5 juni 2022

We zullen je een antwoord geven

Expand search form

Hoe kan ik de WhatsApp Chatgeschiedenis van beide kanten verwijderen?

Hoe verwijder je berichten voor beide partijen in WhatsApp

Heb je ooit een bericht verzonden en er dan onmiddellijk spijt van gehad? Of misschien stuurde je een privébericht naar de verkeerde persoon? Het is een gedachte die iedereen onmiddellijk van zich af wil schudden. Welnu, wat dat betreft hebben WhatsApp-gebruikers een ding minder om zich zorgen over te maken.

Met de populaire messaging-app kun je een bericht verwijderen voor zowel jezelf als de persoon aan wie je het bericht hebt gestuurd. Er zijn echter enkele voorbehouden, en het is essentieel om die vooraf te kennen. Dit artikel vertelt je alles wat je moet weten over het verwijderen van berichten in WhatsApp.

Berichten verwijderen

Stel je voor dat je wilt klagen over je baas tegen je vriend, maar in plaats van het bericht naar je vriend te sms’en, stuur je het per ongeluk naar je baas? Het is een nachtmerriescenario, en het is al vaak gebeurd.

Als je WhatsApp gebruikt, is er een kans dat je dit kunt oplossen. Zodra het bericht is verzonden en u zich realiseert dat het naar de verkeerde persoon is gegaan, is dit wat u moet doen:

  1. Ga naar het gesprek en tik op het bericht dat u wilt verwijderen en houd het vast.
  2. Bovenaan het scherm tikt u op het prullenbakpictogram.
  3. Wanneer het pop-up scherm verschijnt, selecteert u “Verwijderen voor iedereen”.

Dat is alles wat u hoeft te doen. Het lastige van dit proces is dat er sporen achterblijven van wat er is gebeurd. De persoon zal zien dat er een bericht was en dat het verwijderd werd.

WhatsApp

Ze zullen niet weten wat er in stond, wat veel beter is. Het kan altijd gemakkelijk worden uitgelegd als een vergissing. Voor u, zal het zeggen, “U verwijderde dit bericht”.

De tijdslimiet

Hier is iets belangrijks om te onthouden. Je kunt het bericht alleen verwijderen op WhatsApp binnen een tijdsbestek van zeven minuten. Daarna is de functie “Voor iedereen verwijderen” verdwenen. Dit lijkt misschien frustrerend, maar in veel opzichten is het logisch.

Zoals je kunt zien, ontbreekt de optie om voor iedereen te wissen.

WhatsApp begrijpt dat mensen nooit te ver van hun telefoon zijn en dat ze meestal een paar minuten nodig hebben om het bericht te lezen nadat ze het notificatiegeluid hebben gehoord. En vaak is het nog veel sneller dan dat. Daarom moet je snel handelen als je je realiseert dat je een fout hebt gemaakt.

De persoon in kwestie kan het bericht binnen een paar seconden zien, en als ze het eenmaal zien, maakt het niet meer uit of je het verwijdert of niet. De schade is al aangericht. Maar zolang de WhatsApp-tikken niet blauw worden, heb je een kans om de uitkomst van deze fout te veranderen.

Verwijderen voor beide

Is er een manier om het systeem te bedriegen?

De tijdslimiet die WhatsApp je geeft om terug te gaan en het bericht of de berichten te wissen, wordt erg moeilijk te aanvaarden wanneer de persoon die je een bericht hebt gestuurd, het nog niet heeft gezien. Gelukkig is de tijd verlengd van zeven minuten tot een uur zodat je voor iedereen tijd hebt om je berichten te wissen.

De “Verwijder voor iedereen” optie is weg, en nu is het slechts een kwestie van tijd wanneer ze het zullen lezen. Je kunt het nog steeds voor jezelf verwijderen, maar dat zal je geen goed gevoel geven.

Er is echter iets dat je kunt doen dat het proberen waard is, niet dat het het gewenste resultaat garandeert. Toch hebben veel mensen gemeld dat het hun probleem heeft verholpen. U kunt de datum van uw telefoon wijzigen en vervolgens teruggaan en het bericht voor iedereen verwijderen.

Deze optie is handig in het onwaarschijnlijke scenario dat de persoon die je een bericht hebt gestuurd, zelfs na dagen of weken nog niet heeft gezien wat je hebt gestuurd. Misschien is hij/zij op reis, of staat zijn/haar telefoon gewoon uit. Dit is wat je moet doen:

Koppel je telefoon los van het internet (Wi-Fi & mobiele data).

Ga naar de instellingen van uw telefoon en verander de datum van uw telefoon in één dag voordat het bericht werd verzonden.

Selecteer het bericht of de berichten en tik op de verwijderknop. Selecteer “Verwijderen voor iedereen”.

Ga terug naar de instellingen en corrigeer de datum van de telefoon.

Sluit uw telefoon weer aan op het internet.

Dit zou de truc moeten doen. En of de berichten nu gelezen zijn of niet, ze zijn nu verwijderd voor zowel uw telefoon als die van de ontvanger. Natuurlijk, dit lijkt een beetje meer werk, maar het is het waard als je eindelijk in staat bent om de berichten te verwijderen.

Soms veranderen mensen van gedachten over het verzenden van een foto of een sms lang nadat dat uur voorbij is. Sommigen willen zelfs teruggaan en hele gesprekken wissen. Het wissen van al die berichten kan veel tijd in beslag nemen, maar voor uw gemoedsrust doen ze het graag.

Hoe voor beide partijen verwijderen

Vaak gestelde vragen

Als ik een contact blokkeer op WhatsApp, kunnen ze dan nog steeds mijn berichten zien?

