5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Hoe kunt u de mens in de omgeving bevorderen?

Bent u op zoek naar die speciale band met de natuur? Albert Einstein zei: “Een mens is een deel van het geheel dat door ons universum wordt genoemd, een deel dat beperkt is in tijd en ruimte. Hij ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens als iets dat afgescheiden is van de rest, een soort optische waan van zijn bewustzijn. Deze waan is een soort gevangenis voor ons, die ons beperkt tot onze persoonlijke verlangens en tot genegenheid voor een paar personen die ons het meest nabij zijn. Het is onze taak om onszelf uit deze gevangenis te bevrijden door onze cirkel van mededogen te verbreden en alle levende wezens en de hele natuur in haar schoonheid te omvatten.”

Als je voelt dat er iets speciaals is dat je mist in je relatie met de natuur en je wilt die relatie verdiepen, sta jezelf dan toe dat licht te volgen in je levensreis. Open je geest en laat je creativiteit naar voren komen en je naar deze speciale verbinding leiden.

Wanneer we naar een park gaan om te wandelen of te joggen, kijken we vaak niet verder dan het groen van het landschap. Wanneer we wel aandacht besteden aan de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur om ons heen, of het nu in onze eigen achtertuin is, een plaatselijk parkje of een nationaal bos, doen zich toevallige ontdekkingen voor en gebeurt er iets anders. Plotseling ben je je bewust van de vormen en kleuren van de bomen, het geluid van takken die met de wind mee bewegen, het gezang van de vogels en het gezoem van insecten, en voel je de rust en schoonheid van de plek. Je stopt, haalt diep adem, en observeert je omgeving. Je wordt je bewust van de aanwezigheid van de natuur als geheel. Dan voel je dat een bos niet alleen maar een verzameling bomen en planten van verschillende vormen en kleuren is, en dat het landschap meer is dan de som van de planten, rotsen en wezens die het bos vormen. Je beseft dat al deze dingen samen deel uitmaken van de natuur en dat ook jij een essentieel onderdeel bent van het geheel. Je kunt het Moeder Natuur noemen, Aarde Moeder, God, of een andere naam die voor jou betekenisvol is, maar je voelt het.

Onze dagelijkse bezigheden en verantwoordelijkheden staan ons vaak niet toe om verder te gaan dan dit. We voelen dat we van de natuur houden en voelen ons geweldig als we in een natuurlijke omgeving zijn, maar we weten niet hoe we ons op een intentionele manier met de natuur kunnen verbinden. We leven in een cultuur die ons weghoudt van spirituele en betekenisvolle verbindingen met onze omgeving. Niemand zal je aanmoedigen om dieper te gaan in je relatie met de natuur; het is je eigen roeping. We moeten allemaal op zoek gaan naar dat soort ervaringen om de speciale band met de natuur te voelen.

Ik bracht vorige week door in de Green Mountains in Vermont en had de gelegenheid om een diepere verbinding met de natuur te ervaren tijdens een wandeling in het wilde woud, een verbinding die me hielp om op vele manieren te helen en om te gaan met het recente verlies van mijn oudere broer. Ik voelde, meer dan ooit tevoren, dat ik bewust verbonden was met Moeder Natuur, en die verbinding werd deel van mijn spirituele pad. Dat lege gevoel in onze borstkas dat we allemaal hebben, werd door die ervaring opgevuld. Ik leerde dat we deel uitmaken van het hele universum en dat we nooit echt alleen zijn. Mijn hart werd gevuld met een diepe vreugde die ik nog niet eerder heb ervaren.

In een eerder artikel schreef ik over hoe onze verbinding met de natuur zo oud is als ons bestaan. Veel mensen zijn zich niet volledig bewust van die verbinding, maar zodra we een wandeling door een park maken of een trektocht door de bergen, voelen we ons anders. We voelen ons ontspannen en vinden troost in de wereld om ons heen. Duizenden jaren lang hebben mensen deze speciale band met de natuurlijke wereld ontwikkeld. In de loop van onze evolutie hebben we geprobeerd de natuur op vele manieren te domesticeren, van landbouw tot tuinbouw tot tuinieren. Maar het gevoel van de mysterieuze kracht van de wildernis maakt nog steeds indruk op ons en daagt ons uit. Frank Lloyd Wright adviseerde: “Bestudeer de natuur, houd van de natuur, blijf dicht bij de natuur. Het zal je nooit in de steek laten.”

