3 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Hoe zorg ik ervoor dat e-mails in mijn Postvak IN terechtkomen?

Opmerking: Deze post kan affiliate links bevatten, wat betekent dat als je uiteindelijk iets koopt van de site waar het naartoe gaat, ik een commissie kan krijgen voor de doorverwijzing. Als u een ad blocker gebruikt, kan het zijn dat sommige productinformatie en links niet worden weergegeven, tenzij u techforluddites.com whitelist.

Gmail filtersIk kreeg onlangs een vraag van een T4L lezer die wilde weten of er een manier was om ervoor te zorgen dat belangrijke e-mails naar de Primaire tab in haar Gmail-account gaan in plaats van naar Promoties.

Wat achtergrond

Gmail werd in 2004 aan het publiek geïntroduceerd. Ik weet niet of het me verbaast dat het al zo lang geleden is, want ik herinner me nog de ophef rond de lancering of dat het pas zo lang geleden is dat het nu zo alomtegenwoordig is. Er zijn sindsdien een aantal updates aan de dienst geweest, maar een van de grootste was een herontwerp waarbij Inbox-tabbladen voor verschillende soorten berichten werden gecreëerd: Primary, Social, Promotions, Updates, en Forums.

Helaas wordt het bepalen van de categorie waarin een bericht valt, bepaald door het algoritme van Google. En, zoals iedereen die ooit Facebook’s algoritme heeft ervaren voor het tonen van items waarvan zij denken dat je ze wilt zien, hebben ze het vaak niet goed.

Het tabblad Promoties is bedoeld voor verschillende soorten marketingberichten en veel van de oorspronkelijke bezorgdheid over dit herontwerp kwam van de verzenders van deze berichten, die zich snel realiseerden dat het betekende dat hun e-mails minder prominent zouden zijn en dus minder gelezen zouden worden. Maar het kan ook een probleem zijn voor ontvangers wanneer er bepaalde berichten zijn die zij belangrijk vinden, maar die Google classificeert als promotioneel, zodat ze bedolven worden onder dat tabblad.

U weet misschien al dat u een tabblad kunt uitschakelen in Instellingen > Postvak IN en dat alle berichten die daar zouden zijn gekomen, zullen worden toegevoegd aan het tabblad Primair.

Maar dat helpt niet als u slechts een deel van de berichten naar Primair wilt laten gaan in plaats van naar Promoties. Dus hier zijn een paar opties voor dat scenario.

Verplaats berichten op basis van het e-mail adres van de afzender

Dit is waarschijnlijk het meest voorkomende scenario en, gelukkig, ook het gemakkelijkst om te doen. Je moet het echter instellen in Gmail op een computer, niet in de mobiele app van Gmail of zelfs via een mobiele browser. (U kunt het misschien in de laatste doen ALS het u desktop-instellingen laat opvragen EN u rechtsklikken of slepen op het apparaat kunt doen).

UPDATE: Op enig moment in 2018 heeft Google de mogelijkheid verwijderd om de volgende methode te gebruiken om toekomstige berichten met hetzelfde e-mailadres naar een ander tabblad te verplaatsen, maar u kunt het nog steeds gebruiken voor het verplaatsen van afzonderlijke berichten. Om toekomstige berichten te verplaatsen, gebruikt u de Filter-methode die in het volgende gedeelte wordt beschreven.

Een individueel bericht naar een ander tabblad verplaatsen

Er zijn twee manieren om een bericht te verplaatsen van het tabblad Promoties (of een ander) naar het tabblad Primair (of een ander):

    Sleep het bericht van de berichtenlijst naar het gewenste tabblad.

Toekomstige berichten automatisch naar een specifieke tab verplaatsen

Als u wilt dat berichten naar uw Primaire tabblad gaan op basis van specifieke criteria, bijvoorbeeld e-mailadres, naam (als ze meerdere e-mailadressen hebben), onderwerpregel, enz., moet u een filter maken.

    Ga naar Instellingen > Filters en geblokkeerde adressen.

Voila! Nu zullen de berichten die belangrijk voor u zijn naar uw tabblad Primair worden verzonden in plaats van naar Promoties.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Als je dit bericht nuttig vond, vinden je vrienden dat misschien ook (hint, hint)!

Vul het onderstaande formulier in om toekomstige blogberichten in uw Postvak In te ontvangen.

Reacties voor deze pagina zijn gesloten. U kunt opmerkingen geven of vragen stellen via e-mail op [email protected] Helaas kan ik niet garanderen dat ik elke vraag die ik ontvang kan beantwoorden, maar ik zal het proberen.

Aanbevolen berichten

Streaming Media Spelers: Een vergelijkingstabel

Een vergelijking van de functies van Amazon Fire TV, Roku, Apple TV en Google Chromecast, inclusief prijs, ondersteunde content providers en meer.

T4L TOP TEN

Stop de waanzin van het doorrijgen van e-mail

Leer hoe u uw e-mailinbox kunt wijzigen zodat berichten worden weergegeven in de volgorde waarin ze binnenkomen.

Windows 10: wijzig de standaardprogramma’s voor het openen van bestanden

Leer hoe je kunt kiezen welke programma’s je wilt gebruiken voor verschillende soorten bestanden, in plaats van de programma’s die Microsoft wil dat je gebruikt.

Amazon Fire TV Stick vs Roku Streaming Stick+: Welke is geschikt voor jou?

Een vergelijking van de belangrijkste verschillen tussen deze twee populaire en betaalbare streaming mediaspelers.

Stuur uw kabeltelevisiesignaal draadloos naar een andere kamer

Productreview en how-to voor systemen waarmee je kabel-/satellietprogramma’s op extra tv-toestellen kunt ontvangen, zelfs als er geen stopcontacten in de buurt zijn.

Foto’s en video’s op Instagram plaatsen vanaf je computer

Als je, zoals ik, meer tijd op je pc doorbrengt dan op je telefoon of tablet, kun je nog steeds inhoud delen op Instagram.

Verschillende kopteksten maken in Word

Stap-voor-stap instructies voor het gebruik van sectie-einden, zodat je verschillende kopteksten kunt maken op verschillende pagina’s van je Microsoft Word-document.

Lijstkogels vervangen door afbeeldingen met CSS

Het vervangen van standaard opsommingstekens in HTML door afbeeldingen kan een goede manier zijn om ze in het algemene thema van je site te integreren en pagina’s visueel aantrekkelijker te maken.

Streaming media: Veel gestelde vragen

Hebt u nog vragen over hoe een streaming mediaspeler zoals de Roku, Amazon Fire TV, Apple TV of Google Chromecast werkt? Vind hier de antwoorden!

Stuur berichten naar mensen die je niet kent op LinkedIn

Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar een individuele InMail kopen is vaak de beste optie – en de moeilijkst te vinden.

De Twitter Hashtag: Wat is het en hoe gebruik je het?

Leer wat dit alomtegenwoordige symbool betekent en hoe je er het beste van kunt maken in je tweets.

TWEE GEWELDIGE CADEAUS IN ÉÉN! Koop een Toshiba HDTV met ingebouwde Amazon Fire TV streaming mogelijkheden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe zorg ik ervoor dat e-mails naar inbox gaan en niet naar promoties?

Klik op het tandwielpictogram Instellingen en selecteer vervolgens Alle instellingen weergeven in het vervolgkeuzemenu. Klik op de “Inbox” tab. Vink vervolgens het vakje naast Promoties en andere ongewenste tabbladen uit om ze uit de inbox te verwijderen.

Waarom gaan mijn emails niet naar de inbox?

Uw e-mail kan uit uw inbox verdwijnen door filters of forwarding, of door POP en IMAP instellingen in uw andere mail systemen. Uw mailserver of e-mailsystemen kunnen ook lokale kopieën van uw berichten downloaden en opslaan en deze uit Gmail verwijderen.

Hoe krijg ik alle emails in mijn inbox?

Om alle emails in uw inbox te selecteren: Selecteer de map Inbox, klik vervolgens op Selecteren (vervolgkeuzelijst) en kies Alles.

Hoe zorg ik ervoor dat al mijn e-mails naar inbox gaan in Gmail?

Kies je inbox lay-outOp je computer, ga naar Gmail. Klik op Instelling. Scroll naar Inbox type. Selecteer Standaard, Belangrijk eerst, Ongelezen eerst, Eerst ster, Postvak IN met prioriteit of Meerdere postvakken.

Waarom gaan sommige e-mails naar promoties?

Als uw e-mail berichten als marketing campagnes klinken, dan zullen ze als promoties gelabeld worden. Zo simpel is het. Als het onderwerp dollartekens bevat of iets met verkoop te maken heeft, wordt het automatisch naar Promoties gestuurd. Dit betekent ook dat je spam-triggerwoorden in het onderwerp en de tekst van je e-mail moet vermijden.

Waarom komen mijn emails niet in mijn Outlook inbox?

