is er een aflevering gewijd aan de capriolen van Dets. Flynn (Tony Denison) en Provenza (G.W. Bailey).

De serie, die zeldzaam is omdat het een karaktergedreven procedure is, benadrukt een huidige dramaturgische trend op tv die kan worden omschreven als de anti-“Cagney & Lacey”. Vrouwelijke personages, of ze nu worden vertolkt door Glenn Close in “Damages” of Julianna Margulies in “The Good Wife”, kunnen spijkerhard zijn zonder androgyn te zijn, zegt Judith Halberstam, professor genderstudies aan de USC.

“TV probeert in toenemende mate sterke vrouwen op de werkvloer te representeren zonder ze van hun vrouwelijkheid te ontdoen,” zei Halberstam, auteur van “Gaga Feminism: Sex, Gender and the End of Normal.” “Het wordt bijna een formule. Het komt niet neer op goed of slecht, het is gewoon het moment waar we ons in bevinden.”

Sedgwick, die ook uitvoerend producent is van “The Closer”, beschreef haar personage als “geen vrouw met een broek aan” in de letterlijke zin van het woord, maar wel met de touwtjes in handen.

Duff zei dat hij Brenda Leigh, een door de CIA opgeleide ondervrager met een bedwelmende mix van charme en bedrog, bewust zo anders mogelijk heeft gemaakt dan haar mannelijke handlangers.

“Ik wilde een vrouw in een paramilitaire operatie laten zien die slaagde, niet omdat ze zich als een man kon gedragen, maar omdat ze die vrouwelijke kant van menselijke kracht omarmde,” zei hij. “Ze was ontwapenend en verdisconteerd en vloog onder de radar.”

Hoofdrolspeler Jon Teneny, die haar man op het scherm speelt, FBI-agent Fritz Howard, zei dat Sedgwick Brenda volledig omarmde, tot en met het dragen van het juiste vleugje parfum, net zoals Johnson dat zou doen.

“Ze hield echt van dat zuidelijke meisje, stoer spelen in een mannenwereld en toch nog zo vrouwelijk,” zei hij. “De tijd zal het leren, maar het voelt alsof dat personage het zal opnemen tegen veel van de echt iconische krachtige vrouwen op tv.”

Hoewel “The Closer” eindigt, zal een deel van het verhaal worden voortgezet, opnieuw met een sterke vrouwelijke hoofdrol. Een spin-off, “Major Crimes,” met in de hoofdrol “Battlestar Galactica” veteraan Mary McDonnell en een aantal “Closer” castleden, gaat in augustus in première. Sedgwick zal daar niet bij zijn, ze ruilt Brenda’s stroperige “dank je wel” voor een vrolijk “tot ziens” tegen haar collega’s. (Zowel het personage als de actrice maken uit eigen beweging een grote verandering in hun leven, iets wat ze wel gemeen hebben).

Sedgwick blijft zichtbaar met haar hoofdrollen in de in augustus te openen thriller “The Possession” met Jeffrey Dean Morgan en de indiefilm “Kiss Your Darlings,” terwijl ze haar volgende stap uitzoekt.

Ze zet films hoog op haar to-do lijst, na een reeks opmerkelijke credits zoals “Singles,” “The Woodsman” en “Born on the Fourth of July.”

Zij en haar echtgenoot Kevin Bacon gaan misschien meer samenwonen om zo een waaier aan werk mogelijk te maken.

En terwijl ze op zoek is naar haar volgende projecten, ziet ze niets dan voordelen in het spelen van Johnson’s meisjesachtige misdaadoplosser.

“Het mooie is dat ze zo enorm verschilt van wie ik ben, dat alles wat ik vanaf nu doe als een stretch zal worden beschouwd,” zei Sedgwick. “Als ik niet vastgeroest in de jaren ’70 haar en een twang heb, zullen mensen verrast zijn.”

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat is de chocolade die Brenda eet in The Closer?

de Ding Dong
Het is geen geheim dat Brenda Leigh Johnson van een feestelijke (of stress-gerelateerde) snack houdt als ze hard aan het werk is. De lade met snoepjes en lekkernijen die ze bewaart, komt goed van pas in moeilijke tijden. Haar eerste keuze? De klassieke, chocolade lekkernij van Hostess, de Ding Dong.

Heeft Kyra Sedgwick een zuidelijk accent in het echte leven?

Sedgwick: ze is stamelachtig, verslaafd aan suiker, sociaal irritant en – vooral – reflexmatig maar onoprecht beleefd en vriendelijk. Ze heeft ook een groot, kronkelig zuidelijk accent dat de actrice niet eigen is.

Houdt Kyra Sedgwick van Ding Dong?

Kyra Sedgwick heeft geen zuidelijk accent, is niet dol op felrode lippenstift en zwierige jurken en heeft, ook al houdt ze van chocolade, geen Ding Dongs in haar tasje zitten. In tegenstelling tot haar tegenhanger met de laser focus, heeft Sedgwick ervoor gekozen om naar het grotere plaatje te kijken.

Is Kyra Sedgwick geboren als miljardair?

[Kyra Sedgwick #3. Deze met een Golden Globe bekroonde actrice is toevallig ook als miljonair geboren. Haar geërfde fortuin van 16 miljoen dollar is te danken aan haar durfkapitalistische vader, Henry Dwight Sedgwick V. [/color-box].