De meesten van ons leven in een stedelijke omgeving, en dat betekent leven met een tekort aan open ruimte. We hebben bomen geplant in onze straten en stadsparken aangelegd. We hebben ook troost en plezier gevonden door rond onze eigen huizen kunstmatige oases te creëren als een manier om onze natuurlijke en instinctieve verbinding met de natuur in stand te houden. Hoewel het moeilijk is om buiten te komen, zijn er een aantal goede redenen om het buitenleven tot een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven te maken.

Filosofen, wetenschappers, natuurkenners en schrijvers hebben de vele voordelen van tijd doorbrengen in de buitenlucht gedocumenteerd. Henry David Thoreau roemde de therapeutische effecten van de natuur met de woorden: “Ik geloof dat er een subtiel magnetisme in de natuur is, dat, als we er onbewust aan toegeven, ons de juiste richting zal wijzen.”

Er zijn vele studies die bevestigen dat direct contact met de natuur de geestelijke gezondheid verbetert en de spirituele en psychologische ontwikkeling bevordert. Onder de voordelen zijn stressvermindering en het gevoel deel uit te maken van een grotere gemeenschap. De natuur wordt al lang erkend om haar ontspannende kwaliteiten als een plaats waar mensen rust kunnen vinden en kunnen genezen.

De natuur is een systeem dat een gevoel van structuur, onderlinge verbondenheid, samenhang en betrouwbaarheid biedt aan hen die wijs genoeg zijn om het als een model voor het leven te zien. Laten we ons realiseren dat wij een essentieel onderdeel zijn van deze structuur.

Het herscheppen van de natuur rondom ons huis is een slimme manier om die speciale band met onze omgeving te ontwikkelen. Als padvinder in mijn jeugd wilde ik de wereld beter achterlaten dan ik hem gevonden had en toekomstige generaties iets geven om echt voor te leven. Mijn liefde en waardering voor de natuur is in de loop der jaren gegroeid, evenals mijn respect voor het milieu en de wezens met wie we deze planeet delen.

Laten we van tuinieren een zinvolle activiteit maken, vol van het doel om het leven op vele manieren te ondersteunen. Laten we ons verbinden met en laten we ons laten inspireren door de natuur. Omring jezelf en je familie met bomen, struiken en bloemen die je elke dag zullen opvrolijken. Het creëren van een harmonieuze en holistische tuin thuis zal een gezin op een zeer lonende manier samenbrengen. Ga naar buiten en laat je inspireren door de meestertuinier van het universum: Moeder Natuur!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe kun je de mens in de omgeving bevorderen door een natuurwandeling of een tuinactiviteit?

Milieu-educatiePractice verantwoordelijke verwijdering van afval door verminderen, hergebruiken, en recyclen. Composteren van organisch afval om onze tuinen vruchtbaar te maken. Het aanmoedigen van gezinnen om lunches zonder afval te maken. Het opvangen van regenwater in vaten om te gebruiken voor buitenactiviteiten.

Hoe kan het kweken en verzorgen van planten het milieu helpen?

Ze geven zuurstof af aan de atmosfeer, absorberen kooldioxide, bieden leefruimte en voedsel voor dieren en mensen, en reguleren de watercyclus [1]. Vanwege de vele manieren waarop planten het milieu helpen, mag hun belang niet worden vergeten.

Hoe kun je milieu-educatie bevorderen?

Hier zijn wat praktische tips om mee te beginnen:Leer kinderen over de drie V’s: verminder afval, hergebruik grondstoffen, en recycle materialen. Organiseer boomplantdagen op school en leer kinderen waarom bomen belangrijk zijn voor het milieu. Moedig kinderen aan om alle apparaten en lampen uit te doen als ze niet in gebruik zijn.

Hoe schrijf je Annyeong Hashimnikka?

annyeong-hashimnikka? (in Hangul: 안녕하십니까?) Dit is de meest formele manier om hallo te zeggen in het Koreaans.

Hoe zeg je gelukkig verjaardag in het Koreaans?

) – Video №1 Je zegt saya chuka hamnida Tang Yi Chu ha me ha tango chuka hamnida. We gebruiken het erewoord. VormMeerJe zegt saya chuka hamnida Tang Yi Chu ha me ha tango chuka hamnida. Wij gebruiken het erewoord. VormAls we het Happy Birthday liedje Tang zingen betekent het verjaardag chuka betekent gefeliciteerd. | Start tijd – 0:40

Wat betekent Annyeong letterlijk?

