FoodValley regio laat uw bedrijf groeien

FoodValley regio - Veenendaal - Het Vizier - innovatie-Het Vizier is gesitueerd in de FoodValley regio. Een uniek samenwerkingsverband tussen gemeenten en bedrijven, met Wageningen UR als belangrijke kennispartner. Kennis, duurzaamheid en innovatie op het gebied van agrifood staan in Food Valley centraal. Steeds meer nationale én internationale bedrijven vestigen zich in Food Valley en vinden aansluiting bij andere innovatieve bedrijven. U ook?

 

Waar ligt de FoodValley regio?

FoodValley regio ligt in het hart van Nederland, met de Wageningen UR als kenniscentrum (Universiteit en researchcentra). De regio wordt begrensd door de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

Kaart FoodValley Regio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aantrekkingskracht van de FoodValley regio zal verder worden versterkt met de komst van het World Food Center. Dit Center krijgt een Food Lab, Experience Center en Innovatiecenter waar bedrijven elkaar inspireren en de laatst inzichten en technologieën op het gebied van food met elkaar delen.

Kansen voor ú!

De interesse voor alles wat met voeding heeft te maken groeit enorm. Zowel in Nederland als internationaal. De agrofoodsector in Nederland is, na de VS, tweede exporteur in de wereld met 80 miljard omzet. Dit biedt uw bedrijf enorme kansen. Niet alleen voor ondernemers in agrofood of foodtechnologie, maar ook voor alle toeleverende (ICT-)bedrijven. Voor alle bedrijven die willen aanhaken bij succesvolle innovaties.

Ook ondernemen in de FoodValley regio?

Presentatiemap Businesspark Het Vizier Veenendaal brochure en inlaysOntvang de gratis brochure van Businesspark Het Vizier in Veenendaal aan of neem direct contact op met Joop Camminga via 088 70 70 260.