4 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Hoeveel kost een Starbucks Tumbler?

Als je iets koopt via een Eater-link, kan Vox Media een commissie verdienen. Zie ons ethisch beleid.

Deel dit verhaal

  • Deel dit op Facebook
  • Deel dit op Twitter

Delen Alle deelopties voor: Een kijkje in de Starbucks-bekersmarkt voor verzamelaars, waar een Tumbler voor bijna $2K kan worden verkocht

De meeste mensen die van Starbucks houden, doen het voor de drankjes. Of je nu geobsedeerd bent door dirty chai lattes of houdt van de sugar rush van een witte chocolade mokka Frappuccino, het is wat er in de beker zit waar je het meest om geeft. Maar voor een groeiend aantal toegewijde verzamelaars zijn de herbruikbare koude bekers, bekers en mokken van Starbucks de grootste trekpleister, zozeer zelfs dat mensen ‘s ochtends wel 20 Starbucks-locaties aflopen – niet vanwege de cafeïne in hun aderen, maar omdat ze hopen de meest begeerde nieuwe releases te scoren.

We hebben het hier duidelijk niet over de gewone wegwerpbekers van Starbucks of de plastic bekers voor eenmalig gebruik bij koude dranken. Deze verzamelaars zijn geobsedeerd door Starbucks limited merch, zoals hard plastic tumblers versierd met bloemen of ijskoffiebekers gemaakt van gerecycled glas. De drankjes kosten tussen de $20 en $30 en zijn bijna altijd uitverkocht op de Starbucks website. Dat betekent dat verzamelaars de winkels moeten bezoeken of een uitstapje moeten maken naar een secundaire markt die zowel bloeiend als concurrerend is.

Ashley Spaulding, een verzamelaar in Fort Worth, Texas, kreeg haar eerste herbruikbare Starbucks-beker als geschenk van haar man in 2017. In de loop van de volgende jaren verzamelde ze langzaam meer bekers en raakte ze betrokken bij online Facebook-groepen voor bekerverzamelaars. De dingen veranderden echter echt in 2019, toen Starbucks zijn nu iconische matzwarte studded tumbler voor koude dranken uitbracht. “Ik werd verliefd op die bezaaide look,” zegt ze. “En het opende gewoon een hele nieuwe wereld voor me, en toen ben ik me er echt in gaan verdiepen.”

Verspreid over Facebook-groepen, Instagram-accounts en doorverkoopplatforms zoals eBay en Poshmark, biedt deze secundaire markt verzamelaars de kans om speciale editiebekers met een beperkte oplage te scoren die alleen op bepaalde locaties verkrijgbaar zijn. Honderden serieus toegewijde doorverkopers staan ‘s ochtends vroeg op en vormen soms rijen voor Starbucks-locaties om de schappen met nieuw uitgebrachte bekers leeg te halen voordat iemand ooit een kopje koffie bestelt.

Dit gedeelde niveau van intense toewijding heeft geleid tot een grote mate van kameraadschap in deze groepen, met verzamelaars die goede vrienden worden met de mensen aan wie ze verkopen en van wie ze kopen. Het is niet ongewoon dat verzamelaars foto’s posten in hun Facebook-groepen van wat er beschikbaar is bij de Starbucks in hun buurt terwijl ze zelf in de winkel zijn, bereid om bekers te kopen voor degenen die niet kunnen komen voor de jacht. Spaulding beschouwt zichzelf niet als een doorverkoper, maar koopt wel af en toe duplicaten als ze aan het winkelen is om haar mede-bekerliefhebbers te helpen de specifieke kleuren en prints te vinden die ze willen.

Wanneer de bekers op de secundaire markt komen, is dat vaak met een aanzienlijke winst. Spaulding’s eerste geliefde beker kost bij Starbucks 24,95 dollar, maar wordt op eBay verkocht voor maar liefst 50 dollar. Een doorzichtige beker versierd met roze alpaca’s uit een 2019-collectie die alleen in China is uitgebracht, werd op 4 december verkocht voor $1.075,99, en een beker uit 2009 uit een winkel in Corfu, Griekenland, bracht eind november maar liefst $1.875 op. In verzamelaarsgroepen van Starbucks bekers, waarvan de meeste privé zijn, is het niet ongebruikelijk dat zelfs minder zeldzame bekers voor $100 of meer worden verkocht.

De doorverkoopmarkt kwam pas echt op gang tijdens de pandemie, toen verzamelaars van bekers zich thuis bevonden en veel winkels gesloten waren. Ze begonnen bekers te kopen van eerdere collecties die in China, Hongkong, Australië en andere plaatsen waren uitgebracht, en onderling te ruilen. In mei 2020 vertelde Manish Chandra, CEO van Poshmark, aan CNN Business dat de verkoop van Starbucks merchandise op zijn site met 100 procent was gestegen, vooral van bekers en mokken.