Er kan een probleem zijn met de netwerkverbinding van uw computer. Een systeemonderdeel (zoals een firewall) kan de mails tegenhouden. Uw e-mailaccount is misschien niet goed gesynchroniseerd met Outlook. Het kan zijn dat je de verkeerde accountgegevens of configuratiedetails hebt ingevoerd.

Waarom verschijnen mijn emails niet in mijn inbox op mijn telefoon?

Dat uw Android email niet alle emails laat zien is vaak te wijten aan een nieuwe update. Begin met het controleren van de Google Playstore voor eventuele updates. Als er geen updates beschikbaar zijn, wis dan de app cache en data. Dat zal de applicatie vernieuwen en je zou in staat moeten zijn om alle e-mails te zien.

Hoe kan ik al mijn Gmail e-mails zien?

Waarom verschijnt “Alle mail” niet links op mijn Gmail-scherm? Meld u in uw browser aan bij uw Google/Gmail-account. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen:Klik op het tabblad Labels en zoek onder Systeemlabel naar Alle mail en klik op “weergeven”:

Waar is de inbox in Outlook?

Postvak In bevindt zich in de Berichtenlijst. E-mails worden geopend in het leesvenster. Het lint geeft je meer opties om e-mails te ordenen. Selecteer de pijl uiterst rechts om het lint uit of in te klappen.

Hoe zorg ik ervoor dat promotie e-mails naar primair gaan?

Sleep e-mails naar het primaire tabbladOpen Gmail en zoek de e-mail in uw tabblad Promoties. Sleep de e-mail van Promoties naar Primair. U zult zien dat het tabblad Primair rood wordt wanneer u dit met succes hebt gedaan.

Waar zijn al mijn Gmail emails gebleven?

Het is mogelijk dat uw ontbrekende e-mail per ongeluk naar de prullenbak is gestuurd. Selecteer in het linkermenu Meer > Prullenbak. Als u de e-mail vindt die u zoekt, klikt u er met de rechtermuisknop op en kiest u Verplaatsen naar inbox. Uw ontbrekende e-mail kan zijn gecategoriseerd als een promotionele of sociale e-mail, die hun eigen postvakken hebben in Gmail.

Waarom worden e-mails niet weergegeven in Gmail?

Als uw Gmail account geen emails ontvangt, kan dit te wijten zijn aan een paar verschillende problemen. Elke e-mail die u ontvangt neemt ruimte in beslag, en als uw Google-account geen opslagruimte meer heeft, kunt u geen nieuwe e-mails meer ontvangen. Het kan ook zijn dat je de verkeerde Gmail inbox instellingen hebt, of dat je geen stabiele internetverbinding hebt.

Waarom worden mijn e-mails niet weergegeven in mijn inbox op Iphone?

Probeer de account uit te schakelen in instellingen, open mail om te controleren of de account niet wordt weergegeven, ga terug naar instellingen en schakel de account in, wacht tot de pagina geladen is en zorg ervoor dat Mail Days to Sync op no limit staat voordat je Mail opent.

Hoe krijg ik mijn email terug op mijn Iphone inbox?

Hoe te herstellen Inbox map ontbreekt op mail app op iphone, iPad – Video №1 | Start tijd – 0:21

Waarom worden mijn e-mails niet weergegeven in mijn inbox Gmail?

Als uw Gmail account geen emails ontvangt, kan dit te wijten zijn aan een paar verschillende problemen. Elke e-mail die u ontvangt neemt ruimte in beslag, en als uw Google-account geen opslagruimte meer heeft, kunt u geen nieuwe e-mails meer ontvangen. Het kan ook zijn dat je de verkeerde Gmail inbox instellingen hebt, of dat je geen stabiele internetverbinding hebt.

Vorig artikel

Kan sperma Chromosomale Afwijkingen Veroorzaken?

Volgend artikel

Thrive Vs Fail Wat is het verschil?

You might be interested in …

Krimpt vilt bij het wassen?

Vilt is gevoelig voor de temperatuur en de beweging van het water, en het kan krimpen als het niet goed behandeld wordt. Vilt moet op een fijnwasprogramma worden gewassen. Kies het wolwasprogramma of het fijnwasprogramma […]

Is maïszetmeel en maïsmeel hetzelfde?

Ontdek de beste vervangingen voor maïszetmeel in verschillende recepten Michelle Arnold / Getty Images Maïszetmeel is een fijn, wit poeder dat niet lijkt op bloem. Per definitie is bloem technisch gezien elk poeder gemaakt van […]