ICT Veenendaal – ICT hotspot in Nederland

Het Vizier Veenendaal ICT hotspot FoodValleyVeenendaal heeft binnen de regio een toppositie verworven op ICT-gebied. Er zijn ruim 400 bedrijven actief in de ICT. ICT-bedrijven op Het Vizier profiteren van de innovatieve kracht en grote concentratie high tech kennis in de FoodValley regio.

 

 

Veenendaal geeft de ICT-sector ruim baan

ICT is de drijvende kracht achter vernieuwing. En hard nodig in een regio waarin innovatie zo’n belangrijke rol speelt. Elk kwartaal komt er in Veenendaal een ICT-bedrijf bij. Hét bewijs dat ondernemers hier een mooie toekomst zien voor hun bedrijf.

Veenendaal en ICT vormen samen een topteam:

  • 300.000 euro voor ICT-Campus
    Begin 2016 stelde de gemeente de gemeente Veenendaal 300.000 beschikbaar voor het opzetten van een ICT-Campus. Geld dat ingezet wordt voor o.a. innovatie, start-ups en voor het opzetten van een virtuele online campus.
  • Nieuwe ICT-opleidingen
    Bedrijvenkring Veenendaal heeft intensief overleg met de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) voor het opleiden van ICT-ers die direct in de regio aan de slag kunnen. Zodat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar steeds beter vinden.
  • Krachtig ICT-netwerk
    Bedrijvenkring Veenendaal is met ruim 300 leden de grootste bedrijvenkring in de regio. ICT-Valley verenigt ICT-bedrijven en organiseert kennis- en netwerkbijeenkomsten. Samenwerken en elkaar willen kennen is typerend voor de bedrijfscultuur in Veenendaal.

Ook ondernemen in het ICT-centrum van Nederland?

Presentatiemap Businesspark Het Vizier Veenendaal brochure en inlaysU bent in goed gezelschap! Detron, Bartosz en Squerist kozen al voor Businesspark Het Vizier. Van der Valk Hotel Veenendaal voorziet ondernemers op Het Vizier van een tophoreca- en vergaderfaciliteit met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Vraag de gratis brochure van Het Vizier aan of bel met Joop Camminga voor meer informatie op 088 – 70 70 260.