Is Annyeong hallo of tot ziens? 안녕 (annyeong) is de informele manier om hallo te zeggen. Het kan echter ook gebruikt worden als een informele manier om “bye” te zeggen. “Je kunt het echter niet tegen iedereen gebruiken, dus let goed op tegen wie je het zegt. Associaties voor informeel “Hallo”

Wat antwoord je op Yeoboseyo?

Engels 한국어 (Koreaans)
Hallo (Algemene begroeting) 안녕하십니까 (annyeong-hasimnikka) – frm국 안녕하세요 (annyeonghaseyo) – inf 안녕 (annyeong) – inf
Hallo (aan de telefoon) 여보세요 (yeoboseyo)
Hoe gaat het met u? 어떻게 지내세요? (eotteohke jinaeseyo?) 안녕하셨습니까? (an nyeong ha siut seum ni ka?)
Antwoord op “Hoe gaat het met je? 잘지내요 (jaljinaeyo)

Hoe antwoord je op Annyeong?

Lach, knik met je hoofd of zeg ‘Annyeong haseyo’ als antwoord.

Wat is Borahae in Korea?

Bedacht V tijdens een concert in 2016, “borahae” of “I Purple You” betekent “Ik zal van je houden tot het einde der dagen,” aangezien paars (violet) de laatste kleur van de regenboog is. De uitdrukking combineert twee Koreaanse woorden: Violet (bora) en ik hou van je (saranghae). Paars betekent dat ik je voor een lange tijd zal vertrouwen en liefhebben… Ik heb het net verzonnen.

Wat betekend Chukahae in het Koreaans?

gefeliciteerd! – 축하해(chukahae)/ 축하해요(chukahaeyo) Want soms verdient je vriend een “felicitatie. “Je weet wel, huwelijk, afstuderen, nieuwe relatie, dat soort dingen.

Hoe kan je het milieu beschermen als student?

10 DINGEN OM ONS PLANET AARDE TE REDDEN ALS STUDENTElimineer afval van lunches. Stop het zwerfvuil. Verminder papierverbruik. Bespaar elektriciteit. Bespaar Water. Ruil gewone schoolspullen. Neem herbruikbare tassen mee naar de kruidenierswinkel. Loop naar school of neem de fiets, vermijd de auto of carpool wanneer mogelijk.

Waarom zou jij het milieu helpen?

Gezonde ecosystemen maken ons water schoon, zuiveren onze lucht, onderhouden onze bodem, reguleren het klimaat, recyclen voedingsstoffen en voorzien ons van voedsel. Zelfs als bepaalde soorten worden aangetast door vervuiling, klimaatverandering of menselijke activiteiten, kan het ecosysteem als geheel zich aanpassen en overleven.

Hoe kunnen we als student ons milieu in het dagelijks leven beschermen?

10 DINGEN OM ONS PLANET AARDE TE REDDEN ALS STUDENTElimineer afval van lunches. Stop het zwerfvuil. Verminder papierverbruik. Bespaar elektriciteit. Bespaar Water. Ruil gewone schoolspullen om. Neem herbruikbare tassen mee naar de kruidenierswinkel. Loop naar school of neem de fiets, vermijd auto’s of carpool wanneer mogelijk.

Hoe zeg je zwijgen in het Koreaans?

입 닥쳐 (ip dakchyeo) 입 (ip) betekent ‘mond’ terwijl 닥쳐 (dakchyeo) gewoon ‘mond houden’ of ‘je mond dichthouden’ betekent.

Wat is de betekenis van Lachimolala?

Antwoord: Dit woord heeft geen betekenis. Verklaring: Zo’n woord bestaat niet. Het lid van BTS “Jimin” hoorde “Carabonara” verkeerd en zei “Lachimolala” .

Vorig artikel

Wat is de beste isolator? Metaal, glas, kunststof of piepschuim?

Volgend artikel

Werkt Spotify op de Apple Watch 5?

You might be interested in …

Wat is Hermelien’s echte naam?

Emma Watson werd geboren op 15 april 1990 in Parijs, Frankrijk, maar groeide op in Engeland. De actrice kreeg haar grote doorbraak als kind met Harry Potter and the Sorcerer’s Stoneen groeide op op het […]

Heeft Legasov werkelijk getuigd?

Link gekopieerd Tsjernobyl is streaming op NOW TV en HBO (Image: SKY) Wij gebruiken uw aanmelding om inhoud aan te bieden op manieren waarmee u hebt ingestemd en om ons begrip van u te verbeteren. […]