Privacy Statement

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van Business Park Het Vizier en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna te noemen: Persoonsgegevens).

 

College bescherming persoonsgegevens (WBP)

Business Park Het Vizier verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

 

Verwerking van Persoonsgegevens

Business Park Het Vizier behandelt de Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Business Park Het Vizier verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via het contactformulier en het abonneren op de nieuwsbrief. Deze gegevens worden verzameld ten behoeve van de administratie. Indien u zich abonneert op de nieuwsbrief kunt u periodiek op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen bij Business Park Het Vizier. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Business Park Het Vizier hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail te sturen naar info@hetvizier.com. Business Park Het Vizier verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

 

Welke cookies gebruikt Business Park Het Vizier?

De website www.hetvizier.com plaatst cookies. Een cookie is een bestandje met een tekenreeks dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Bij uw volgende bezoek aan de website zorgt de cookie ervoor dat de site uw browser herkent. Cookies kunnen gebruikersinstellingen en andere gegevens opslaan. U kunt uw browser alle cookies laten weigeren of u laten waarschuwen wanneer er een cookie wordt verzonden. Sommige functies of services van de website functioneren wellicht niet goed zonder cookies. Verder worden de cookies gebruikt om het internetbezoek te monitoren, hierdoor kan Business Park Het Vizier nagaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht en welke pagina’s ze bekeken hebben. Business Park Het Vizier kan deze data niet herleiden tot een IP-adres, pc of individu. Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden door de website en hun functionaliteit.

Specifieke cookies
Deze cookies worden alleen geplaatst indien u toestemming geeft.Google Analytics: __utma, __utmb, __utmc en __utmz

Google Analytics is een hulpprogramma voor webstatistieken waarmee website-eigenaren inzicht kunnen krijgen in de manier waarop bezoekers omgaan met hun website. Business Park Het Vizier kan met Google Analytics een verscheidenheid aan rapporten weergeven met informatie over hoe bezoekers omgaan met de website. Op basis van deze informatie kan Business Park Het Vizier de website verbeteren. Gegevens worden anoniem verzameld met Google Analytics. Websitetrends worden gerapporteerd zonder individuele bezoekers te identificeren.

Opslagperiode:
__utma: 2 jaar na plaatsing of een update
__utmb: 30 minuten vanaf plaatsing of een update
__utmc: geldig tijdens de sessie
__utmz: 6 maanden na plaatsing of update

 

Beveiliging

Business Park Het Vizier heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat persoonlijke informatie verloren gaat.

 

Links

Op de website van Business Park Het Vizier zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Business Park Het Vizier kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het privacy statement van de desbetreffende website te lezen.

 

Vragen

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen.