5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Hoe lang moet een betonnen garagevloer duren?

Of u nu gewoon denken over een nieuwe betonnen garagevloer of klaar om te beginnen met het plannen van een nieuwe, heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Tuurlijk, zou je tevreden bent met een betonnen aannemer te bellen en laat hem je vertellen wat je nodig hebt. Bel verschillende aannemers, echter, en je bent waarschijnlijk een aantal verschillende ideeën over wat je nodig hebt met net zo veel verschillende schattingen voor wat het gaat kosten te krijgen.

Doe je onderzoek

Dat is wanneer het loont om een beetje onderzoek te doen. Het is altijd zinvol om te begrijpen zo veel als je kunt over een huis verbouwen project, of u van plan bent om het zelf te doen of iemand anders te betalen om het werk te doen. Bij het zoeken naar aannemers, moet je in staat zijn om goede vragen te stellen en te herkennen wanneer de antwoorden die je krijgt niet toe te voegen.

Slechte betonnen platen zijn al te vaak. Platen die scheuren vertonen zijn waarschijnlijk de grootste kopzorg, en de mensen die zulke platen storten zijn geneigd om dingen te zeggen als “beton gaat altijd scheuren”. Geloof het niet. Goede betonnen platen in garages zal houden aan alle van het gewicht dat ze moeten dragen, door warm en koud weer, en voor vele lange jaren met weinig of geen bewijs van scheuren. Mensen hebben garage platen als dat, als sommige die werden gegoten meer dan 50 jaar geleden zijn nog steeds zo solide vandaag als het was bij de komst van het televisietijdperk.

Als je niet zo gelukkig, is het belangrijk op te merken dat zowel kleine als grote scheuren in beton kan worden gerepareerd. Maar als je wilt weten wat onderscheidt goede van niet-zo-goede betonnen platen, hier zijn een aantal dingen die je moet weten.

Vloer niveau

Oude gewoonten sterven hard. Bouwvoorschriften gebruikt om te bepalen dat de vloer van een aangebouwde garage worden vier centimeter lager dan het vloerniveau van het huis. Deze kleine stap was nodig om te voorkomen dat gemorste benzine, benzinedampen en koolmonoxide in het huis terecht zouden komen. In de hedendaagse woningbouw is deze eis niet opgenomen (vermoedelijk lekken auto’s tegenwoordig minder snel), wat betekent dat een heel huis (inclusief garage) op een op één hoogte gestorte betonnen plaat kan worden gezet.

Maar er zijn nog steeds veel aannemers en bouwinspecteurs die vastzitten in het verleden, suggereren of aandringen op een vier-inch stap, die meer kosten dan een vlakke plaat. Als u een van deze mensen tegenkomt, twijfel dan niet aan hun wijsheid en vraag of ze kunnen aantonen dat dit een wettelijke noodzaak is. Het kan nog steeds wettelijk vereist zijn door de lokale bouwverordeningen, maar het is geen vereiste die wordt vermeld in de International Residential Code, die als model dient voor de meeste lokale en staatscodes.

Voorbereiding van de grond

De grootste bedreiging voor een betonnen plaat in de garage komt niet van wat er wordt gebouwd of geparkeerd op de top, maar wat eronder kan bewegen. Als de grond of de basis onder de plaat verschuift of zich zet, kan het resultaat een gebarsten plaat zijn.

Een goede voorbereiding van de grond begint met het verwijderen van de bovengrond. Vervolgens, als de grond nog niet eerder is “verstoord” (d.w.z. afgegraven), moet een laag grind of stenen van minimaal 10 cm worden aangebracht. (Grond die eerder is afgegraven moet worden verdicht.) Het grind of de steen moet ook worden verdicht.

Dampscherm

Dampschermen (in wezen dikke plastic platen) zijn vaak niet vereist, maar u moet er echt op staan. Het is een goedkope verzekering tegen water dat door het poreuze beton omhoog stroomt, condenseert op het oppervlak en schade toebrengt aan voorwerpen die op de plaat worden geplaatst. Dampwerende producten die speciaal voor gebruik onder beton worden vervaardigd, zijn de beste keuze.

De juiste mix

De betonnen plaat moet ten minste vier duim dik zijn; hij moet dikker zijn als er zwaar materieel op zal rusten. Bouwvoorschriften bieden eisen voor de betonmix, die variëren per regio. De normen worden uitgedrukt in termen van “druksterkte,” die neerkomt op de hoeveelheid water die in de mix.

