Kies voor duurzaam bouwen en ondernemen

Schone toekomst voor kinderenOp Businesspark Het Vizier kunt u een echt onderscheidend kantoorpand realiseren. Duurzame huisvesting waarmee u zowel energie als geld bespaart. En waarmee u investeert in een gezonde toekomst, voor uw bedrijf en voor de wereld om u heen. 

Advies nodig over investeren in duurzaam vastgoed?
Neem contact op met Het Vizie
r.

Waar u op let bij duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen begint al in de ontwerpfase van uw kantoor- of bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Efficiënt gebruik van beschikbare bouwgrond
  Meer verdiepingen bouwen op zo min mogelijk vierkante meters? Het kan op Het Vizier. Duurzaam en beter voor uw portemonnee. De kosten per werkplek zijn op Het Vizier de laagste in de regio.
 • Laag energieverbruik
  Op Het Vizier is een hypermoderne warmte-koude opslag voorhanden. Of kiest u voor een pand dat volledig in z’n eigen energie voorziet? Zeer aantrekkelijk vanwege de lagere exploitatiekosten in de toekomst.
 • Duurzame energie
  Minder het milieu belasten? Maak gebruik van duurzame natuurlijke energiebronnen, zoals zon, wind en biomassa. U beperkt de CO2-uitstoot en beïnvloedt het milieu op een positieve manier.
 • Optimaal binnenklimaat
  De kwaliteit van het binnenmilieu is van groot belang voor het functioneren van medewerkers. Zorg voor werkplekken met prettig daglicht en frisse lucht.
 • Natuurlijke bouwmaterialen
  Gerecycled materiaal en materiaal uit duurzame bronnen belasten het milieu minder en dragen bij aan een gezond werkklimaat. Beter voor uw bedrijf én het milieu.

 

Advies nodig over duurzaam bouwen en ontwerpen?

Maak gebruik van de ervaring en kennis van Het Vizier en haar samenwerkingspartners.
Bel rechtstreeks met Joop Camminga via 088 – 70 70 260 of vraag de brochure van Het Vizier aan.