En natuurlijk heeft een markt die zo populair is voorspelbaar tot fraude geleid. De Facebook-groepen voor verzamelaars van Starbucks bekers staan vol met waarschuwingen over oplichters die het geld van een verzamelaar voor een beker aannemen, de beker nooit verzenden en er vervolgens vandoor gaan. Andere oplichters stelen foto’s van legitieme kopjesverkopers en proberen die als hun eigen foto’s voor te stellen. Vervalsingen komen ook verrassend vaak voor, wat betekent dat verzamelaars elke online foto moeten inspecteren op specifieke details, zoals de streepjescode van de beker, om te kunnen bepalen of het al dan niet om een echte beker gaat.

Volgens Spaulding zijn Starbucks-barista’s een onschatbare bron van informatie. Ze geven vaak informatie aan Facebook-groepen en Instagram-roddelaccounts over wanneer Starbucks nieuwe koopwaar in de winkels zal introduceren. “We krijgen informatie over in principe alle releasedata van het jaar, en op releasedagen wachten veel van ons verzamelaars in de winkel voordat die opengaat, zodat we een kans hebben om te pakken wat we echt hopen te krijgen,” zegt ze.

Het is een beetje verrassend dat Starbucks barista’s, althans anoniem, bereid zijn om verzamelaars van bekers te helpen. In november begonnen barista’s hun ervaringen met merch-obsessieven te delen op TikTok. Ze zeiden dat ze waren lastiggevallen en aangevallen omdat ze weigerden 42 bekers tegelijk te verkopen aan wederverkopers.

Het bedrijf zelf is minder bereid om zich in te laten met de Starbucks-cup-rage. Toen Eater contact opnam voor commentaar, weigerde het een vertegenwoordiger beschikbaar te stellen, maar gaf wel een verklaring over hoe de populariteit van zijn herbruikbare bekers het bedrijf zal helpen zijn duurzaamheidsdoelstellingen te halen. “We weten dat onze klanten elk seizoen uitkijken naar nieuw drinkgerei bij Starbucks, en sommigen nemen zelfs collecties, en we vinden het geweldig om een moment van vreugde te kunnen brengen in hun dag,” zei het bedrijf. “Het gebruik van herbruikbare bekers door klanten is een onderdeel van Starbucks’ voortdurende inzet om het afval van wegwerpbekers te verminderen.”

Meestal lijken de verzamelaars van Starbucks-bekers hun bekers echter niet daadwerkelijk te gebruiken voor Starbucks-drankjes. Nu het merk zijn koffie, siropen en andere accoutrements zowel in zijn eigen cafés als in kruidenierswinkels verkoopt, is het gemakkelijk genoeg – en goedkoper – om thuis je eigen iced lattes te maken. “Het is gewoon leuk om met een mooie beker rond te lopen,” zegt Spaulding.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoeveel kosten de Starbucks bekers?

De meeste van deze bekers zijn Grande en Venti-size (16oz en 24oz, respectievelijk) en zijn geprijsd tussen $19. 95 en $24. 95 in alle Starbucks locaties. Natuurlijk zijn de koffieliefhebbers het meest enthousiast over de kerstartikelen van de keten, waaronder een prachtig trio van met juwelen versierde bekers in een reeks feestelijke kleuren.

Hoeveel kost een Starbucks beker?

FOOD SIZE PRIJS
Witte Chocolade Mokka Venti $4. 75
Vers gezette koffie Tall $1. 85
Vers Gebrouwen Koffie Grande $2. 10
Vers Gebrouwen Koffie Venti $2. 45

Waarom is Starbucks tumbler zo duur?

Deze opgevoerde koffietrommel, Ember genaamd, kost zoveel vanwege zijn technische mogelijkheden. Hiermee kun je een EXACTE temperatuur instellen voor je ochtenddrankje – en de beker zal het de hele dag op de perfecte temperatuur houden.

Hoe kom je aan een Starbucks beker?

Het enige wat je hoeft te doen is de Starbucks app te downloaden, als je die nog niet hebt. Ga naar het “Bestel” gedeelte van de app, en tik op “Menu. “Scroll helemaal naar beneden naar “Drinkgerei” en tik op dat gedeelte. Je krijgt dan te zien welke drankjes er beschikbaar zijn in je lokale winkel.

Hoeveel kosten de Starbucks beklede drinkbekers?

Dit item Starbucks 2021 Zwart Matte Studded Venti Tumbler, 24 oz Starbucks Roestvrij staal 24-Ounce dubbelwandige koude beker Tumbler plastic deksel 2020 Zwart Groen
Prijs $6984 $49. 95$49. 95
Verkocht door NILACORP J’s Speelgoedwinkel
Materiaal Acryl Roestvrij staal

Hoeveel kost het om Starbucks beker te hervullen?

Op elk moment van de dag en op elke maat, kun je je kopje hervullen met gezette koffie voor maar 50 cent tijdens hetzelfde bezoek. Geen slechte prijs voor een extra opkikkertje. Meer details over het hervullen: Het moet ofwel hete koffie, ijskoffie, hete thee, of ijsthee zijn.

