Bouwplannen

Van flexibele kantoorunits tot grootschalige kantoorpanden. Op Businesspark Het Vizier in Veenendaal is alles mogelijk. U heeft keuze uit verschillende bouwconcepten, maar kunt ook uw eigen onderscheidende kantoorpand realiseren. Advies over de mogelijkheden voor uw bedrijf op Het Vizier? Neem contact op of bel rechtstreeks met Joop Camminga op 088 – 70 70 260.

De Jagers – duurzame kantoorvilla’s

Beeldimpressie van De 6 Jagers op Businesspark Het Vizier Veenendaal

Speciaal voor het MKB is op Het Vizier het project De Jagers ontwikkeld. Het bestaat uit zes twee-onder-een-kapvilla’s. Elk met een eigen entree en parkeergelegenheid. Een kantoorvilla is een slimme én waardevaste investering.
Meer over De Jagers.

 

 

De Grenadiers – flexibele kantoortorens

Beeldimpressie van De 4 Grenadiers op Businesspark Het Vizier VeenendaalDe Grenadiers bestaat uit vier torens, elk verbonden door een atrium. Elke toren huisvest 5 appartementen van circa 300 m2. Geschikt voor (MKB-)ondernemers die kantoorruimte willen kopen óf huren.
Meer over De Grenadiers.

 

 

De Majoor – voor grote ambities

Beeldimpressie De Majoor op Het Vizier, Veenendaal

De Majoor biedt ruimte. Ruimte voor uw bedrijf, uw ambities én volop ruimte voor uw eigen wensen en ideeën als het gaat om bouwen van een onderscheidend bedrijfspand. Alles onder één dak in het hart van Nederland.
Meer over De Majoor.

 

 

Meeting Point – kloppend hart van Het Vizier

Schetsontwerp Meeting Point op Het Vizier, Veenendaal.

Flexwerken, vergaderen en ontspannen op één centrale plek? Het Vizier ontwikkelt plannen voor een Meeting Point dat ondernemers flexwerkplekken, vergaderruimte, kinderopvang én sportvoorzieningen biedt.
Meer over het Meeting Point.

 

 

ICT-Campus – centrum voor ICT-ambities.

Schetsontwerp ICT-Campus op Het Vizier, Veenendaal

Het Vizier ontwikkelt plannen voor een ICT-campus op het Businesspark. Volledig energieneutraal, volgens het duurzame Active Building Concept. Op de ICT-Campus bundelen ICT-ondernemers hun ambities, delen hightech kennis en ontmoeten toptalent.
Meer over de ICT-Campus.