Als je erover denkt een contact te blokkeren om al je berichten te verwijderen, zul je tot je ontzetting weten dat dit niet zal werken. Als je iemand blokkeert op WhatsApp blijven helaas al je berichten in hun app staan.

Het enige dat verandert als u een contact blokkeert, is dat hij uw profiel niet meer kan zien en u niet meer kan berichten of bellen.

Helaas geldt hetzelfde principe voor het verwijderen van je account. Als je je account permanent verwijdert, blijven je verzonden berichten op de app van de andere gebruiker staan.

Ik heb per ongeluk een bericht verwijderd voor mij in plaats van voor iedereen. Kan ik het herstellen?

Helaas is het ontzettend moeilijk om een bericht dat je hebt verwijderd terug te halen zodat je het weer voor iedereen kunt verwijderen. Je kunt proberen de app van je telefoon te verwijderen en vervolgens opnieuw te downloaden. WhatsApp moet je vragen of je al je berichten wilt herstellen. Selecteer ‘ja’ en doorloop het installatieproces.

Als het bericht verschijnt, kun je het verwijderen. Zo niet, is er echt geen manier om het terug te halen van de apparaten van de ontvanger.

Ik heb een foto verwijderd, maar de ontvanger heeft hem nog steeds. Wat is er gebeurd?

Als je nog meer redenen nodig had om op je hoede te zijn bij het versturen van foto’s, dan is hier er nog een: de iOS-versie van WhatsApp slaat ontvangen foto’s automatisch op in de eigen galerij-app van de telefoon.

Dit betekent in feite dat alle foto’s die je in de app verstuurt permanent kunnen worden opgeslagen op de telefoon van iemand anders en dat je geen andere opties hebt dan beleefd vragen of je ze terug wilt.

Zelfs als u het bericht onmiddellijk verwijdert, kan de telefoon de afbeelding hebben herkend en gedownload.

Type met voorzichtigheid

Iedereen heeft deze fout wel eens gemaakt, in welke vorm dan ook. Misschien heb je wel eens op “reply all” gedrukt in plaats van op “reply” op een e-mail, en vervolgens iets gezegd wat je waarschijnlijk niet had moeten zeggen. Of je hebt iets gepost op je feed in plaats van het te versturen als een direct bericht. Het gebeurt. Dus als je even niet oplette of gewoon heel snel typte bij het opstellen van een WhatsApp-bericht en een fout maakte, moet je die snel herstellen. En je hebt misschien een kans om verlegenheid te voorkomen.

Is dit soort dingen u ooit eerder overkomen? Laat het ons weten in het commentaarveld hieronder.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Maakt het wissen van een WhatsApp-chat het voor iedereen duidelijk?

Nee. Een chat wissen verwijdert alleen WhatsApp-berichten op je telefoon. Het heeft geen invloed op de berichten op de telefoon van de ontvanger. Je moet op het pictogram Verwijderen drukken en de optie Verwijderen voor iedereen selecteren om een bericht voor iedereen te verwijderen.

Hoe verwijder ik WhatsApp-berichten van beide kanten na 3 uur?

Uur // WhatsApp … Om dit bericht voor iedereen te verwijderen, moet je de volgende stappen volgen. Stap één is het inschakelen van de vliegtuigmodus en het geforceerd stoppen van de whatsapp. Applicatie vanuit de instellingen. Wijzig nu de datum. | Start tijd – 0:57

Hoe verwijder ik WhatsApp-berichten van de telefoon van mijn ontvanger?

De functie “Iedereen verwijderen” is beschikbaar voor Windows Phone, Android en iOS-apparaten. Het is ook beschikbaar via WhatsApp Web en WhatsApp Desktop. Opmerking: De berichten worden alleen verwijderd van de telefoon van de ontvanger ALS je “Verwijderen voor iedereen” kiest.

Hoe kan ik WhatsApp-berichten permanent verwijderen van de server?

Eerst moeten de gebruikers een WhatsApp-account openen op een iOS- of Android-smartphone. Ten tweede moeten Android-gebruikers op de rechterbovenhoek van de WhatsApp-console tikken en vervolgens klikken op de optie ‘Instellingen’. Ten derde moeten de gebruikers klikken op de optie ‘Account’. Ten vierde moeten ze op de optie ‘Mijn account verwijderen’ klikken.

Hoe kan ik oude WhatsApp-berichten verwijderen van iedereen 2021?

Zodra je de datum en tijd hebt gewijzigd, open je de WhatsApp chatdraad van waaruit je het bericht voor iedereen wilt verwijderen. Tik op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast. Tik op het pictogram Verwijderen. Tik op Verwijderen voor iedereen.

Vorig artikel

Hoe lang gaat een zelfreinigende oven mee?

Volgend artikel

Hoeveel verse tomaten staan er gelijk aan een blikje van 28 Oz?

You might be interested in …

Kan superlijm u ziek maken?

De meeste huishoudlijmen, zoals Elmer’s Glue-All, zijn niet giftig. Echter, huishoudelijke lijm vergiftiging kan optreden wanneer iemand opzettelijk lijmdampen inademt in een poging om high te worden. Industriële lijm is het gevaarlijkst. Dit artikel is […]

Hoe poets je goedkope juwelen?

Elke vrouw draagt nepjuwelen, laten we eerlijk zijn. Het is geen schande, echt waar! In feite, mengen in kostuum oorbellen of armbanden met uw fijnere, duurdere stukken is een geweldige manier om bij de trend […]

Wat is Ssf Poe?

Overweeg alstublieft om de wiki up to date te houden. Check de to-do lijst van updates die nodig zijn voor versie 3.14.0. Spel data export zal later worden aangezien de technische veranderingen naast de gewone […]