Wat kan ik bij Starbucks krijgen voor $5?

Starbucks heeft aan Teen Vogue bevestigd dat het de Breakfast Sandwich Bundle aan het uitrollen is, een nieuwe ontbijt combo deal waarbij je voor slechts $5 een ontbijt sandwich en een koffie krijgt. De ontbijt sammy opties zijn de Bacon, Egg & Gouda ontbijt sandwich of de Sausage, Cheddar, & Egg ontbijt sandwich.

Wat is het goedkoopste bij Starbucks?

Het absoluut goedkoopste Starbucks drankje is een korte hete gebrouwen koffie of Teavana hete thee. Elk drankje kost ongeveer $2.35 en is verkrijgbaar in verschillende soorten branding en melanges. Het volgende goedkoopste drankje is een solo shot espresso die ongeveer $2. 45 kost.

Zijn Starbucks tumblers geld waard?

Starbucks bekers hebben een enorme verzamelaars rage om zich heen. Een mok met spelfouten of verkeerde etiketten is zeer geliefd bij verzamelaars en een behoorlijke som waard. Hoe eigenzinniger de vondst, hoe hoger verzamelaars bereid zijn te betalen.

Zijn Starbucks bekers de moeite waard?

Over het geheel genomen is de aanschaf van een herbruikbare Starbucks beker nog nooit zo de moeite waard geweest als nu, nu het bedrijf zijn productlijn drastisch heeft uitgebreid, maar het is belangrijk om te erkennen dat niet ieders behoeften, budget, stijl, en koffie- en/of theegewoonten de aanschaf van een beker de juiste keuze maken.

Waarom zijn Starbucks bekers zo populair?

Waarom zijn Starbucks bekers zo populair? Starbucks bekers hebben een blijvende plaats verworven in de overlevering van koffie. Dat gezegd hebbende, zijn de bekers zo belangrijk voor zowel Starbucks als de klanten omdat ze herbruikbaar zijn. Starbucks moedigt klanten aan om hun eigen herbruikbare bekers mee te nemen als onderdeel van haar streven naar duurzaamheid.

Hoeveel kost een herbruikbare beker van Starbucks?

Dus, hoeveel kosten de Starbucks herbruikbare bekers? Technisch gezien zijn ze gratis, maar ze kosten wel $1 extra op het moment van aankoop. Echter, als klanten de beker de volgende keer dat ze bezoeken terugbrengen, krijgen ze de $ 1 terug – plus 10 Starbucks beloningspunten.

Hoeveel kosten de herfstbekers van Starbucks?

Dit item Starbucks Herfst 2021 – Set van 6 – Herbruikbare Hot Cups met Deksels Starbucks herbruikbare reisbeker To Go koffiebeker (Grande 16 Oz) (10 pack)
In Winkelwagen In Winkelwagen
Waardering van klanten 4. 5 van de 5 sterren (17) 4. 6 van 5 sterren (1957)
Prijs $5000 $3000
Verzending GRATIS verzending. Details GRATIS verzending. Details

Wat is er zo speciaal aan Starbucks Tuimelbekers?

Waarom zijn Starbucks Tuimelbekers zo populair? Starbucks bekers hebben een blijvende plaats verworven in de overlevering van koffie. Dat gezegd hebbende, de tumblers zijn zo belangrijk voor zowel Starbucks als de klanten omdat ze herbruikbaar zijn. Starbucks moedigt zijn klanten aan om hun eigen herbruikbare beker mee te nemen als onderdeel van zijn streven naar duurzaamheid.

Hoe krijg ik een gratis Starbucks beker?

Volgens Starbucks kom je in aanmerking voor een gratis beker als je een van deze signature drankjes koopt — meestal lattes en mochas.

Vorig artikel

Kun je over Hardibacker heen bepleisteren?

Volgend artikel

Wat gebruik je om op klei te schrijven?

You might be interested in …

Wat kan wolfraam oplossen?

Aliquots wolfraamcarbidepoeder werden opgelost in een oplossing van 5% aqua regia in 30% waterstofperoxide. Volledige oplossing werd gewoonlijk binnen 10 min bereikt. De nauwkeurigheid van de methode werd beoordeeld door de analyse van gecertificeerde referentiematerialen, […]

Hoe Lang Na Neutratie Verandert Gedrag Kat?

Het castreren van een kater brengt vaak een heleboel positieve voordelen met zich mee, van het elimineren van icky urine-markering gedrag tot zelfs het drastisch minimaliseren van problemen met agressie — phew. Zodra je dierbare […]

Is koel wit hetzelfde als zacht wit?

Dit artikel zal u helpen begrijpen wat er bedoeld wordt wanneer naar LED lampen wordt verwezen als zijnde “warm” of “koel”. Kleurtemperatuur Bij conventionele lampen was het kiezen van de “kleur van het licht” dat […]