Is Kyra Sedgwick familie van Julia Roberts?

Roberts legde uit dat nee, de twee geen familie zijn, maar ze sprak wel over hun tijd dat ze zussen speelden op de set. Ze merkte op dat ze ook fictieve ouders deelden, gespeeld door Robert Duvall en Gena Rowland.

Waar komt Kyra Sedgwick’s rijkdom vandaan?

Kyra Sedgwick verdiende ongeveer 150 duizend dollar per aflevering toen ze de hoofdrol speelde in ‘The Closer. Zo’n fortuin verdienen betekent dat ze kan kopen wat ze wil. Van wat we weten, is dat ze een prachtig herenhuis kocht samen met haar man in Los Angeles.

Wat is een Ding Dong cake hostess?

[Chocolade cake, gedoopt in chocolade, gevuld met vanille crème en individueel verpakt. Chocolade. White Fudge. lijkt een lege link te zijn met doel https://www. hostesscakes. com/products/ding-dongs/white-fudge/ Caramel. [/color-box]

Wat heeft Chief Johnson gegeten in The Closer?

[“Het lijkt op liefde. “Dat is de beroemde zin die Brenda Leigh Johnson uitspreekt in zowel de eerste als de laatste aflevering van The Closer. Maar in termen van het personage zelf, afgezien van haar romance met Fritz, strekt dat sentiment zich ook uit tot het favoriete tussendoortje van de ster gedurende de hele periode van The Closer: de nederige Ding Dong. [/color-box]

Van wie heeft Kyra Sedgwick geld geërfd?

Actrice, Kyra Sedgwick, erfde een fortuin van $16 miljoen van haar succesvolle venture capitalist vader, Henry Dwight Sedgwick V.

Welke snack eet The Closer?

“It looks like love. “Dat is de beroemde zin die Brenda Leigh Johnson uitspreekt in zowel de eerste als de laatste aflevering van The Closer. Maar wat het personage zelf betreft, afgezien van haar romance met Fritz, strekt dat sentiment zich ook uit tot de favoriete snack van de ster gedurende de hele periode van The Closer: de nederige Ding Dong.

Is Kevin Bacons vrouw rijk?

[Kyra Sedgwick Netto Waarde en Salaris: Kyra Sedgwick is een bekroonde Amerikaanse actrice die een netto waarde heeft van 45 miljoen dollar. Dat is een gecombineerde netto waarde met haar echtgenoot van 30+ jaar, Kevin Bacon. Kyra Sedgwick heeft haar netto waarde verdiend door haar vele acteerrollen in films, televisie en video. [/color-box]

Zijn Julia Roberts en Kyra Sedgwick familie van elkaar?

Roberts legde uit dat nee, de twee niet verwant zijn, maar ze sprak wel over hun tijd dat ze zussen speelden op de set. Ze merkte op dat ze ook fictieve ouders deelden, gespeeld door Robert Duvall en Gena Rowland.

Welke ziekte heeft Kevin Bacon?

Het is een manier om de tijd te doden, maar ik kan je een ding vertellen dat net dichter bij de volgende acteur is gekomen: De ziekte van Lyme. Ondanks dat hij de hoofdrol speelt in een enge misdaadshow, is een van de dingen waar Kevin Bacon het meest bang voor is de ziekte van Lyme. Hij en zijn vrouw, Kyra Sedgwick, hebben een huis in Connecticut waar de ziekte van Lyme prominent aanwezig is.

Hoeveel geld heeft Kyra Sedgwick geërfd?

Beroemde erfgenamen en erfgenamen die een fortuin erfden Actrice, Kyra Sedgwick, erfde een fortuin van 16 miljoen dollar van haar succesvolle durfkapitalistische vader, Henry Dwight Sedgwick V.

Is de vrouw van Kevin Bacon een miljardair?

Kyra Sedgwick Netto Waarde en Salaris: Kyra Sedgwick is een bekroonde Amerikaanse actrice die een netto waarde heeft van 45 miljoen dollar. Dat is een gecombineerde netto waarde met haar man van meer dan 30 jaar, Kevin Bacon.

Vorig artikel

Hoe word je een SAS soldaat?

Volgend artikel

Krijg je een wapen bij de marine?

You might be interested in …

Is een doorgezakt plafond gevaarlijk?

Een doorhangend plafond geeft veel problemen, vooral als de schade niet wordt verholpen. Een plafond kan alleen op bepaalde plaatsen doorzakken of het hele plafond kan doorzakken en eruit zien alsof het naar beneden gaat […]

Heeft ABS een koelventilator nodig?

Ik ben nu al een tijdje bezig met het afstellen van mijn machine. Vroeger had ik wat problemen met de extrusietemperatuur (zie het bovenste deel van de calibratiepiramide): Dit model werd geprint met ABS @ […]

Vechten Alfa’s?

Kapucijn apen? Check. Hamadryas bavianen? Nee. Wolven? Nee. Nieuwsbrief Als je afgaat op de definities in gidsen op het internet, herken je een “alfamannetje” als je er een ziet. Dit zijn “mensen die niet gelukkig […]