Agenda JUNI. Save the date!

Agenda Juni Het Vizier VeenendaalJuni start met de grootste vastgoedbeurs die Nederland kent, de Provada. Hoofdthema dit jaar is ‘Connecting the future’. Over de steeds groter wordende rol van technologie in de vastgoedsector. Facilitair specialisten mogen het Facto Congres op 13 juni beslist niet missen. Locatie is ook dit jaar weer het Van der Valk Hotel Veenendaal op Businesspark Het Vizier. Bekijk de agenda!

 

 

30 mei t/m 1 juni
Provada

Provada 2017Waar? RAI Amsterdam.
Hoe laat? Dinsdag vanaf 08.30 uur, woensdag en donderdag vanaf 09.30 uur. Tot 19.00 uur.
Wat? De grootste vastgoedbeurs in Nederland. 3-Daags netwerkevent met elk jaar ruim 20.00o bezoekers en 270 standhouders. Op donderdag is het dagthema Smart Solutions. Technologische ontwikkelingen die leiden tot nieuwe technieken en concepten. Elke ondernemer krijgt ermee te maken. Ook u.

Meer info en aanmelden Provada

Dinsdag 13 juni
Facto Congres

Facto Congres Van der Valk Hotel VeenendaalWaar? Van der Valk Hotel Veenendaal, Het Vizier.
Hoe laat? 10.00 – 17.00 uur. Met afsluitende borrel.
Wat? U bent na deze dag helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op facilitair gebied. Met diverse praktijkcases van Alliander, Essent en de NHTV. En alles over de rol van big data en techniek in een facilitaire omgeving.

Meer info en aanmelden Facto Congres.

Vrijdag 16 juni
Eendagsseminar ‘Veranderen in één dag’

Seminar Ben TiggelaarWaar? Jaarbeurs, Media Plaza.
Hoe laat? 09.15 – 15.15 uur.
Wat? Lijkt het u ook zo heerlijk het over andere boeg te gooien? En nieuwe inzichten te krijgen hoe je medewerkers vooruit helpt en de organisatie verbetert? Ontdek het geheim van effectief veranderen!

Meer over ‘Veranderen in een dag’
Kaartverkoop: www.denkproducties.nl

Maandag 19 juni
Haringparty Bedrijvenkring Veenendaal

Haringparty Bedrijvenkring VeenendaalWaar? Restaurant Vendel, Vendelseweg 69, Veenendaal.
Hoe laat? Vanaf 17.00 uur.
Wat? Haring happen met collega-ondernemers! En de uitreiking van de Zilveren Haring aan iemand die zich in het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het Veenendaalse bedrijfsleven.

Website Bedrijvenkring Veenendaal