Meer water maakt het storten gemakkelijker, en daarom proberen sommige aannemers de mix die in de vrachtwagen aankomt te verwateren. Het probleem is dat het toevoegen van water ook kan leiden tot een zwakkere plaat. Aannemers kunnen plastificeermiddelen aan het mengsel toevoegen die een gemakkelijker vloeiend mengsel opleveren zonder de druksterkte aan te tasten.

Als u woont in een koud klimaat, moet uw betonmix waarschijnlijk lucht-entrainingsmiddelen, die schade aan de plaat te beperken door seizoensgebonden vries-dooi-cycli. Vezelversterking is een ander goedkoop product waar u op moet aandringen. De vezels worden gemengd met het beton en produceren een sterkere plaat.

Wapening

Wapeningsnet of dikke wapeningsstaven (“betonijzer”) is lange tijd een onderdeel geweest van betonplaten. Maar met een goede voorbereiding van de grond, een goede betonmix en voldoende dilatatievoegen is het echt niet nodig. Toch gaan veel aannemers door met het toevoegen van de goedkope verzekering die wapening biedt. Als de wapening haar werk wil doen, moet ze in het midden van de plaat zitten, niet aan de onderkant. Dat betekent dat het goed genoeg in de grond moet worden verankerd om te blijven zitten als het beton wordt gestort.

Uitzettingsvoegen

Veel mensen begrijpen dat hout krimpt en uitzet als temperatuur en vochtigheid eb en vloed door het jaar heen. Maar hetzelfde gebeurt met beton. Daarom is het noodzakelijk om uitzettingsvoegen langs de randen van de betonnen garagevloer en rond palen of andere uitsteeksels in de plaat op te nemen. Het veerkrachtige materiaal dat in uitzetvoegen wordt gebruikt, absorbeert elke uitzetting en vermindert zo de spanning, maar vult de voeg wanneer deze krimpt.

Afwerking en uitharding

Nadat het beton is gestort, moet het worden geëgaliseerd en gladgestreken. In het natte beton moeten uitzettingsgroeven worden gemaakt voor extra scheurbestendigheid. Dan, de nieuwe plaat moet met rust worden gelaten.

Beton droogt niet uit, het ondergaat een chemisch uithardingsproces waardoor een droge, vaste massa ontstaat. De bovenlaag moet nat blijven terwijl het uithardingsproces plaatsvindt. Aannemers spuiten vaak een uithardingspasta op de plaat of bedekken deze met een zeil om verdamping te beperken. U kunt ook aanbieden om elke dag een beetje water op de plaat te sproeien terwijl deze uithardt.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onderwerpen

Hoe lang zal betonnen garagevloer duren?

Toch kan het vloersysteem slechts tot 15-20 jaar meegaan wanneer het in zware commerciële en industriële installaties wordt geplaatst, omdat het zware verkeer de vloer snel afslijt.

Hoe lang gaat een garagevloer mee?

Afhankelijk van de additieven aanwezig in een coating en de niveaus van het voetverkeer, drop impact, slijtage van voertuigen in een ruimte en andere factoren, kan een epoxy garagevloer coating duren tussen de twee en tien jaar met het juiste onderhoud.

Kan een betonnen garagevloer worden vervangen?

Zodra de vloer in uw garage is begonnen met scheuren, is er niet veel dat je kunt doen om het te repareren. U kunt de scheuren met beton, maar de waarschijnlijkheid van het duren voor meer dan een paar jaar is vrij laag.

Hoeveel kost het om geëpoxeerd garagevloer?

Epoxy garage vloeren kosten tussen de $ 1.447 tot $ 3.006, met het nationale gemiddelde op $ 2.227. Als je moe bent van de gewone betonnen vloeren in uw garage, bent u wellicht geïnteresseerd in duurzame epoxy vloeren. Epoxy is een robuuste en duurzame afwerking die doffe garage vloeren zal transformeren in een glanzend oppervlak.

Waarom garage vloeren kraken?

Als het gaat om het weer, kan koudere klimaten bevriezen de grond onder uw garage en veroorzaken uw beton te krimpen en uit te zetten. Hoe meer vocht aanwezig is in die bodem, hoe groter de scheuren zou kunnen zijn. Een meer ernstige oorzaak voor gebarsten vloeren kan ook onjuiste waterafvoer van uw huis.

Hoe lang gaat een roestoleum garagevloer mee?

De gemiddelde levensduur van deze vloeren is 3 – 5 jaar voordat ze hun ouderdom beginnen te tonen en zelfs langer als je een tweede laag clear aanbrengt.

Wat is de vloer die het langst meegaat?

Porselein en keramiek behoren tot de langst houdbare vloerbedekkingen, en ze vergen weinig onderhoud. Tegelvloeren zijn ook vochtbestendig, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor ruimtes waar vaak gemorst wordt, zoals badkamers, keukens en wasruimtes.

Wanneer moet ik mijn garagevloer opnieuw doen?

Als je merkt dat een soort van schade, zoals afbrokkelen, schilferen en schilferen, of putjes, moet u overwegen het vervangen van de vloeren zo snel als je kunt. Verschuivingen kunnen ook optreden als gevolg van de vries-dooicyclus, wat na verloop van tijd funderingsschade kan veroorzaken als het wordt genegeerd.

Hoeveel kost het om een garagevloer te verwijderen en te vervangen?

Hoeveel kost het om een garagevloer te vervangen per vierkante meter? Gemiddeld zijn de kosten voor het vervangen van een garagevloer is ongeveer $ 7 per vierkante voet. Een auto garages zal ongeveer 240 vierkante meter, terwijl een twee-auto garage loopt rond 440 vierkante meter.

Zijn epoxy garage vloeren de moeite waard?

Epoxy vloeren beschermt de onderliggende beton tegen vocht, vlekken, vet en scheuren. Op de lange termijn, kan dit bespaart u een groot deel op schoonmaak-en onderhoudskosten door het elimineren van de noodzaak om tapijt of grout schoon te maken. Het is ook zeer redelijk geprijsd voor de duur en het niveau van bescherming die het biedt.

Hoe lang doe epoxy garage vloeren duren?

Typisch, epoxy vloeren duurt 2 tot 3 jaar in zwaar verkeer. Commerciële eigenschappen – zoals garages, restaurants, of fabriek ruimten – met veel dagelijks voetverkeer kan verwachten dat deze ervaring. Echter, met de juiste zorg en onderhoud, uw epoxy vloeren kan duren veel langer.

Is een gebarsten garagevloer een probleem?

Het goede nieuws is dat de meeste scheuren in garage vloeren zijn gemeenschappelijk en geen indicatie van ernstige structurele problemen, maar er zijn een paar die aangeven dat onderhoud nodig is of dat er sprake kan zijn van een structurele zorg.

Kan een gebarsten garagevloer worden gerepareerd?

De beste methoden voor het repareren van scheuren in garage vloeren te betrekken houden vocht uit het krijgen van in de scheur en verbreding van het. Epoxy- of polyurethaanharsinjecties zijn gebruikelijk en goed om water buiten te houden. Een andere optie voor thuisreparatie van kleine scheuren is het mengen van patchpoeder met latex en het aanbrengen op scheuren.

Wat is de langst houdbare garagevloer coating?

epoxy
In onze ervaring, de beste garage-vloerafwerking is een twee-componenten epoxy, want het is veruit de meest duurzame. Twee-componenten epoxy’s vereisen dat u een aparte verharder / katalysator te mengen in een basismateriaal, of hars. Dit type coating vereist een grondige voorbereiding en een zeer goede ventilatie om goed te kunnen drogen.

Hoe lang gaat Rustoleum Rock Solid mee?

Als de temperatuur 40-75°F is: Als de temperatuur 76-90°F is:
Onmiddellijk na het mengen rollen Rol onmiddellijk na het mengen

Vorig artikel

Wat is een Omega Wolf?

Volgend artikel

Wat is Tbc munt?

You might be interested in …

Kan sperma Chromosomale Afwijkingen Veroorzaken?

Meredith Shur, MD, FACOG, is gecertificeerd in de verloskunde en gynaecologie, en tevens gecertificeerd keuringsarts. Aangezien de moeder degene is wiens lichaam een zwangerschap draagt, hebben veel vermoedelijke oorzaken van miskramen te maken met factoren […]

Maakt het smeden van staal het sterker?

Gesmeed staal is over het algemeen sterker en betrouwbaarder dan giet- en plaatstaal, omdat de korrelstromen van het staal worden veranderd en zich aanpassen aan de vorm van het onderdeel. De voordelen van smeden zijn […]

Wat betekent een paarse Gelukskat?

Wat is de symbolische betekenis van Japanse Gelukskatten? Sinds de oudheid zijn er vele verhalen verteld over maneki nekoAKA Japanse Gelukskatten of gelukskatten. Ze worden vaak gebruikt als mascotte of talisman, en brengen geluk in […]